https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

maandag 27 januari 2020

Gefeliciteerd en op reis



Hoihoi, vandaag een kaart die ik maakte voor Stephan en combineerde hem met hun reis naar Zuid-Afrika. Ik plakte het midden af met een strook en ben aan de gang gegaan met distress inkt.
Na goed laten drogen strooide ik bister en brusho in het midden en blies de inkt/water met een rietje in de juiste richting. Gebruikte nog wat gouden Gilding Wax voor het leuke effect. Toen alles goed droog was ontstond het idee om de reis stempels erbij te gebruiken. 
Ik vond hem goed gelukt en Stephan vond dat ook...en daar gaat het om toch!


We zijn allebei weer aan het herstellen van een fikse verkoudheid met een nare kriebelhoest...heel vermoeiend hoor! Gister dacht ik met het mooie weer een lekkere wandeling te maken maar het was te snel en moest gaan zitten en wachten tot Dick me ophaalde met de auto ppfff...

Dank voor jullie reacties op mn huwelijkskaart en tot de volgende post maar weer!

Groetjes Ellen

woensdag 8 januari 2020

Butterfly’s



Hoi allemaal, ik heb een huwelijkskaart gemaakt met Butterfly’s...een vriendin van Margaux trouwde en ja...dan maak je wat hè! Ik kon deze combineren met de challenge bij Knutsels en kadootjes en ook bij de Egel!

Iets op de kaart met een B....

Alles mag....

Alles mag....

Ik heb ooit 1 vel van dit papier gekocht en er alles van gebruikt...ik maakte eerder eens zo’n kaart voor de verjaardag van mn schoondochter maar voor een huwelijk vond ik het ook wel geschikt!
Ik denk dat het niet veel uitleg nodig heeft!



Stephan en Joyce zijn vanmorgen weer veilig geland op Schiphol na een prachtige reis door Zuid-Afrika en als afsluiting uitrusten op Mauritius! Ik ben altijd weer blij als de voetjes weer op de grond staan!
Aan de foto’s te zien die ze al stuurden was het een fantastische belevenis!
Zondag komen ze vertellen....ben benieuwd!

Dit was het weer voor vandaag...tot de volgende post!
Groetjes Ellen 


https://alessandrasangels.blogspot.com/2020/01/challenge-30-and-winner-of-challenge-29.html?m=1https://alessandrasangels.blogspot.com/2020/01/challenge-30-and-winner-of-challenge-29.html?m=1

zaterdag 4 januari 2020

Merry Christmas


Hoihoi, ik wens jullie allemaal een goed en gezond 2020 toe en dat we weer kunnen gaan genieten van al onze kaarten en/of knutsels in het nieuwe jaar!
Ik laat nog wat kerstkaartjes zien vandaag!




Kort berichtje vandaag...fijn weekend allemaal!

Groetjes Ellen