https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

woensdag 28 augustus 2019

Congrats




Hoi, hier ben ik weer met een kaartje! Ik maakte hem voor de verjaardag van mn schoonzusje. Ik had een restant van dit designpapier en ging ermee aan de slag....
Ik stanste een witte tulp uit en kleurde hem gedeeltelijk met distressinkt. Legde de uitgestanste stukjes terug. Ik moest er nog iets mee vond ik en verzon er wat micropareltjes in te leggen...leuk effect toch!

Het designpapier was aan de bovenkant afgesneden waar halve bloemen over bleven...ook dat wilde ik oplossen en gebruikte restanten van tulpen en vulde de halve bloemen op en paste het aan aan de kaart door ze uit te laten steken op het dp....voilà! 



Ik wil jullie even mee laten genieten van een prachtige tekening die ik kreeg van onze kleine Anna...geweldig toch! Haar eerste tekening was voor oma...nou oma is trots hoor!



Dit was het weer voor vandaag...zo nog even het kaartje afmaken wat ik maakte voor de kleinzoon van mn vriendin die zaterdag ook alweer 1 jaar wordt!
Ik laat hem binnenkort zien dus tot de volgende post maar weer!

Groet Ellen


vrijdag 16 augustus 2019

Sending hugs & happy thought’s


Hoihoi, vandaag een kaartje gemaakt met distressinkt en daar op de vlinders gestempeld in dezelfde kleur en daar bovenop de papieren vlinders in verschillende maten. 
De voorkant rond afgesneden en weer opgevuld met mica...leuk effect toch?
Ik kon hem plaatsen want Ans (de kaarten van ons mam) heeft hem ontvangen want ze had nog een kaartje van mij tegoed!


Morgen ga ik met Margaux naar Nijmegen...lekker een weekendje bubbelen in Sanadome, zo heerlijk voor je spieren en gewrichten en lekker lui zijn is ook niet verkeerd!

Vandaag oppasdag ipv woensdag en straks met Anna boodschapjes doen voor het eten...er staan zalmpakketjes op het menu...Margaux en Paul eten altijd 1 dag met ons mee...zo gezellig en Anna steelt de show!

Dankjewel voor de leuke reacties op mn welkom thuis kaartje!

Groet Ellen

zaterdag 3 augustus 2019

Hello


Hoihoi, ik maakte een welkom thuis kaartje voor de kinderen toen ze thuiskwamen van hun vakantie!
Ik gebruikte deze leuke stempel van MFT, kleurde hem in met de Derwent potloden en knipte hem uit. De achtergrond is een stempel van SU die ik voor de helft gebruikte!
Hello is dacht ik van ECD!


Ik vertelde een tijd geleden dat ik zat te wachten op de olifantjes van MFT om er een kaart van te maken voor Anna’s 1e verjaardag...Mariken stempelde ze voor me, heel lief van haar! Ik kan jullie vertellen dat ik nog steeds zit te wachten...helaas!
De levering schijnt zoek te zijn...beetje wazig allemaal maar ik hoor wel dat de fantjes erbij zitten...afwachten nog maar even!

Ik wil ook met deze meedoen bij...qd

Dankjewel voor jullie reacties op mn alcoholinkt spektakel!

Groetjes Ellen