https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

dinsdag 29 december 2020

Allerlei kerstkaarten


Hoihoi, dit kaartje maakte ik voor Stephan en Joyce...ze hebben in hun kerstboom allemaal ballen met dierenprintjes, heel stoer. Ik zocht dus zulk papier maar vond het niet dus maakte ik het zelf met een mask stencil en distressinkt. Ik maakte een kerstbal voor in de boom en later nog dit kaartje...leuk toch!



Hierboven nog wat kaartjes...ik laat er steeds maar een aantal zien en veel uitleg is niet nodig.

We hebben echt fijne kerstdagen gehad en heerlijk gegeten...ik hoefde alleen op te warmen, top! We zouden afgelopen zondag verhuizen maar is nu verplaatst naar vrijdag...beetje oponthoud met de vloer en trappen. Ik kan morgen alvast wat gaan schoonmaken in de slaapkamers. De keuken heb ik vorige week al gesopt. Het ziet er allemaal heel mooi uit en Anna heeft haar kamer al ingedeeld met oa een plekje voor de koelkast 🤣...zo schattig!

Gisteren ben ik eindelijk in het ziekenhuis geweest voor de gastroscopie en kreeg een roesje en heb er niks van gemerkt...er is gelukkig niets gevonden aan gekke dingen en moet dus nu verder op zoek voor mn klachten...

Welkom aan mn nieuwe volgers...leuk dat jullie mn blog willen volgen maar willen jullie een reactie achterlaten dan weet ik wie jullie zijn...thanks alvast!

Bedankt voor de reacties op mn pop-up kaart...altijd leuk om te lezen!

Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling toe en een heel gezond en creatief 2021!

Lieve groetjes Ellen 

 

woensdag 23 december 2020

Walking in a Winter Wonderland...

Hoi allemaal, ik maakte deze kaart voor Margaux en Paul om ze tussen de verhuisdozen door toch een beetje kerstgevoel te geven en voor Anna is het een leuk kijkkaartje waar veel op te zien is. Ik vond het pop-up idee op YouTube en ging aan de slag...leuk om te doen hoor. Het heeft niet veel uitleg nodig...kijk maar gewoon!




Eerste kerstdag lunchen we bij Stephan en Joyce en de tweede dag eten Margaux en Paul bij ons met de kleintjes...met zn allen zoals eerst gepland is teveel dus verdelen we het zo. We zien het liever anders maar het moet zo en het is prima!
We helpen de plaatselijke restaurants door het eten te bestellen...moet wel tussen de verhuizing/schoonmaak door want zondag gaan ze over.

Ik weet niet of het lukt om nog iets te posten dus wil ik jullie alvast allemaal hele fijne kerstdagen wensen
en ook een mooi maar vooral gezond 2021 zonder al die narigheid...helaas is het voordat iedereen een vaccin heeft nog even geduld hebben maar er is licht in de tunnel!

Dankjewel voor het bezoeken van mijn blog het afgelopen jaar en ik kijk uit naar inspiratie van jullie in het nieuwe jaar!

Lieve groetjes Ellen



dinsdag 15 december 2020

Merry Christmas

 


Hoi Allemaal,

Ik maakte wat kerstkaarten en laat er in deze post 4 zien. Ik ben met ijsberen van Renke aan de gang geweest...zo leuk! Het bijpassende papier laat ook stukjes zien met ijsberen...leuk te combineren!


Deze met de boompjes erbij is een stans van Magnolia...al een oudere maar nog steeds mooi vind ik...


Deze is gecombineerd met Washitape...


Hier weer wat andere boompjes gebruikt...
Alle kaarten zijn gisteren op de bus gegaan...altijd weer een fijn gevoel haha.

Ik heb een oproep gekregen voor de knieoperatie en die zal plaatsvinden op 24 februari dus nog even geduld!
We krukken nog wel even door.

Ik wens iedereen sterkte met de lockdown en blijf gezond!
Er volgen snel meer kerstkaarten, tot dan...
Groet Ellen


woensdag 2 december 2020

Peek a Boo


Hoi Allemaal, vandaag een kaartje voor Anna en tevens voor de liftchallenge...


ze vragen een Peek a Boo kaartje. Anna kreeg een grote pluche muis en die inspireerde mij dit stansje van MD te gebruiken voor het kaartje. Ik kleurde de muizen in met distressinkt. Ik vind de stansjes wel grappig!


Ik ben toch maar begonnen met kerstkaartjes...had er eerst niet zo’n zin in...eerlijk gezegd vind ik dat elk jaar maar doe het toch steeds weer. Ik laat ze nog wel zien.

Ik ben nu 2 dagen, als Anna bij de opvang is aan het helpen bij Margaux...er moet ingepakt worden en dat kan ik goed op afstand doen. Er wordt hard gewerkt in het nieuwe huis...niet hard genoeg vinden ze haha.
Verder gebeurd er niet zoveel en wacht ik op mn onderzoek en operatie.

Bedankt weer voor jullie leuke reacties op mn verhuiskaartje.

Tot de volgende post.
Groet Ellen