https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

dinsdag 19 april 2022

Hieperdepiep Anna is 4 jaar



Hoihoi, zoals de tekst al zegt…Anna is 4 jaar geworden vandaag en dat hebben we gisteren gevierd met veel mensen. Heerlijk in de tuin! Vandaag is ze met haar pappa en mamma naar de Efteling en morgen naar de grote school…wat is ze al groot! Ze kreeg een grote fiets en racete er zo op weg haha!
Een tijdje geleden vroeg Anna of ik een circustent wilde bouwen met een kleed…dat was wel een dingetje natuurlijk. We maakten een tent en deden net alsof…dat was oké! 🤗 
Er moest een kaart komen voor haar verjaardag en oma ging aan de slag met de circustent van DDBD…ik moest hem ff bestellen uiteraard.
Ik had eens een knipvel gekocht bij Noor van BellaLu met deze afbeeldingen. Alles uitgeknipt, gestanst, gevouwen etc…en dit is het resultaat geworden.
De figuren heb ik op een reepje mica geplakt en daarna bevestigd dmv een gleufje in de rondjes zodat je ze om kunt vouwen en de piste omhoog kunt klappen! Een soort Pop-Up dus doe ik mee met de challenge bij DCL!
Ik vind hem heel leuk geworden en jullie?






Vrijdag hadden we een feestje van mn broer en schoonzus…een 
Geregistreerd Partnerschap…kaart laat ik nog zien en vorige week zondag vierde onze schoondochter haar 30e verjaardag…ook haar kaart volgt!
Ineens hadden we 3 feestjes die gevierd gingen worden na een hele lange tijd.
We vonden het toch spannend ivm de vele besmettingen die er nog steeds per dag zijn. We probeerden afstand te houden maar dat viel toch niet echt mee na elkaar zolang niet gezien te hebben.
We hopen er zonder corona vanaf te komen…we gaan het zien!

Dankjewel voor de leuke reacties op mn “Deep Blue Sea” kaart…geniet ik van!
Nog steeds blijf ik de “Oeps”-melding houden bij een aantal blogs…af en toe lukt het zonder moeite!

Challenge:

Tot de volgende post maar weer…
Groet Ellen