https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zondag 27 september 2020

She leaves a little sparkle....



Hoihoi, vandaag een kaartje wat ik maakte voor de liftchallenge waar ik aan mee wilde doen....


Ik vond de opdracht wel gaaf en ben aan het kleuren gegaan met distress-inktjes en wat waterspatjes.
De stempel is van Renke en had deze nog nooit gebruikt dus werd hij voor het eerst in de inkt gezet.
Toen de kaart klaar was zag ik dat de kleuren wel erg lijken op het voorbeeld...nouja dan zit ik in ieder geval goed toch!


Het was een hele toer om dit bericht te plaatsen met de nieuwe blogger...het duurde heel lang voor ik een foto kon plaatsen en moest erg zoeken om de link geplaatst te krijgen. Ik doe dit op mn iPad maar mijn man zegt dat het misschien beter zou kunnen gaan op de laptop.

We wachten nu op de komst van onze kleinzoon...Margaux was gisteren uitgerekend maar alles is nog rustig...wel spannend hoor! Heel jammer dat de regels voor bezoek weer aangescherpt zijn in de kraamtijd.
Dinsdagmorgen gaan we naar het stadhuis met Stephan en Joyce om getuige te zijn ivm het aangaan van een Geregistreerd Partnerschap...een feestelijke gebeurtenis in deze nare tijd.
Vanmorgen werd er van ons allen een ontbijtje bij hen afgeleverd en ook goed ontvangen.

Dankjewel voor de leuke reacties op happy birthday kaart...leuk!

Groet Ellen


vrijdag 18 september 2020

Happy Birthday



Hoi allemaal, vandaag heb ik een Happy Birthday kaart om te laten zien. Ik zag deze mal van Renke voorbij komen en vond dat een echte ‘must have’... heb ik vaker hoor hihi. Het brede washi tape cocktail past er precies achter en ik combineerde het met de cocktail glaasjes-stansjes. De kaart ging naar mn schoonzus. 


Ik werd ineens in het diepe gegooid met een berichtje maken...kon niet meer terug naar de oude versie en ga het zien hoe het allemaal werkt. Een foto iets groter maken gaat dus niet meer lukken want ik zie niet hoe dat werkt. Je bericht na opslaan afsluiten gaat me ook niet lukken maar ik zal het denk ik gewoon niet doorhebben.
Gisteren heb ik...eindelijk een bezoekje gebracht aan de kapper...na 7 maanden was dat ook wel nodig. Ik zei als onze kleinzoon me voor het eerst ziet schrikt hij super van zijn oma hihi.
Gelukkig kunnen de orchideeën klemmetjes weer in de la.  

Dankjewel voor jullie reacties op mn aardbeitjes en tot de volgende post maar weer...

Groetjes Ellen


vrijdag 11 september 2020

Congrats



Hoihoi, vandaag nog even op de valreep een kaartje voor de liftchallenge...een easel-card liften met een doorkijkje...
https://liftchallenge.blogspot.com/2020/08/challenge-151.html?showComment=1598357808214&m=1#c1149118874518860451

Ik had er al een gemaakt maar die kon ik nog niet plaatsen dus vergissing...snel maar even een nieuwe gemaakt. Gelukkig had ik een idee in mn hoofd dus ging het snel.



Ik gebruikte de aardbeien van Elizabeth Craft design, het groene papier is van Doodlebug design en de aardbeitjes van Renke. Het frontje met de kleine aardbeitjes is papier beplakt met Washitape bij gebrek aan bijpassend papier...mooi opgelost zo. 

Met Margaux en de baby gaat het nog steeds prima...ze is het zat en het mag komen van haar.
Maandag alle gesprekken gehad voor mn operatie dus nu is het wachten. Ik heb gelukkig geen pijn en hoop dat het zo blijft...we krukken nog maar ff door...

Ik ga mn kaart nog gauw even posten. Bedankt voor jullie reacties op mn draaikaartje voor Anna.

Groetjes Ellen


dinsdag 1 september 2020

Kaartje voor Anna



Hoihoi, vandaag een draaikaartje voor Anna...ik zag dit op YouTube en vond het wel leuk dit te maken. Het zou wel een kameleon moeten zijn natuurlijk maar die had ik niet dus maar een koala haha. Het filmpje was van Lawn Fawn. Leuk toch? Hier kun je het vinden...
De kaart heeft niet veel uitleg nodig denk ik...het was leuk om te doen. 



Ik doe mee met de challenge bij DCL...alles mag.


Ik deed net een blogrondje en reageerde bij GerJanne op haar drukke week en zei dat hier niet zoveel gebeurde nu met corona en het voorzichtig lopen met mn krukken maar dat is eigenlijk niet zo want vrij regelmatig ben ik in het ziekenhuis te vinden...zo ook afgelopen donderdag.
Ik had klachten dus ging naar de huisarts...ze stuurde me naar het zkh voor bloedprikken en een longfoto. Bij het lab kreeg ik een rode map mee met ‘cito-spoed’ en vroeg of ik me zorgen moest maken...neehoor alleen een snelle uitslag nodig. Nouja het zal wel...
We waren nog geen kwartier thuis toen de huisarts me belde met de ‘snelle’ uitslag. Mn bloedwaarden waren weer super hoog en ik moest in snel tempo naar Leidse Rijn Antonius Zkh voor een ct-scan om een longembolie uit te sluiten...je snapt dat de stressfactor weer op 15 stond.
Ik had de klachten al een poosje maar geen minuut gedacht aan een longembolie. Ik had in 2009 een behoorlijke embolie dus moet ik altijd alert zijn op mn klachten...deze keer dus niet!
Alle onderzoeken en de scan waren goed dus rond 22 u mocht ik weer vertrekken.
Nu nog wat proberen met medicatie ivm de klachten...we gaan het zien.

Bedankt weer voor jullie leuke reacties op mn flamingo-kaartje.
Tot de volgende post, groetjes Ellen