https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

maandag 20 juli 2020

Twinkle Twinkle...



Hoihoi, bij de liftchallenge maakte ik de schuifkaart met de cocktailglazen en vond het leuk om te doen en maakte er nog eentje voor Anna. Een aantal dagen erna kregen we van Margaux een geluidsopname door de babyphone van Anna waar ze voor het slapengaan lekker lag te zingen...twinkle twinkle little star, how i wonder what you are...mijn kaartje kwam goed uit!
Paul filmde toen Anna het kaartje omhoog schoof maar ze had het zo vast dat ze naar de achterkant keek van de kaart en natuurlijk niets zag van het leuke beertje in haar dansjurkje...ze zag niks leuks en keek boos en gooide de kaart aan de kant en riep...Nijnie...
Als iets bij Anna niet helemaal gaat naar dr zin zoekt ze meteen troost bij haar knuffel Nijnie en was dus nu ook het geval met de kaart...later ging het wel goed hoor haha!
Super schattig om te zien op het filmpje!


Het papier is een blokje van de Action, heel vrolijk en past allemaal bij elkaar. De beer is uit een knipvel van Bella Lulu van Noor. 

Bedankt weer voor jullie reacties op mn verhuiskaartje en tot de volgende post!

Groetjes Ellen 



maandag 13 juli 2020

Sweet home



Hoihoi, vandaag de kaart die ik maakte voor Stephan en Joyce...ze kregen de sleutel en we gingen er heen. Inmiddels wonen ze er en zijn ze lekker bezig om het naar hun zin in te richten. Badkamer en toilet moest vervangen worden en zijn prachtig geworden.
Ik ben bij het maken van de kaart uitgegaan van die twee vogels op de tak en steeds kwam er wat bij en was dit het resultaat. In de binnenkant hetzelfde tape gebruikt als op mijn vorige post met de schuifkaart. Even proosten op hun nieuwe huis!



Met mijn knie gaat het niet goed helaas...ik zit nu in een spoedprocedure omdat het bij de Maartenskliniek waar ik al jaren kom heel lang ging duren en dat kan echt niet...ik kreeg zo’n heftige pijn dat ik niet meer kon lopen en weer 2 krukken nodig had. Ook nu moet ik maar afwachten wanneer ik ertussen kom. We gaan nu naar het Antonius Ziekenhuis want daar is de wachttijd zeker korter. Vandaag is er een bed in de kamer geplaatst want 2 trappen op is echt geen doen...ook omdat ik last van mn handen heb.
Bedankt voor jullie leuke reacties op mn vorige kaart...leuk om te lezen.
Geniet allemaal van het lekkere zonnige weer en tot de volgende post...

Groetjes Ellen