https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

vrijdag 29 mei 2020

Een zusje of een broertje...



Hoihoi, hier ben ik met mn leuke nieuws...
Margaux was 20 weken zwanger en mocht gelukkig haar echo krijgen! Ze had met de verloskundige afgesproken dat ze niet wilde horen wat het gaat worden maar dat ze het antwoord in een enveloppe mee zou krijgen en het thuis samen met Paul zou ontdekken...en zo is het gegaan!

We kregen een app dat ze wat verzonnen hadden om het aan ons allen te vertellen dus om 19.00 uur zaten we klaar op Skype....ik zocht de grote gele beer boven die Margaux als kind had gekregen maar kennelijk had ze hem al meegenomen...wat ik wel vond was Bello...het hondje waarbij Stephan teruggevonden werd op tweejarige leeftijd. Tijdens een vakantie in Duitsland verdween hij uit ons zicht in een warenhuis en na zoeken vonden we hem op z’n knietjes voor dit hondje...zo lief dat we het beestje moesten kopen! Maar dit even terzijde haha...Bello mocht met een roze en blauwe strik meekijken op Skype...
Anna, pappa en mamma verdwenen naar de gang en drie minuten later werd er een grote doos naar binnen geschoven die bekleed was met roze en blauw papier...hij ging open en er kwamen allemaal BLAUWE ballonnen uit de doos omhoog en daarna Anna met een big smile en in dr handjes klappend riep ze heel hard “daar zijn we weer”...ze gierde het uit van het lachen zoo leuk.
Haar handjes gingen de lucht in en ze riep “uit de doos, uit de doos” en werd eruit getild...We riepen allemaal “hé Anna wat is het nou...ze moest zo lachen en klapte in dr handjes en gilde 
“ EEN ZUSJE.... “ je snapt dat we allemaal dubbel lagen van het lachen!

Dit bracht me op het idee om een Card in the Box te maken met de blauwe ballonnen... het spreekt voor zich en heeft denk ik geen uitleg nodig!
We vinden het allemaal superleuk dat Anna een broertje krijgt...voor de ouders een koningswens zoals dat heet Maar.....Anna krijgt een zusje!





Zoals jullie zien heb ik de details terug laten komen op de flapjes van de box!

Inmiddels hebben Stephan en Joyce de sleutel gekregen van hun nieuwe huis en er wordt nu druk geklust en wat al klaar is ziet er heel mooi uit met mooie kleuren!
Bij ons in de gang en in de hokken op zolder stonden heel veel spullen van hen opgeslagen en komen nu langzaamaan naar beneden en de gang is leeg op een kast na...achter en onder onze bank nog 2 grote televisie’s maar die gaan later over....ze hebben de hele maand om te klussen!
Wij blijven op afstand helpen....helaas!!

Vorige week moest ik naar het ziekenhuis om een injectie te halen in mn pols...er is daar carpaal tunnel syndroom geconstateerd, heel pijnlijk en de spalkjes die ik eerst moest proberen (al 2 mnd) die helpen niet erg dus om een operatie uit te stellen eerst de injectie proberen. Het was niet echt prettig moet ik zeggen...30 seconden is dan super lang hoor bbrrr!
Nu maar hopen dat het wat gaat doen en waarschijnlijk zal de andere hand ook moeten!

Welkom aan Ellen, leuk dat je mijn blog bent gaan volgen dankjewel!
Ik kom bij jou ook even kijken!

Blijf gezond allemaal en geniet van het mooie weer!

Groetjes Ellen


zondag 24 mei 2020

It’s been a long time...




Hoihoi, vandaag een kaartje wat ik maakte voor de Challenge bij Knutsels en Kadootjes...

Ze vragen een kaart met een giraffe erop...
Dus leuk om er aan mee te doen!

Ik mocht gastdesigner zijn en vond het een superleuke opdracht en ben fan van de giraffe...als je naar die koppies kijkt met die prachtige ogen...love it!

Ik wilde links op de kaart een rand van WashiTape plakken maar had dat niet dus maakte ik het zelf door het lijf van de stempel meerdere malen (13.5 cm) naast elkaar te stempelen en voilà...
Ik stanste een rondje uit en liet de mooie koppie’s er doorheen kijken en je ziet hoe de beesten in de binnenkant geplakt zijn. De tekstjes kunnen dienen om iemand een hart onder de riem te steken in deze moeilijke en vaak eenzame tijd. 
De stempels zijn van MFT. 



Bedankt weer voor jullie leuke reacties op mn liftkaartje...leuk om te lezen!
Korte post vandaag maar mijn volgende post staat klaar en kom ik met leuk nieuws!

Groetjes Ellen