https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zondag 23 augustus 2020

Forever Gratefull



Hoihoi, vandaag een tropische kaart met de mooie flamingo’s van Els Brigé maar kan ook van Marianne zijn. Bewerkt met goud-embossing. Ik gebruikte  2 keer Blad en 2 keer een ananas en wat gouddraad en bling. De achtergrond is gemaakt met folie en de kleuren heb ik aangepast. Het spiegelkarton vond ik wel passen bij het geheel. Je snapt dat deze kaart naar iemand gaat die ik erg dankbaar ben...


Ik doe mee met dit kaartje bij Knutsels en Kadootjes, ze vragen fruit op de kaart...

We zijn net terug van de “coronaproof” babyshower voor Margaux. Joyce (onze schoondochter) had een groeps-app aangemaakt en haar vriendinnen uitgenodigd om ergens bij elkaar te komen vandaag maar het lukte niet om iedereen bij elkaar te krijgen dus besloten we om te vragen allen een filmpje op te nemen met een leuke boodschap voor de aanstaande mamma van “Flipje” en dat is gelukt.
Anna had proef geslapen bij Stephan en Joyce en toen ze haar kwamen halen was er de verrassing...wij waren daar al heel lang niet geweest en het voelde zo fijn om samen met de kinderen bij elkaar te zijn. Ze hadden van alle filmpjes één leuk geheel gemaakt wat ze totaal niet verwachtte en zeker niet om ons daar ook te zien. Anna pakte de kadootjes uit en speelde de a.s. hele grote zus!
Het gaat goed met Margaux en ze is “ook” blij dat de hitte voorbij is.

Op 7 september heb ik nog een vooronderzoek voor mn knie-operatie...gelukkig blijft de pijn nu weg maar ik ben voorzichtig uiteraard.

Bedankt voor jullie reacties op mn lolliepop, leuk om te lezen.

Tot de volgende post, groetjes
Ellen



vrijdag 7 augustus 2020

Welkom Lizzy



Hoi allemaal, vandaag heb ik weer eens een lollypop...ik maakte er eerder eentje en vind het zo leuk om te doen. Mijn vriendin is oma geworden van kleindochter Lizzy dus kon ik aan de slag.
Ik denk dat er niet veel uitleg nodig is. Ik kleurde het lint met distressinkt in de kleur van het papier. Het voetje of standaardje is een flossdraad-klosje wat ik beplakte met papier en een parelsnoertje.Op de achterkant maakte ik een vakje met een los kaartje om wat op te schrijven.
Ik verfde een papieren rietje met gesso en past precies in het klosje.



Inmiddels ben ik bij de orthopeed geweest in de Maartenskliniek...er zijn foto’s gemaakt en er was duidelijk te zien dat de knie totaal versleten is. Ik wist dat eigenlijk al want ik loop al heel lang met een zwakke knie...5 jaar geleden kreeg ik een brace en gelukkig kon ik die nu weer gebruiken.
Ik heb heel veel gerust op mn bed in de kamer en ben nu gelukkig pijnvrij. Ik doe heel voorzichtig en loop nog wel met krukken.
Ik sta op de lijst voor een operatie om een nieuwe knie te krijgen...door corona is er wel een wachttijd dus het kan nog wel even duren.
Met Margaux en de baby gaat het goed...ze is morgen alweer 33 weken zwanger...het gaat hard.
Het nieuwe huis gaat ook supersnel en ook hun huidige huis is verkocht. Kleine Anna praat inmiddels zo goed dat je een leuk gesprek met haar kan voeren...wat ik dan ook regelmatig doe via videobellen...echt genieten.

Dit was het het weer voor vandaag, bedankt voor jullie reacties op mn Magnoliakaartje, leuk om te lezen. Tot de volgende post en groetjes Ellen



zondag 2 augustus 2020

Dikke knuffel



Hallo allemaal, vandaag een kaartje wat ik maakte voor mijn tante, het was zomaar in deze moeilijke tijd.
Ik stempelde de achtergrond met een stempel van SU en de Magnolia is van Renke. Ik legde de stukjes terug maar heb ze allemaal bewerkt met verschillende materialen o.a. Distress, Wax en microballetjes in goud. Een klein strikje van gouddraad, wat bling en een tekstje wat het afmaakt. Ik miste er nog wat op en koos voor superdun washi-tape in bijpassende kleurtjes...en ik was tevreden.


Morgen kan ik eindelijk terecht in de Maartenskliniek voor mn knie en zeer benieuwd wat de dokter ervan gaat zeggen. De pijn is gelukkig al een poosje weg maar ik ben nog super voorzichtig en draag een brace.
Het is nu al 3 weken geleden dat ik een bed in de kamer heb laten brengen...ik kon echt de trap niet op en was super gevaarlijk met een kruk. Ik kon mezelf ook niet meer opdrukken vanuit de bank ivm mijn zere polsen en met dit hoog/laag elektrische bed is dat een super oplossing.
Het gevolg van dit gedoe is wel dat er steeds meer hobbyspullen naar beneden komen want het begon toch te kriebelen haha.

Bedankt voor jullie leuke berichten op het schuifkaartje voor Anna...leuk om te lezen.
Tot de volgende post, groetjes Ellen