https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zaterdag 22 september 2018

Congrats

 
 
  
Hoihoi, ik heb een kaart gemaakt voor onze dochter en schoonzoon...ze waren woensdag 14 jaar samen en gingen samen lekker eten en een kaartje altijd op z'n plaats toch! Ik heb me laten inspireren door een foto van Pinterest en doe daarom mee met de challenge van Crazy for Cas...
 
 
Het is een kaart van Birgit van bigganed.blogspot.com met de link...
 
 
De kaart sprak me aan mede om weer eens met inkt bezig te zijn. Ik volg haar al een poosje en wat ze maakt vind ik super!
 
 
Morgen ga ik een paar dagen naar mn zus om haar te helpen met hobbyklusjes en gaan ook een bezoekje brengen aan Marfien...ze wonen vlakbij elkaar. Lijkt me zo leuk...toen ik het voorstelde was ze meteen enthousiast. Hoop dat het weer een beetje meezit!
 
Bedankt weer voor jullie leuke reacties op mijn gelifte schutkaartje!
 
 


zondag 9 september 2018

Happy Birthday

 
 
Hoihoi, vandaag een schutkaart die ik maakte voor Mieke, de moeder van onze schoonzoon...en werd 65. Leuke manier om eens met cijfers te werken.
Ik gebruikte lettersjablonen en heb met een dabber rode distressinkt aangebracht en er een schutkaart van gemaakt. Langs de buitenrand een heel klein parelrandje geplakt. Stansen zijn van Crealies en de tekst is van MFT.

 
Ik wil met dit kaartje meedoen bij:
 
ze vragen een schutkaart
 
Bedankt weer voor de leuke reacties op mn geboortekaartje voor Mia!



maandag 3 september 2018

Welkom baby Mia

 
 
Hoihoi, vandaag heb ik weer een geboortekaartje...voor de verandering haha. Mijn dochter koos het rompertje voor haar vriendin en ik maakte deze. De baby heet Mia...ze stuurde een geboortekaartje met veertjes en ik heb de veertjes terug laten komen. Gestempeld met distress-inkt en uit laten vloeien met water...dit ook gedaan in de binnenkant.
Versierd met stansjes en deze heb ik ook in de binnenkant terug laten komen.
 

 
Ik wil meedoen met de challenge bij:
 
ze vragen een babykaartje.
 
alles mag.
 
Bedankt voor jullie reacties op rompertje!