https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

vrijdag 29 mei 2020

Een zusje of een broertje...



Hoihoi, hier ben ik met mn leuke nieuws...
Margaux was 20 weken zwanger en mocht gelukkig haar echo krijgen! Ze had met de verloskundige afgesproken dat ze niet wilde horen wat het gaat worden maar dat ze het antwoord in een enveloppe mee zou krijgen en het thuis samen met Paul zou ontdekken...en zo is het gegaan!

We kregen een app dat ze wat verzonnen hadden om het aan ons allen te vertellen dus om 19.00 uur zaten we klaar op Skype....ik zocht de grote gele beer boven die Margaux als kind had gekregen maar kennelijk had ze hem al meegenomen...wat ik wel vond was Bello...het hondje waarbij Stephan teruggevonden werd op tweejarige leeftijd. Tijdens een vakantie in Duitsland verdween hij uit ons zicht in een warenhuis en na zoeken vonden we hem op z’n knietjes voor dit hondje...zo lief dat we het beestje moesten kopen! Maar dit even terzijde haha...Bello mocht met een roze en blauwe strik meekijken op Skype...
Anna, pappa en mamma verdwenen naar de gang en drie minuten later werd er een grote doos naar binnen geschoven die bekleed was met roze en blauw papier...hij ging open en er kwamen allemaal BLAUWE ballonnen uit de doos omhoog en daarna Anna met een big smile en in dr handjes klappend riep ze heel hard “daar zijn we weer”...ze gierde het uit van het lachen zoo leuk.
Haar handjes gingen de lucht in en ze riep “uit de doos, uit de doos” en werd eruit getild...We riepen allemaal “hé Anna wat is het nou...ze moest zo lachen en klapte in dr handjes en gilde 
“ EEN ZUSJE.... “ je snapt dat we allemaal dubbel lagen van het lachen!

Dit bracht me op het idee om een Card in the Box te maken met de blauwe ballonnen... het spreekt voor zich en heeft denk ik geen uitleg nodig!
We vinden het allemaal superleuk dat Anna een broertje krijgt...voor de ouders een koningswens zoals dat heet Maar.....Anna krijgt een zusje!





Zoals jullie zien heb ik de details terug laten komen op de flapjes van de box!

Inmiddels hebben Stephan en Joyce de sleutel gekregen van hun nieuwe huis en er wordt nu druk geklust en wat al klaar is ziet er heel mooi uit met mooie kleuren!
Bij ons in de gang en in de hokken op zolder stonden heel veel spullen van hen opgeslagen en komen nu langzaamaan naar beneden en de gang is leeg op een kast na...achter en onder onze bank nog 2 grote televisie’s maar die gaan later over....ze hebben de hele maand om te klussen!
Wij blijven op afstand helpen....helaas!!

Vorige week moest ik naar het ziekenhuis om een injectie te halen in mn pols...er is daar carpaal tunnel syndroom geconstateerd, heel pijnlijk en de spalkjes die ik eerst moest proberen (al 2 mnd) die helpen niet erg dus om een operatie uit te stellen eerst de injectie proberen. Het was niet echt prettig moet ik zeggen...30 seconden is dan super lang hoor bbrrr!
Nu maar hopen dat het wat gaat doen en waarschijnlijk zal de andere hand ook moeten!

Welkom aan Ellen, leuk dat je mijn blog bent gaan volgen dankjewel!
Ik kom bij jou ook even kijken!

Blijf gezond allemaal en geniet van het mooie weer!

Groetjes Ellen


12 opmerkingen:

Marjolein zei

Oh wat een grappig verhaal! Echt geinig :) Superleuk nieuws. En de card in a box is een heel goed idee. Hij is erg mooi geworden. Groetjes Marjolein

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuk verhaal om te lezen Ellen, ik zie het gebeuren. Je hebt ter ere van het leuke nieuws een mooie card-in-a-box gemaakt. Leuk met die ballonnen en dat grappige aapje ertussen. Sterkte met je hand, hopelijk helpt het.
Lieve groetjes Miranda

Caroline zei

wat leuk gedaan! En wat leuk dat jullie een kleinzoon krijgen! Heel leuk verhaaltje om te lezen.
En wat naar van je pols....ja dan duurt 30 seconden idd lang, bah! Ik oop dat het een beetje gaat helpen. Succes!
Groetjes Caroline

Ans Gilbert zei

Gefeliciteerd dat jullie een kleinzoon krijgen, wat heb je een prachtige kaart gemaakt.Klopt ziekenhuis bezoeken zijn zeker nu niet leuk. Ik kreeg 2 weken geleden een akelig onderzoek, mijn man was wel mee, maar moest buiten wachten,
Groetjes
Ansx

aussie aNNie zei

Congratulations Ellen, wonderful news to read and all things in life are not that bad.xx

Nicolette zei

Wat leuk dat jullie een kleinzoon krijgen. Mooi kaartje heb je gemaakt.
Groetjes Nicolette

Marjan zei

Wat een leuk verhaal Ellen en wat leuk ook, een kleindochter en straks een kleinzoon! Haha, die Anna ... schattig! En wat een mooie kaart in dit feestelijke model!
Sterkte met je hand, lijkt me heel naar.

Creaellenknutselsite zei

wat een leuk verhaal en vast gefeliciteerd met je as kleinzoon
leuk doosje heb je gemaakt met al die leuke teksten erop
groetjes ellen

Scraptastisch zei

Dit spektakel heb ik helemaal gemist Ellen, en ze lieten jullie evengoed nog in spanning zo maar kleine Anna zorgde voor heel wat pret en werd het een ZUSJE voor Anna wat leuk een kleinzoon in aantocht (een stelletje op de kast zeggen we hier) en ja je card in a box is een terug koppertje....wat zullen jullie gelachen hebben.
Ik wist niet dat je last van je polsen had, misschien wel op je blog gestaan maar niet bij me binnen gekomen denk ik, zijn ook van die rare maanden met heel veel virtuele contacten, dan ontbreekt me de energie me wel eens om ook nog te bloggen. Een vriendin van mij heeft di ermee Ellen want het is erg pijnlijk! Mijn stijl van kaarten maken veranderd ook wel hoor, vintage is zo kostbaar met verzenden en maak ik alleen nog voor dinnen die er ook echt iets mee hebben. Maar met inkt werken is iets wat ik ook steeds leuker ga vinden en jij kan daar ook prachtige dingen mee maken waar ik erg van geniet!!!
Nou ik ben ook weer bij en erg bedankt voor je reacties op mijn blog steeds!
xx Gerie

GerJanne zei

Nou zeg! Hoe kan dat nou? Ik wist natuurlijk dat jullie weer opa en oma zouden worden, dat had je gemaild, maar dit bericht niet gezien. Zou je tijd niet goed staan? Bij instellingen kun je dat zien. Als die miet goed staat, wordt je bericht soms in het verleden geplaatst. Dus als ik dan vandaag alle blogs in mijn zijbalk af ga, kan het zijn dat jouw bericht er ergens tussen komt te staan op een tijd die al voorbij is. Dan kijk ik de volgende avond en zie niet meer dat je iets geschreven hebt.
Ontzettend leuk dat Anna een broertje krijgt. EN je card in a box is zo ontzettend gaaf! Zoveel te zien , de blijheid straalt er gewoon van af! En ja Anna wordt nu een zusje...zou ze het snappen? Hihihi... leuk dat je dat erop verwerkt hebt!

Mariann Jakobsen zei

What a fun history 😂 Your box is brilliant anyway, I love all the details.. so beautiful ❤️
About your handwrist... I got the same problem 2 years ago. Awful examination! I got that examination in my hands, arms and legs, nearly 2 hours 😩
They wanted to give me a surgery, but one of the doctors told me to try something first... It was a kind of a glove (without fingers) with a metal strip inside. I used it for 3 months (at night) It made me quite fine without any surgery. Try it, hopefully it will help you too.

Bernadet zei

Wat is dat toch supermooi nieuws Ellen!
Wat hebben ze het ook mooi gebracht, de as ouders en zus!
Je hebt een prachtige cadeaubox voor hun gemaakt!
Ja en bij ons... hoe krijgen ze het voor mekaar hè, waren het vorig jaar ons Marij en Sandra die een babietje kregen, nu zijn het Marij en Loes;) Nu maar hopen dat het goed gaat bij allemaal hè. Blijft toch altijd spannend. Vooral als je meemaakt net als wij vorig jaar, dat Daan na 2 weken onverwachts is overleden.