https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

maandag 20 april 2020

Hoera Anna is 2 jaar



Hoihoi, hier ben ik weer met een kaartje...ik maakte het voor Anna...ze is zondag 2 jaar geworden. Alle stempels zijn van Lawn Fawn behalve de giraffe (MFT) en jarig is van Crealies. Ik kleurde alles in met distress...mengde net zo lang totdat ik de kleur had die ik het mooiste vond bij het roze papier.

We hebben met zn allen via Skype meegekeken hoe Anna de cadeautjes uitpakte en de kaarsjes op de taart uitblies...zo leuk maar toch anders!
De opdracht was allemaal een feesthoedje op maar had ik niet dus maar aan de gang gegaan en was een succes...onderaan nog een foto.

PostNL heeft ons in de steek gelaten met het cadeautje...notabene 11 dagen ervoor al besteld.
Ik had nog wat achter de hand gelukkig en ballonnen laten vullen met helium die we via hun terras op de 1e etage konden laten pakken...ze vond het prachtig! Later bij de deur het pakje gegeven en nog eens gezongen...leuk maar toch anders!
We doen het nog eens over uiteraard. 
Als het cadeautje binnenkomt gaan we nog eens bij de deur staan...ppffff.
Onderaan nog een foto van de binnenkant.



Sorry kreeg de foto niet goed!

Wij proberen elke dag wel een wandeling te maken...het mooie weer laat het in ieder geval wel toe en tis wel goed want ik merk dat de slijtage in mn heupen wel toeneemt.
We zijn benieuwd waar Rutten morgen mee komt...wel of niet versoepelen van de maatregelen...afwachten maar!

Bedankt weer voor jullie reacties op mn vorige kaartje en tot de volgende maar weer...ik ben bezig voor de lift-Challenge, een leuke weer.

Groetjes Ellen


13 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Allereerst nog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Anna Ellen. Jullie hebben toch je uiterste best gedaan om er voor Anna een leuke dag van te maken en zij heeft natuurlijk nog niet zoveel vergelijkingsmateriaal. Ik snap dat het voor jullie allemaal minder leuk was maar super dat ze de heliumballonnen kon pakken. Je kaart is een dotje met al die dierenvriendjes die hoera roepen. Lieff..
Lieve groetjes Miranda

!neke zei

Wat een snoep van een kaart !
En de post .....maakt er een potje van.
Groeten Ineke

Elle-Jeanne zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je kleinkind.
Je hebt een prachtige kaart gemaakt voor de jarige.
Groetjes Elle-jeanne

GerJanne zei

Nog gefeliciteerd met Anna, twee alweer! Wat gaat dat hard. Inderdaad zo anders om een verjaardag te vieren! Leuk idee met de ballonnen.
En de feesthoeden.
Anna zal zich er niets van herinneren later, dat vind ik dan altijd zo'n raar idee, maar voor haar is het minder erg dan voor de ouders en de opa en oma denk ik.
Je kaart is een plaatje!! Wat enig!

Nelleke zei

Van harte gefeliciteerd met je kleindochter, en ook gefeliciteerd want ze krijgt een broertje of zusje erbij, geweldig nieuws. En je zoon een huis gekocht. Toch fijn nieuws in deze onzekere tijden hè? We zullen nog echt wel een poosje rustig aan doen denk ik wat een prachtige kaart maakte je voor Anna, en je kaart hiervoor ben ik helemaal weg van. Zowiezo ben ik fan van je kaarten. Houd vol. En blijf gezond groetjes, Nelleke

Scraptastisch zei

Van harte Gefeliciteerd met Anna haar tweede verjaardag en op afstand hebben jullie toch haar verjaardag bijzonder kunnen maken Ellen, wat een narigheid allemaal hè! Maar het belangrijkste dat we gezond blijven en dan halen we daarna alles wel weer in en Skypen we er op los! Balen van het kado wat nog niet is geleverd maar wat in een goed vat zit..... Je kaartje met zoveel vriendjes is super schattig en enig hoe je de letters jarig hebt versierd met de mooie stempeltjes. De feesthoedjes ook keurig gedaan!!! Blijf gezond!
xx Gerie

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart heb je gemaakt Ellen
Gr Karin

Ans Gilbert zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van Anna, je kaartje is prachtig, ook een leuke binnenkant. Gave hoedjes heb je gemaakt. Wij wandelen ook elke morgen met de honden. De regels voor kinderen tot 12 jaar worden versoepeld, die mogen na de meivakantie weer parttime naar school en sporten,
Groetjes
Ansx

Doris knippenenplakken zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je kleinkindje, is natuurlijk nu helemaal anders met de verjaardagen is wel heel spijtig maar ja kan niet anders.
Je hebt een prachtige kaart gemaakt voor Anna!
Ons kleinkindje verjaart eind mei 2 jaar en wij mogen zelfs deze richting niet oprijden of krijgen een gas boete, alles verloopt hier met skype maar mis heel erg mijn ouders, kinderen en kleinkindje. Groetjes Doris

Blütenstempel zei

so pretty, dear ellen!

Marjan zei

Oh wat een schattig kaartje, Ellen! Enig die gestapelde dieren en de mooie letters èn de mooie kleurtjes, binnenkant ook al zo mooi. Van harte nog met kleine Anna, hopelijk kunnen jullie haar volgend jaar weer gewoon knuffelen op haar verjaardag.

aussie aNNie zei

Sensational post and love all the gorgeousness here. Gosh the years are going quickly.....Have a good Saturday.xx

Trijntje zei

Wat een leuke kaart heb je voor je kleindochter gemaakt Ellen. Groeten Trijntje