https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zaterdag 25 april 2020

Hello Beautiful...



Hoihoi, vandaag heb ik een kaartje voor de Liftchallenge...ik vond de opdracht leuk en maakte deze.
Ik wilde de tape met de magnolia gebruiken en dus ook de stans ervan...ik had het rubber matje al heel lang niet meer gebruikt en merkte dat het een beetje aan het vergaan was...oeps maar het lukte nog!
De techniek van GerJanne lukte me niet...ik kreeg geen deel gestanst maar steeds helemaal en dat was niet de bedoeling dus optie 2 dan maar!
Verder niet veel uitleg nodig denk ik...gewoon liften...maar op mijn manier!




Houden jullie het allemaal nog een beetje vol...ik vind het wel eentonig worden hoor hoewel ik gister  ineens de kapper was voor manlief en vandaag kwam er een foto waar mn zoon door zn vriendin onder handen werd genomen...ik wacht maar gewoon totdat ik vlechtjes kan draaien hihi.

Met Margaux gaat het wel goed en ze voelt steeds vaker het kindje in dr buik...nog 2 weken wachten dan is ze 20 weken en krijgt dan eindelijk haar echo...ze willen zo graag het geslacht weten.

Bedankt voor jullie reacties en allemaal fijn weekend en blijf gezond!
Groetjes Ellen 



maandag 20 april 2020

Hoera Anna is 2 jaar



Hoihoi, hier ben ik weer met een kaartje...ik maakte het voor Anna...ze is zondag 2 jaar geworden. Alle stempels zijn van Lawn Fawn behalve de giraffe (MFT) en jarig is van Crealies. Ik kleurde alles in met distress...mengde net zo lang totdat ik de kleur had die ik het mooiste vond bij het roze papier.

We hebben met zn allen via Skype meegekeken hoe Anna de cadeautjes uitpakte en de kaarsjes op de taart uitblies...zo leuk maar toch anders!
De opdracht was allemaal een feesthoedje op maar had ik niet dus maar aan de gang gegaan en was een succes...onderaan nog een foto.

PostNL heeft ons in de steek gelaten met het cadeautje...notabene 11 dagen ervoor al besteld.
Ik had nog wat achter de hand gelukkig en ballonnen laten vullen met helium die we via hun terras op de 1e etage konden laten pakken...ze vond het prachtig! Later bij de deur het pakje gegeven en nog eens gezongen...leuk maar toch anders!
We doen het nog eens over uiteraard. 
Als het cadeautje binnenkomt gaan we nog eens bij de deur staan...ppffff.
Onderaan nog een foto van de binnenkant.



Sorry kreeg de foto niet goed!

Wij proberen elke dag wel een wandeling te maken...het mooie weer laat het in ieder geval wel toe en tis wel goed want ik merk dat de slijtage in mn heupen wel toeneemt.
We zijn benieuwd waar Rutten morgen mee komt...wel of niet versoepelen van de maatregelen...afwachten maar!

Bedankt weer voor jullie reacties op mn vorige kaartje en tot de volgende maar weer...ik ben bezig voor de lift-Challenge, een leuke weer.

Groetjes Ellen


maandag 13 april 2020

Hey you!



Hoihoi, ik maakte al even geleden dit verjaardagskaartje voor mijn nicht en zag dat ik hem nog niet geplaatst had. Omdat ik Washi Tape gebruikte kon ik meedoen met de challenge bij Knutsels en Kadootjes. 

ze vragen Washi Tape...

Ik stanste de bloem en plaatste de deeltjes weer terug in de bloem en bracht wat Wax Gilding goud aan...doet het altijd wel goed vind ik! Paste wel bij het goud in de tape!
De foto hieronder is wat anders van kleur sorry...zonnetje net even weg denk ik!


Houden jullie het allemaal nog een beetje vol in huis...we moeten wel toch!
Ik heb zo’n respect voor iedereen die keihard in de zorg werkt...ze verdienen allemaal een lintje hoor!

We missen Anna ook echt hoor, Margaux kwam van de week even langs om wat te lenen en Anna zat in de auto in haar stoeltje en wilde er graag uit...ik wilde haar zo graag even knuffelen maar helaas...afstand houden hè! Ik was gewoon van slag en voelde mn tranen prikken!
Gelukkig krijgen we leuke filmpjes door gestuurd. Gister gingen Stephan en Joyce in hun nieuwe huis kijken en dingen opmeten maar kwamen niet bij ons langs en dat is echt zo moeilijk...hoop dat het gauw voorbij is....nog even volhouden maar!

Groetjes Ellen