https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

maandag 19 december 2022

Prettige Kerstdagen allemaal…




Hoi allemaal, 

vandaag een kerstkaartje wat ik maakte speciaal voor jullie allemaal. 
Ik zei al eerder dat ik geen puf heb dit jaar om kerstkaarten te maken en ze ook niet verstuur per post. Ik hoop dat het me volgend jaar wel weer gaat lukken.

Dankjewel voor alle lieve reacties die ik mocht ontvangen op mn kaarten het afgelopen jaar. Zoals jullie eerder konden lezen kon ik bij velen al heel lang niet meer  reageren maar zag jullie kaarten natuurlijk wel!

Ik wens jullie hele Prettige Kerstdagen 
en heel veel Gezondheid en Geluk voor 2023




Ik kreeg een prachtige kaart van Marjan, Nelleke, Caroline, Angelique en GerJanne…
Dankjewel lieve meiden!

Ook allemaal een fijne jaarwisseling gewenst!

Lieve groet Ellen 



dinsdag 13 december 2022

Beautiful en vraag


 

Hoihoi, vandaag de kaart die ik maakte voor de verjaardag van mijn zus. Ik koos dit mooie papier en gebruikte daarbij de toepasselijke tulpen stansjes. Wat kraaltjes en blingbling maakte het af…meer was niet nodig!
Ook de binnenkant voorzien van een uitgeknipte tulp.



Mijn vraag is of iemand er al achter is waarom ik nog steeds niet kan reageren als je moet inloggen met Google
Ik kom er maar niet achter hoe ik dat moet oplossen! Ik merk dat waar ik niet reageer ik ook niks meer terug krijg…heel jammer!
Ook als ik anoniem wil reageren lukt dat vaak niet…de lol gaat er een beetje af op deze manier.

Dank voor jullie reacties op mn liftkaart, fijn om te lezen.
Groetjes en tot de volgende post!
Ellen


donderdag 1 december 2022

Hey There…



Hoihoi, vandaag een kaart die meedoet met de 


Ik heb de stempel met witte embossingpoeder gedaan en ingekleurd met alcoholmarkers en de lift-opdracht uitgevoerd met Hey There. De waterdruppel stempels gebruikt maar weet het merk even niet meer. Voor het inkleuren de achtergrond blauw gemaakt met distressinkt…hele toer om er netjes tussendoor te gaan.
Langs de randen wat gestempeld met kleine stempels. De druppels met een witte pen wat accenten gegeven…lijken net echt toch!


Dankjewel voor de reacties op mn kaart voor GerJanne.
Tot de volgende kaart, 
groet Ellen



 

zaterdag 26 november 2022

Happy Birthday



Hoi, vandaag de kaart die ik stuurde naar GerJanne, ze is vandaag 60 jaar geworden.
Van harte gefeliciteerd GerJanne…je kunt er niet meer omheen zo te merken in blogland haha.
Ik heb de bloemen en takjes een paar keer uit gestanst en enkele weer teruggeplaatst…60 erop en wat blingetjes. Het dp met de ruitjes heb ik als kaart gebruikt…past mooi bij elkaar.



Ook de binnenkant voorzien van wat bloemetjes.

Ik heb, om verschillende redenen besloten dit jaar geen kerstkaarten te maken…ik kan het niet opbrengen en heb totaal geen puf en inspiratie. Het zal gek zijn want velen zijn het wel gewend om een zelfgemaakte kerstkaart te krijgen.

Dankjewel voor jullie reacties op mn huwelijkskaarten, fijn om te lezen.
Fijne zondag gewenst…groetjes
Ellen

 

vrijdag 28 oktober 2022

Ze hebben Ja gezegd…

 

Hoihoi,  hier ben ik weer met 2 huwelijkskaarten die ik maakte voor een vriendin van Margaux…het is al even geleden maar zag in mn lijst dat deze nog niet gepost waren. Ik kwam de kaart met de vlinders jaren geleden tegen en bewaarde het idee en bij het eerste huwelijk was hij aan de beurt haha. Ze gingen beide naar het bruidspaar!

Ik stanste een aantal vellum vlinders en plakte ze een beetje speels op elkaar elkaar en ertussen plaatste ik “Ja” en als achtergrond stempelde ik wat met spetters! 

De tag in de pocket heb ik ook voorzien van vlinders waarvan 3 van zilver…ze kregen kort erop hun eerste kindje! Een ronde flap is voorzien van een embossing hart en gefeliciteerd! Het bordje is van hout!





Bij DCL vragen ze een pocketkaart en daar wil ik graag meedoen met mn vlinders in de pocket!


Ik had niet gezien dat de challenge vandaag afloopt anders was ik niet zo snel met een volgende post haha!

Groetjes en fijne “zonnige” dag…
Ellen 




woensdag 26 oktober 2022

Hoera Tim 2 jaar




Hoi, onze kleinzoon Tim werd alweer 2 jaar en oma maakte natuurlijk een kaart. Hij is stapelgek van auto’s dus ik combineerde de junglebeesten van Marianne Design met de jeep van Elisabeth Craft Design.
We zouden het vieren maar door “weer” corona in dat gezinnetje werd het later.

Het was een gezellige verjaardag! Hetzelfde weekend waren ook Margaux en mn zus jarig…die kaarten laat ik nog zien.

Kort berichtje deze keer! Bedankt voor jullie reacties en tot de volgende post…

Groet Ellen 



maandag 26 september 2022

Spelen met alcoholinkt en update

 Hoihoi, vandaag de kaart die ik maakte voor Stephan zn verjaardag. Het is al een tijdje geleden maar hij stond nog in mn fotomapje. Ik wilde iets uitproberen met alcoholinkt maar het was zo moeilijk dat het steeds mislukte. De laatste poging werd deze en vond hem wel de moeite waard. Ik zag er een haaienkop in haha en schreef dat ook aan de binnenkant van de kaart. Ik vind deze kleuren echt mooi bij elkaar! Ik gebruikte een rietje om de inkt uit te laten lopen.

  Even een update betreft mn nieuwe heup…het gaat supergoed en ik loop als een kievit achter de rollator. Op 4 november moet ik voor controle en foto terug naar de orthopeed en zou dan pas met één kruk mogen lopen..de therapeut vindt dat nog erg lang duren en gaat even informeren of dat niet wat eerder mag…ben benieuwd! Ik denk dat mn bed in de kamer al snel weer opgehaald kan worden omdat traplopen ook heel goed gaat.

Dankjewel voor de reacties op mn klaprozen kaart…leuk om te lezen!

Groetjes en tot de volgende post.

Ellen


vrijdag 9 september 2022

Even kleuren en operatie



 Hoihoi, vandaag een kaart die ik maakte met distress inktjes…ik heb 2 kleuren gebruikt namelijk groen en aqua. Ik had gewoon  zin om even te kleuren en koos deze stempel, dacht van Penny Black. Ik stempelde ook met aqua ipv zwart. Het kleurverschil kreeg ik door het eerst goed te te laten drogen voor ik verder ging. De randen voor het matten ook gekleurd. De hartjes maakte ik met een fineliner. Het was zeer ontspannend en dat had ik even nodig op dat moment. Hij was gewoon voor de voorraad maar inmiddels is hij verkocht…mn vriendin had een jarige die een tuinfeest gaf en vond deze wel gepast ervoor!

Ik heb mijn nieuwe heup gekregen en ben vandaag alweer 10 dagen verder. Het gaat heel goed en de operatie is prima verlopen. Ik zag erg op tegen de pijn die zou komen maar is dus 100% meegevallen…ik hoefde zelfs niet één keer de pittige oxycodone in te nemen. Met de knie-operatie was dat echt wel het geval!
Het lopen met de rollator gaat heel goed. Met de fysiotherapeut probeer ik zo snel mogelijk het traplopen te oefenen…het bed in de kamer is prima hoor maar je wil toch graag weer in je eigen bed. De fysio zal wel zeggen dat ik te snel wil…ze komt straks dus ik ga het zien! Anna vindt het bed wel leuk speelgoed haha…het liefst zit ze erop als hij op zn hoogst staat…misschien wordt het voor haar eens een hoogslaper op haar kamer haha!
Nelleke, Marjan en GerJanne…heel erg bedankt voor jullie mooie kaarten!

Dank voor de leuke reacties op de kaart voor Max en tot de volgende post.

Groet Ellen 


vrijdag 26 augustus 2022

Hoera…Max 1 jaar


Hoihoi, hier ben ik weer met de kaart voor onze Benjamin Max…hij is 1 jaar geworden!
Ik maakte een jungle tafereeltje voor hem met de stempels en stansjes van Creative Craftlab.
Ik vond deze zo leuk en het belandde zomaar in mn winkelmandje…ik kon er niks aan doen. 🤪 Het was leuk om te maken. Het was een gezellige middag en de jarige voelde zich gelukkig goed en was gezellig aanwezig…na een paar heftige dagen ivm het doorkomen van tandjes. Zo zielig als ze er zo’n last van hebben. We hebben hem dinsdag ook gemist op onze oppasdag.
Ik maakte in de kaart een pop-up taart met 1 kaarsje…verder niet veel uitleg nodig toch! Ik kleurde de beestjes in met Derwent potloden en maakte het af met reukloze terpentine.


De operatie komt dichterbij…net negatief getest (dat moest) en naar de kapper geweest. Het weekend nog wassen draaien en maandag wordt een hoog/laag bed gebracht, hopelijk voor korte duur, we gaan het zien!
Dankjewel voor jullie reacties op de kaart voor Ans en de lampion!

Fijn weekend verder 
Groet Ellen 


zaterdag 20 augustus 2022

Happy Birthday en lampion



Hoihoi, vandaag de kaart die ik maakte voor Ans haar verjaardag. Ik heb wat gespeeld met vogels en embossing…heel leuk om dit te doen. Na het embossen heb ik de achtergrond gekleurd met distress inkt en toen het naar mn zin was heb ik vierkantjes gesneden en opgeplakt op wit en op groen. De takjes gestanst en met zilver embossingpoeder bewerkt net als de takjes in de vierkantjes. Beetje blingbling en een speels draadje onder het klavertje vier maakt het af vond ik.

Nog even van dichtbij…ik vind deze kleurencombi supermooi, en jullie? Ik liet me inspireren door Pinterest!

Wat was het warm hè, ik kan er niet zo goed tegen dus ik bleef maar rustig…gelukkig is het voorbij.

Een aantal weken in vakantietijd is Anna ook op vrijdag hier…zo gezellig en ze krijgt dan alle aandacht natuurlijk! De laatste week van de vakantie is er hier de Woerdense vakantieweek en die startte vorige week vrijdagavond met voor de kleinsten een lampionnenoptocht. Anna mocht meelopen in haar mooie prinses Elsajurk…en daar hebben we een “Frozen” lampion voor gemaakt. De binnenkant is gemaakt met een achtergrondstans en 4x gestanst en aan elkaar geplakt…er zitten allemaal gaatjes in die stans dus het lichtje scheen er leuk doorheen. Anna vindt het stansen met de bigshot heel interessant en mocht helpen de glittersterren te maken. Ze heeft genoten van de optocht en ze mocht tot heel laat opblijven haha. Tim logeerde bij ons en dat ging prima! Maandag moet ze weer naar school en komt in een nieuwe klas…dat vindt ze wel spannend!


Ik ben gelukkig weer helemaal goed opgeknapt na corona en ga nu naar de 30e voor mn heupoperatie. Zie er uiteraard tegenop en met name de revalidatie…je kunt weer een aantal weken bar weinig 🙈…helaas heb ik geen keus! Woensdag is onze Benjamin Max jarig en wordt alweer 1 jaar…zo hard gegaan!
Bedankt voor jullie reacties op mn trouwkaart, leuk om te lezen.

Tot de volgende post

Groet Ellen 

donderdag 4 augustus 2022

Congratulations


 Hoihoi, mijn nichtje trouwde in februari en ze deden het eind mei nog eens over in Toscane…ik heb dat verwerkt in de kaart!

De vlinder-stans is van memorybox en heb die zo uit gestanst dat de champagnefles en de glazen op het dp-papier in het midden kwamen…wel een leuk effect toch. Ik liet me inspireren door Pinterest.
Ik heb de Ja-stans tussen de vlinders door geplakt en de tekst dmv een dunne draad vastgestrikt. 
Het is een mooi feest geweest hoorde ik en de kindjes van haar zus waren bruidsmeisjes.



Hier nog even de binnenkant…de rand is gemaakt van Washitape!

Fijne dag allemaal 
Groetjes Ellen 


donderdag 28 juli 2022

Vakantie…met pech!


Hoihoi, we gingen…eindelijk na 4 jaar weer op vakantie en maakten een tocht door Duitsland, Denemarken, Zweden, Lapland, Noorwegen, Finland met zn vele prachtige meren, Estland, Letland, Litouwen, Polen en via Duitsland weer terug naar huis. Dus elke dag een ander hotel! Een prachtige route naar Kiruna in Lapland waar we eerder eens waren maar niet verder konden omdat we geen benzine meer hadden en niet wisten of er verderop wel pompen waren om te tanken. Op dat moment was het middernacht…en omdat het daar niet donker wordt deden we die tocht s’avonds na net eten. Dus dit jaar gingen we, met een tank vol dezelfde tocht maken naar Riksgränsen. Foto hieronder op het hoogste punt nabij Noorwegen. Onze vorige trip was super helder met prachtige ondergaande zon en een fabelachtige lucht maar deze trip was helaas…zoals je op de foto ziet donker, grauw met regen. Maar ook zeer de moeite waard om gezien te hebben. Ook kwamen we de rendieren weer tegen op de weg…het is hun terrein dus ze hebben altijd voorrang…leuk om dat mee te maken. De foto’s met hetzelfde water hieronder was het uitzicht van restaurant en hotelkamer…er zaten twee uurtjes tussen en je ziet het weer veranderen. Op de onderste foto een soort hunebedden die we bezochten…er zijn daar menselijke resten gevonden. Heel interessant om te zien!








Een week later op zondag in Helsinki aangekomen waar we 2 nachten hadden geboekt om 1 dag in die stad wat te gaan zien. Het was over de 30 graden die dagen en heel extreem zeiden ze daar…kwam weinig voor. Na het ontbijt gingen we op pad, we hadden wat bezienswaardigheden uitgezocht in een gids. Het was een zware dag door de hitte maar ook omdat mn heup en knie niet echt meewerkte. Ik sleepte me door de dag heen en dat viel niet mee…om half 4 besloten we terug te gaan naar het hotel om nog wat te hangen voor het diner. We zagen dat de housekeeping nog niet was geweest…we dachten die komen vast niet als je 2 dagen hebt geboekt. Maakte ons niet uit en gingen plat en binnen 10 minuten stond de housekeeping dus wel voor de deur. Ze deed op ons verzoek de badkamer en hing schone handdoeken op en weg was ze weer…we vonden het prima. We konden eindelijk rusten! We hadden het zo verschrikkelijk warm, zelfs met airco. We gingen beneden eten waar het koeler was maar ik bleef het warm houden. We dronken ons glas buiten nog leeg en ik wilde naar de kamer…het ging niet goed met mij en voelde me afzakken. Ik zei dat ik maar even moest gaan testen voor de zekerheid….en ja hoor dat ding schoot pijlsnel in de positief. Ik was meteen in paniek en zag me al op de IC in Helsinki. Manlief was negatief. Gelukkig was het een hele grote kamer en konden we goed afstand houden en ook de bedden konden ver uit elkaar geschoven worden. Het hotel werd ingelicht en alles werd in gang gezet door het personeel. Ik mocht de kamer niet meer uit. Dick kon de volgende dag nog naar buiten voor wat boodschappen maar dat was een dag later ook over…ook positief. Het werd dus 5 dagen op de kamer doorbrengen en niemand zien…vreselijk was het. We werden fantastisch verzorgd moet ik zeggen…ze deden alles wat we vroegen. Ik was echt niet lekker maar Dick had geen klachten dus ook heftig als je er dan niet uit mag. We moesten verdere hotels en de boot naar Tallinn annuleren en helaas werd ook mijn heupoperatie uitgesteld…er moet 7 weken tussen zitten, wordt nu 30 augustus…balen dus! Na 5 dagen quarantaine voelde ik me best goed en we besloten om te vertrekken. Nieuwe reserveringen gemaakt en zo snel mogelijk naar huis. Ik was wel supermoe dus viel steeds in slaap in de auto. We hebben ons zo goed als mogelijk aan de regels te houden. We waren dus 4 dagen later thuis en moest ik nog weer 3 dagen in quarantaine volgens de huisarts. Dick had totaal geen klachten.
 De vermoeidheid bleef nog lang aanwezig maar ik ben heel dankbaar dat het niet erger was dan hoe het was. We hebben wat dingen die we wilden doen niet kunnen doen dus die staan nog op het ‘to doo’ lijstje. We hebben de hele corona tijd heel veel getest en altijd negatief…een best rare gewaarwording toen de test ineens positief bleek. Ik was echt voorzichtig en vaak in restaurants de enige met een mondkap en toch…de klos!
Het werd een lang verhaal…sorry maar wilde het even met jullie delen!

Dankjewel voor de leuke reacties op mn vorige kaartje en tot de volgende post,

Groet Ellen 




maandag 13 juni 2022

Happy Birthday

 


Hoihoi, vandaag een kaart voor mn zwager die gisteren jarig was. Ik heb met inkt gespeeld van Daniël Smith om wat te oefenen en liet me inspireren door Pinterest. Ik koos de kleuren van de vogel en bewerkte hem met wat gold foil en zo’n warmtepen wat ik bij GerJanne zag. Ik zag zo’n setje liggen bij de Action…het effect is wel leuk. Hieronder wat beter te zien.
Ik denk dat verdere uitleg niet nodig is.


Dankjewel voor jullie leuke reacties op mn liftkaart…fijn om te lezen!

Ik kreeg van velen al goede wensen voor mn operatie…lief thanks! Gelukkig duurt het nog een aantal weken maar het komt wel snel dichterbij hoor…

Challenge:
Alles mag


Mannenkaart


Tot de volgende kaart maar weer
Groet Ellen 



dinsdag 31 mei 2022

Dream without fear…+ vraagje

 Hoihoi, ik wil graag meeliften en maakte dit kaartje voor de Liftchallenge…de opdracht is Angled ink-blending…echt leuk om te doen! Ik had er nog niet over gehoord en ga het zeker vaker doen!

http://liftchallenge.blogspot.com/2022/05/liftchallenge-170.html?m=1

Ik gebruikte distressinkt, de stempel is van Lavinia en de tekst van SU!

Zoals iedereen weet is het reageren voor velen een drama en ook voor mij…ik merk dat bij elk blog waar je moet reageren door op de blauwe knop te klikken met ‘inloggen met google’ dat dus niet lukt en bij elke andere manier lukt dat wel, het gaat goed of het moet anoniem maar je kunt dus wel reageren.

Ik heb in mn instellingen bij reacties “hele pagina” aangeklikt en iedereen kan bij mij reageren…denk ik hoor! Als jullie daar eens willen kijken als je die blauwe knop hebt is het probleem misschien opgelost. Nelleke heeft er ook al iets over geschreven maar het blijft bij velen hetzelfde. Niet ieder blog werkt het hetzelfde natuurlijk maar het is het proberen waard toch!

Ik word 26 juli opgenomen en krijg een nieuwe heup…heb het hele pre-operatieve rondje al achter de rug. Zie er erg tegenop maar ik heb geen keus!

Dankjewel voor jullie leuke reacties op mn geboorte/felicitatie kaartje, leuk om te lezen.

Tot de volgende post

Groet Ellen


woensdag 25 mei 2022

Welcome little one



Hoihoi, vandaag laat ik een geboortekaartje zien wat ik maakte voor Joyce en Stephan…vrienden kregen een prachtige zoon met de naam Hugo. De vraag was om de uitstraling van het geboortekaartje (zie onder) te gebruiken als felicitatie kaartje. Het was best even nadenken hoe ik dat zou doen…ik vind het wel gelukt!
Ik stempelde takjes en losse bloemetjes en tekende de steeltjes…stempels en het bijtje zijn van SU.
Ik herhaalde de bloemetjes in de binnenkant van de kaart.




Dankjewel voor jullie leuke reacties op mn waterverf kaartje voor DCL…ik mocht gastdesigner zijn en ik vertelde dat ik helemaal geen waterverf in huis had en moest op jacht bij mij in de buurt en vond een goedkoop doosje en ging ermee aan de slag. Ik zag de voorbeeldkaart van Nicole en las haar verhaal op haar blog dat ze geverfd had met de prachtige Daniël Smith aquarelverf…laat ik die verf nou gewoon wel in huis hebben…dat was dus een gemiste kans haha!

Ik wens jullie morgen een gezellige dag toe…het weer is redelijk en droog zegt mijn app.
Tot de volgende post, groet
Ellen



zaterdag 14 mei 2022

Happy Anniversary



Hoihoi, hier ben ik weer met mn kaart voor de Challenge bij DCL…ik mocht gastdesigner zijn. De opdracht was ‘gebruik waterverf op je kaart’…dat was nog een dingetje haha want na lang zoeken bleek ik dat helemaal niet in huis te hebben, wel genoeg andere verf natuurlijk maar dat was niet de opdracht!
Ik moest beginnen maar merkte dat het kliederen met verf gewoon niet mijn ding is…het werden cirkels! Ik kwam op het idee iets met Washitape te doen en vond deze rol in zwart/rood dus toppie. Nogmaals het tekstje ‘love is in the air’ (zit in het washitape) er overheen geplakt met een paar takjes…tekst en blingetjes maken het af!


Ik meld hier maar even dat ik jullie creaties, waar ik niet kan reageren prachtig vind!
Weten jullie waarom ik steeds mijn foto niet krijg bij mn reacties waar je moet kiezen voor anoniem of url? Ik zie ze wel staan bij andere reacties!

Dankjewel voor de leuke reacties op mn kaart voor de Liftchallenge en wens jullie een prettige zondag!

Groet Ellen 


 

maandag 9 mei 2022

Single moments…

Hoihoi, ik laat mn kaart zien die ik maakte voor de Liftchallenge…met stroken papier als achtergrond en daarop stempelen met heat embossing. Ik gebruikte stroken van dit prachtige watercolor papier en stempelde in het midden de bloemen en links en rechts een gedeelte ervan. Omdat het een rubber stempel is kon ik niet goed zien of het goed uitpakte met de steeltjes tov de naden van de stroken…best goed gelukt dacht ik zelf hihi. Tekstje moest erbij en nog wat zwarte Nuvo Enameldrops.

http://liftchallenge.blogspot.com/2022/04/liftchallenge-169.html?m=


Ik heb een leuke moederdag gehad, we hebben asperges gegeten…heerlijk! Het was jammer dat Stephan en Joyce niet konden komen want Max is besmet met het rs-virus en is er best ziek van…oma’s hart breekt hoor als je hoort dat zo’n klein mannetje het benauwd heeft. Ze zijn nog met hem naar het ziekenhuis geweest. De piek is vrijdag geweest dus we hopen dat hij snel herstelt. Het is besmettelijk dus dinsdag komt hij ook niet helaas! Natuurlijk kookte ik voor hen ook asperges mee die Stephan kwam halen.

Ik sta inmiddels op de lijst voor een heupoperatie…hij is behoorlijk versleten en zeer pijnlijk. Af en toe weet ik me geen raad van de pijn dus de orthopeed vond het wel tijd. Het is, heb ik gehoord niet zo ingrijpend als een nieuwe knie en dat je sneller hersteld bent.
Ik heb geen keus dus moet ik er maar voor gaan. Ik hoop dat het ook met een ruggenprik kan want dat is me goed bevallen met mn knieoperatie. Ik hoor dat allemaal de 25e!

Ik ben nu op de laptop aan het proberen om te reageren, na een tip maar het is nog precies hetzelfde...het ligt gewoon aan blogger!

Bedankt voor jullie reacties op mn vorige kaart en wens jullie een prettige dag.

Groet Ellen

 

zondag 1 mei 2022

Geregistreerd Partnerschap


Hoihoi, vandaag de kaart die ik maakte voor mn broer en schoonzus voor hun Partnerschap Registratie. Ik stempelde de bloemen van Altenew langs de randen van een oplegvel en stempelde ze in met 3 kleuren groene inkt ook van dat merk. Met losse letters schreef ik Geregistreerd en daar doorheen plakte ik gestanste letters in groen. De cirkels stanste ik voor ik het vel gemat heb op groen gemaakt papier met de gebruikte inkt en dat weer op een witte kaart geplakt. Bij de Hema kocht ik een cadeau-envelop met de groene takken, wel mooi samen vond ik.



De binnenkant heeft ook een blom en de tekst. Samen met het cadeau kon de kaart in de envelop.
Ze vierden het in een mooie botanische tuin in Hilversum.
De ambtenaar deed het erg leuk en ze hadden zelf alles goed verzorgd. Kleindochter Jade was het bruidsmeisje en mocht het versierde bloemenmandje dragen met mooie cadeaus die ze voor elkaar hadden uitgezocht. Anna sloot vriendschap met Jade…mooi om te zien! Het was erg gezellig!

Nu nog een vraag aan jullie…het is duidelijk dat blogger weer eens iets verandert heeft wat voor mij natuurlijk ook weer een probleem oplevert…

Dit zijn de nieuwe mogelijkheden die je kunt gebruiken om te reageren bij de meeste blog’s en de bovenste wil bij mij wel lukken als ik mn URL aanklik maar dan komt mijn foto er NIET bij te staan en bij de onderste gebeurt er dus helemaal niks als ik hier op klik…wie heeft dit ook en wie kan mij helpen? Ik merk weinig meer van…’OEPS foutje’
Soms denk ik dat ik het maar opgeef en stop met mn blog want het geeft zoveel stress…ik kan het niet oplossen!

Een leuk nieuwtje is dat ik bij DCL de winnaar ben met mn pop-up circuskaart voor Anna…superleuk!
Ik ga me druk maken voor de gd-kaart.
Dankjewel voor de leuke reacties…leuk om te lezen.

Tot de volgende kaart…
Groet Ellen