https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

dinsdag 31 mei 2022

Dream without fear…+ vraagje

 Hoihoi, ik wil graag meeliften en maakte dit kaartje voor de Liftchallenge…de opdracht is Angled ink-blending…echt leuk om te doen! Ik had er nog niet over gehoord en ga het zeker vaker doen!

http://liftchallenge.blogspot.com/2022/05/liftchallenge-170.html?m=1

Ik gebruikte distressinkt, de stempel is van Lavinia en de tekst van SU!

Zoals iedereen weet is het reageren voor velen een drama en ook voor mij…ik merk dat bij elk blog waar je moet reageren door op de blauwe knop te klikken met ‘inloggen met google’ dat dus niet lukt en bij elke andere manier lukt dat wel, het gaat goed of het moet anoniem maar je kunt dus wel reageren.

Ik heb in mn instellingen bij reacties “hele pagina” aangeklikt en iedereen kan bij mij reageren…denk ik hoor! Als jullie daar eens willen kijken als je die blauwe knop hebt is het probleem misschien opgelost. Nelleke heeft er ook al iets over geschreven maar het blijft bij velen hetzelfde. Niet ieder blog werkt het hetzelfde natuurlijk maar het is het proberen waard toch!

Ik word 26 juli opgenomen en krijg een nieuwe heup…heb het hele pre-operatieve rondje al achter de rug. Zie er erg tegenop maar ik heb geen keus!

Dankjewel voor jullie leuke reacties op mn geboorte/felicitatie kaartje, leuk om te lezen.

Tot de volgende post

Groet Ellen


woensdag 25 mei 2022

Welcome little one



Hoihoi, vandaag laat ik een geboortekaartje zien wat ik maakte voor Joyce en Stephan…vrienden kregen een prachtige zoon met de naam Hugo. De vraag was om de uitstraling van het geboortekaartje (zie onder) te gebruiken als felicitatie kaartje. Het was best even nadenken hoe ik dat zou doen…ik vind het wel gelukt!
Ik stempelde takjes en losse bloemetjes en tekende de steeltjes…stempels en het bijtje zijn van SU.
Ik herhaalde de bloemetjes in de binnenkant van de kaart.




Dankjewel voor jullie leuke reacties op mn waterverf kaartje voor DCL…ik mocht gastdesigner zijn en ik vertelde dat ik helemaal geen waterverf in huis had en moest op jacht bij mij in de buurt en vond een goedkoop doosje en ging ermee aan de slag. Ik zag de voorbeeldkaart van Nicole en las haar verhaal op haar blog dat ze geverfd had met de prachtige DaniĆ«l Smith aquarelverf…laat ik die verf nou gewoon wel in huis hebben…dat was dus een gemiste kans haha!

Ik wens jullie morgen een gezellige dag toe…het weer is redelijk en droog zegt mijn app.
Tot de volgende post, groet
Ellen



zaterdag 14 mei 2022

Happy Anniversary



Hoihoi, hier ben ik weer met mn kaart voor de Challenge bij DCL…ik mocht gastdesigner zijn. De opdracht was ‘gebruik waterverf op je kaart’…dat was nog een dingetje haha want na lang zoeken bleek ik dat helemaal niet in huis te hebben, wel genoeg andere verf natuurlijk maar dat was niet de opdracht!
Ik moest beginnen maar merkte dat het kliederen met verf gewoon niet mijn ding is…het werden cirkels! Ik kwam op het idee iets met Washitape te doen en vond deze rol in zwart/rood dus toppie. Nogmaals het tekstje ‘love is in the air’ (zit in het washitape) er overheen geplakt met een paar takjes…tekst en blingetjes maken het af!


Ik meld hier maar even dat ik jullie creaties, waar ik niet kan reageren prachtig vind!
Weten jullie waarom ik steeds mijn foto niet krijg bij mn reacties waar je moet kiezen voor anoniem of url? Ik zie ze wel staan bij andere reacties!

Dankjewel voor de leuke reacties op mn kaart voor de Liftchallenge en wens jullie een prettige zondag!

Groet Ellen 


 

maandag 9 mei 2022

Single moments…

Hoihoi, ik laat mn kaart zien die ik maakte voor de Liftchallenge…met stroken papier als achtergrond en daarop stempelen met heat embossing. Ik gebruikte stroken van dit prachtige watercolor papier en stempelde in het midden de bloemen en links en rechts een gedeelte ervan. Omdat het een rubber stempel is kon ik niet goed zien of het goed uitpakte met de steeltjes tov de naden van de stroken…best goed gelukt dacht ik zelf hihi. Tekstje moest erbij en nog wat zwarte Nuvo Enameldrops.

http://liftchallenge.blogspot.com/2022/04/liftchallenge-169.html?m=


Ik heb een leuke moederdag gehad, we hebben asperges gegeten…heerlijk! Het was jammer dat Stephan en Joyce niet konden komen want Max is besmet met het rs-virus en is er best ziek van…oma’s hart breekt hoor als je hoort dat zo’n klein mannetje het benauwd heeft. Ze zijn nog met hem naar het ziekenhuis geweest. De piek is vrijdag geweest dus we hopen dat hij snel herstelt. Het is besmettelijk dus dinsdag komt hij ook niet helaas! Natuurlijk kookte ik voor hen ook asperges mee die Stephan kwam halen.

Ik sta inmiddels op de lijst voor een heupoperatie…hij is behoorlijk versleten en zeer pijnlijk. Af en toe weet ik me geen raad van de pijn dus de orthopeed vond het wel tijd. Het is, heb ik gehoord niet zo ingrijpend als een nieuwe knie en dat je sneller hersteld bent.
Ik heb geen keus dus moet ik er maar voor gaan. Ik hoop dat het ook met een ruggenprik kan want dat is me goed bevallen met mn knieoperatie. Ik hoor dat allemaal de 25e!

Ik ben nu op de laptop aan het proberen om te reageren, na een tip maar het is nog precies hetzelfde...het ligt gewoon aan blogger!

Bedankt voor jullie reacties op mn vorige kaart en wens jullie een prettige dag.

Groet Ellen

 

zondag 1 mei 2022

Geregistreerd Partnerschap


Hoihoi, vandaag de kaart die ik maakte voor mn broer en schoonzus voor hun Partnerschap Registratie. Ik stempelde de bloemen van Altenew langs de randen van een oplegvel en stempelde ze in met 3 kleuren groene inkt ook van dat merk. Met losse letters schreef ik Geregistreerd en daar doorheen plakte ik gestanste letters in groen. De cirkels stanste ik voor ik het vel gemat heb op groen gemaakt papier met de gebruikte inkt en dat weer op een witte kaart geplakt. Bij de Hema kocht ik een cadeau-envelop met de groene takken, wel mooi samen vond ik.



De binnenkant heeft ook een blom en de tekst. Samen met het cadeau kon de kaart in de envelop.
Ze vierden het in een mooie botanische tuin in Hilversum.
De ambtenaar deed het erg leuk en ze hadden zelf alles goed verzorgd. Kleindochter Jade was het bruidsmeisje en mocht het versierde bloemenmandje dragen met mooie cadeaus die ze voor elkaar hadden uitgezocht. Anna sloot vriendschap met Jade…mooi om te zien! Het was erg gezellig!

Nu nog een vraag aan jullie…het is duidelijk dat blogger weer eens iets verandert heeft wat voor mij natuurlijk ook weer een probleem oplevert…

Dit zijn de nieuwe mogelijkheden die je kunt gebruiken om te reageren bij de meeste blog’s en de bovenste wil bij mij wel lukken als ik mn URL aanklik maar dan komt mijn foto er NIET bij te staan en bij de onderste gebeurt er dus helemaal niks als ik hier op klik…wie heeft dit ook en wie kan mij helpen? Ik merk weinig meer van…’OEPS foutje’
Soms denk ik dat ik het maar opgeef en stop met mn blog want het geeft zoveel stress…ik kan het niet oplossen!

Een leuk nieuwtje is dat ik bij DCL de winnaar ben met mn pop-up circuskaart voor Anna…superleuk!
Ik ga me druk maken voor de gd-kaart.
Dankjewel voor de leuke reacties…leuk om te lezen.

Tot de volgende kaart…
Groet Ellen