https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zondag 23 februari 2020

Thanks for sticking...en jarig!



Hoihoi, hier ben ik weer met een kaartje en wil meedoen met de liftchallenge...


Ik vind het een leuke opdracht en bedacht dit kaartje om iemand te bedanken wanneer dat eens nodig is. De stempel is van MFT, rondjes van Crealies.


Donderdag de 20e was ik jarig en vierde dat overdag met Anna en s’avonds aten de kinderen gezellig mee. We hebben lekker Argentijns gegeten...yammie!
Gisteren heb ik het gevierd voor familie en vrienden en had een High Tea verzonnen in Restaurant Kameryck hier in de buurt...het was top en erg gezellig.
Vorig jaar stond dit al op de planning want ik werd toen 65 maar door een operatie en alsmaar slechte gezondheid kon dat niet doorgaan dus heb ik het nu met mn 66e verjaardag zo gedaan!
Ik zit heerlijk in de bloemen dit bericht te typen...het ruikt zo lekker!

GerJanne en Ans bedankt voor jullie prachtige kaarten...superblij mee!
Kleine Anna zou met me dansen...had ze al dagen beloofd maar ze ging alsmaar op verkenning uit door het hele restaurant...herkenbaar toch!
Ze maakte me weer blij met een prachtige tekening!

Bedankt voor jullie reacties op mn vorige post en tot de volgende...

Groet Ellen





zaterdag 8 februari 2020

Opa en oma in spé



Hoihoi, vandaag een kaartje wat ik maakte voor mn vriendin die voor het eerst oma gaat worden! Zoals jullie zien heb ik mn olifantjes gebruikt...dat verhaal straks...en ingekleurd met mn Derwents. Toen alles klaar was heb ik de letters OMA en OPA gestanst en iets verhoogd weer teruggelegd!


“In spé” vond ik wel leuk om te vermelden! Met 3 blingetjes erbij was wel genoeg!


Nu de olifantjes...ik bestelde ze vorig jaar op 17 februari samen met de stansjes want er was een leuke aanbieding maar ze waren in bestelling dus even geduld...nou ik had geduld dat kan ik je zeggen!
Ik wilde er een kaart mee maken voor Anna haar eerste verjaardag op 19 april maar ze waren er niet dus heb ik Mariken gevraagd om een afdruk te sturen!
Telkens als ik er naar vroeg kwam er weer een ander verhaal maar ze komen echt!
Ik probeerde ze intussen ze elders te krijgen maar dat lukte niet!
25 oktober appte hij dat ze er aan kwamen en nu bij de douane stonden!

Challenges:


Tot de volgende post maar weer,
Groetjes Ellen