https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

vrijdag 26 augustus 2022

Hoera…Max 1 jaar


Hoihoi, hier ben ik weer met de kaart voor onze Benjamin Max…hij is 1 jaar geworden!
Ik maakte een jungle tafereeltje voor hem met de stempels en stansjes van Creative Craftlab.
Ik vond deze zo leuk en het belandde zomaar in mn winkelmandje…ik kon er niks aan doen. 🤪 Het was leuk om te maken. Het was een gezellige middag en de jarige voelde zich gelukkig goed en was gezellig aanwezig…na een paar heftige dagen ivm het doorkomen van tandjes. Zo zielig als ze er zo’n last van hebben. We hebben hem dinsdag ook gemist op onze oppasdag.
Ik maakte in de kaart een pop-up taart met 1 kaarsje…verder niet veel uitleg nodig toch! Ik kleurde de beestjes in met Derwent potloden en maakte het af met reukloze terpentine.


De operatie komt dichterbij…net negatief getest (dat moest) en naar de kapper geweest. Het weekend nog wassen draaien en maandag wordt een hoog/laag bed gebracht, hopelijk voor korte duur, we gaan het zien!
Dankjewel voor jullie reacties op de kaart voor Ans en de lampion!

Fijn weekend verder 
Groet Ellen 


zaterdag 20 augustus 2022

Happy Birthday en lampion



Hoihoi, vandaag de kaart die ik maakte voor Ans haar verjaardag. Ik heb wat gespeeld met vogels en embossing…heel leuk om dit te doen. Na het embossen heb ik de achtergrond gekleurd met distress inkt en toen het naar mn zin was heb ik vierkantjes gesneden en opgeplakt op wit en op groen. De takjes gestanst en met zilver embossingpoeder bewerkt net als de takjes in de vierkantjes. Beetje blingbling en een speels draadje onder het klavertje vier maakt het af vond ik.

Nog even van dichtbij…ik vind deze kleurencombi supermooi, en jullie? Ik liet me inspireren door Pinterest!

Wat was het warm hè, ik kan er niet zo goed tegen dus ik bleef maar rustig…gelukkig is het voorbij.

Een aantal weken in vakantietijd is Anna ook op vrijdag hier…zo gezellig en ze krijgt dan alle aandacht natuurlijk! De laatste week van de vakantie is er hier de Woerdense vakantieweek en die startte vorige week vrijdagavond met voor de kleinsten een lampionnenoptocht. Anna mocht meelopen in haar mooie prinses Elsajurk…en daar hebben we een “Frozen” lampion voor gemaakt. De binnenkant is gemaakt met een achtergrondstans en 4x gestanst en aan elkaar geplakt…er zitten allemaal gaatjes in die stans dus het lichtje scheen er leuk doorheen. Anna vindt het stansen met de bigshot heel interessant en mocht helpen de glittersterren te maken. Ze heeft genoten van de optocht en ze mocht tot heel laat opblijven haha. Tim logeerde bij ons en dat ging prima! Maandag moet ze weer naar school en komt in een nieuwe klas…dat vindt ze wel spannend!


Ik ben gelukkig weer helemaal goed opgeknapt na corona en ga nu naar de 30e voor mn heupoperatie. Zie er uiteraard tegenop en met name de revalidatie…je kunt weer een aantal weken bar weinig 🙈…helaas heb ik geen keus! Woensdag is onze Benjamin Max jarig en wordt alweer 1 jaar…zo hard gegaan!
Bedankt voor jullie reacties op mn trouwkaart, leuk om te lezen.

Tot de volgende post

Groet Ellen 

donderdag 4 augustus 2022

Congratulations


 Hoihoi, mijn nichtje trouwde in februari en ze deden het eind mei nog eens over in Toscane…ik heb dat verwerkt in de kaart!

De vlinder-stans is van memorybox en heb die zo uit gestanst dat de champagnefles en de glazen op het dp-papier in het midden kwamen…wel een leuk effect toch. Ik liet me inspireren door Pinterest.
Ik heb de Ja-stans tussen de vlinders door geplakt en de tekst dmv een dunne draad vastgestrikt. 
Het is een mooi feest geweest hoorde ik en de kindjes van haar zus waren bruidsmeisjes.



Hier nog even de binnenkant…de rand is gemaakt van Washitape!

Fijne dag allemaal 
Groetjes Ellen