https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

maandag 26 september 2022

Spelen met alcoholinkt en update

 Hoihoi, vandaag de kaart die ik maakte voor Stephan zn verjaardag. Het is al een tijdje geleden maar hij stond nog in mn fotomapje. Ik wilde iets uitproberen met alcoholinkt maar het was zo moeilijk dat het steeds mislukte. De laatste poging werd deze en vond hem wel de moeite waard. Ik zag er een haaienkop in haha en schreef dat ook aan de binnenkant van de kaart. Ik vind deze kleuren echt mooi bij elkaar! Ik gebruikte een rietje om de inkt uit te laten lopen.

  Even een update betreft mn nieuwe heup…het gaat supergoed en ik loop als een kievit achter de rollator. Op 4 november moet ik voor controle en foto terug naar de orthopeed en zou dan pas met één kruk mogen lopen..de therapeut vindt dat nog erg lang duren en gaat even informeren of dat niet wat eerder mag…ben benieuwd! Ik denk dat mn bed in de kamer al snel weer opgehaald kan worden omdat traplopen ook heel goed gaat.

Dankjewel voor de reacties op mn klaprozen kaart…leuk om te lezen!

Groetjes en tot de volgende post.

Ellen


vrijdag 9 september 2022

Even kleuren en operatie



 Hoihoi, vandaag een kaart die ik maakte met distress inktjes…ik heb 2 kleuren gebruikt namelijk groen en aqua. Ik had gewoon  zin om even te kleuren en koos deze stempel, dacht van Penny Black. Ik stempelde ook met aqua ipv zwart. Het kleurverschil kreeg ik door het eerst goed te te laten drogen voor ik verder ging. De randen voor het matten ook gekleurd. De hartjes maakte ik met een fineliner. Het was zeer ontspannend en dat had ik even nodig op dat moment. Hij was gewoon voor de voorraad maar inmiddels is hij verkocht…mn vriendin had een jarige die een tuinfeest gaf en vond deze wel gepast ervoor!

Ik heb mijn nieuwe heup gekregen en ben vandaag alweer 10 dagen verder. Het gaat heel goed en de operatie is prima verlopen. Ik zag erg op tegen de pijn die zou komen maar is dus 100% meegevallen…ik hoefde zelfs niet één keer de pittige oxycodone in te nemen. Met de knie-operatie was dat echt wel het geval!
Het lopen met de rollator gaat heel goed. Met de fysiotherapeut probeer ik zo snel mogelijk het traplopen te oefenen…het bed in de kamer is prima hoor maar je wil toch graag weer in je eigen bed. De fysio zal wel zeggen dat ik te snel wil…ze komt straks dus ik ga het zien! Anna vindt het bed wel leuk speelgoed haha…het liefst zit ze erop als hij op zn hoogst staat…misschien wordt het voor haar eens een hoogslaper op haar kamer haha!
Nelleke, Marjan en GerJanne…heel erg bedankt voor jullie mooie kaarten!

Dank voor de leuke reacties op de kaart voor Max en tot de volgende post.

Groet Ellen