https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

woensdag 17 april 2024

Gefeliciteerd!

 


Hoihoi, ik heb vandaag een schommelkaartje wat ik maakte voor mn nicht. Ik heb er een paraplu op verwerkt, misschien even extra kijken want door alle kleurtjes valt hij een beetje weg! Ik plakte haar leeftijd erop want ik was ervan overtuigd dat ze 60 werd…het was dus 62 maar ze vond het een mooi compliment! De vrolijke kleurtjes komen overeen met de nieuwe DCL Challenge dus kan meedoen! Mooi vrolijk moodboard!

Ik heb inmiddels mn 70e verjaardagsfeestje gevierd en wat hebben we een prachtige dag gehad…ik heb nog nooit  m’n verjaardag gevierd met zulke hoge temperaturen…het was heerlijk en hebben in het restaurant heerlijk buiten kunnen zitten. We zijn begonnen met een high tea buffet, daarna geproost met heerlijke Prosecco en aansluitend een hartig buffet. Ook ben ik super verwend door manlief met daarbij een mooie speech. Ook met bonnen, envelopjes, planten en tekeningen van de kleinkids. Met de envelopjes moest ik maar de hobbywinkels gaan…dat gaat zeker goedkomen! 😂

Bij DCL ben ik nog in de top 3 gekozen met mn veertjeskaartje…leuk! 

Dankjewel voor jullie leuke reacties en gezellig dat jullie hier weer even keken!

Tot de volgende kaart, groetjes Ellen 




donderdag 4 april 2024

Just a note…en blij!


Hoihoi, ik heb een kaart met veren en wil meedoen bij DCL…kan nog net zie ik.

Ik heb de veren gestempeld in verschillende kleuren blauw en ook uit gestanst. Ik heb heel subtiel wat zilverdraad ertussen gestrikt. Wat stippen er omheen gestempeld en ik denk dat er verder niet veel uitleg nodig is. Binnenin ook een veertje geplakt.


Ik wil jullie even vertellen dat mn blogger problemen opgelost zijn….ik sprong een gat in de lucht dat snappen jullie vast wel! Ik probeerde steeds opnieuw weer een reactie te geven op blogs waar je met de blauwe google-knop eerst moet inloggen (terwijl ik gewoon ingelogd ben) en probeerde dat bij Marfien…ik heb al heel erg lang niet meer bij haar kunnen reageren, ik las daar de zoveelste optie over een knop uitzetten in je browser over cookies van derden en ben gaan zoeken waar ik dat kon vinden. Ik werk op mn IPhone en IPad en dat heeft Safari. Ik vroeg mn man wat die knop betekende…”oh die moet je niet uitzetten want dat heeft met je privacy te maken en dat wil je niet want je wordt overal gevolgd”! Ik dacht ik probeer het toch….en yessss alles werkte naar behoren. Ik kon mn foto’s plaatsen, met foto gewoon overal reageren en er was nergens meer die blauwe google-knop te vinden. We zijn erg op onze privacy dus ik  zet die optie uit als het nodig is. Ik denk dat dit na een update ineens veranderd is en aangezien ik geen goeie match ben met deze apparaten weet ik dat natuurlijk niet. Eigenlijk erg dat ze zo sollen met je Privacy…
wat vinden jullie daar nou van?
 
Ik ga weer lekker bloggen en reageren op jullie blogs!
Groetjes Ellen 


woensdag 27 maart 2024

Van Harte Gefeliciteerd


Hoihoi, ik had nog een kaartje klaarstaan om te laten zien. Een hele poos geleden maakte ik dit kaartje. Ik zag het voorbij komen op P en vond het superleuk. De credits gaan naar de bedenker op P uiteraard! Ik wist zeker dat ik deze stempels had maar niet te vinden. 🙈Op zoek gegaan om ze ergens te bestellen maar nergens meer te krijgen. Ik wist dat Marjan deze ook had en vroeg haar of ik ze mocht lenen en dat mocht maar ik bleef toch zoeken op internet en yesssss…ik vond ze en bestelde ze en mailde Marjan snel dat ze de stempels niet hoefde te sturen. Een paar dagen later kwamen ze binnen en kon ik aan de slag. Misschien snappen jullie het al…nadat ik de stempels gebruikt had vond ik ze terug! 🙈 Nu dus dubbel en ze zijn van Altenew dus niet goedkoop…jammer maar het is niet anders! 

Ik stanste eerst een hart uit in de juiste maat en dat was mijn stencil om de stempels in te gebruiken. Het zijn steeds 3 lagen in verschillende kleuren! Ik stuurde hem naar mijn nichtje en vergat een foto te maken maar kreeg er eentje van haar opgestuurd. Ik plaatste hem toen meteen in een blogbericht vandaar dat ik hem nu kan laten zien. 

Met mn man gaat het heel goed en ik kon een nieuwe datum plannen om het feestje voor mn 70e verjaardag te vieren…dat wordt nu op 6 april.

Ik wil iedereen super bedanken voor alle tips die ik kreeg om mijn blogger problemen op te kunnen lossen…alles ook geprobeerd maar helaas is het nog niet gelukt! Ik heb mn blog in Safari (iPhone en iPad) en ook in Google Chrome maar in beide hetzelfde probleem!🤷🏼‍♀️

Bedankt dat jullie hier keken en tot de volgende post want ik heb er nog een paar in voorraad!

Groetjes Ellen 



maandag 18 maart 2024

Caroline was jarig


Hoi, vandaag het kaartje wat ik maakte voor Caroline haar verjaardag. Helaas kan ik hem niet laten zien maar Caroline heeft een foto van alle gekregen kaarten op haar blog geplaatst…de kaart met de grote blauwe C (van Caroline) op de 3e rij is die van mij. 


Het zou fijn zijn als jullie…in mijn geval de moeite willen nemen een kijkje te nemen bij Caroline maar ik kan niemand daartoe verplichten natuurlijk!

Groetjes Ellen 




donderdag 14 maart 2024

Van harte gefeliciteerd



Hoi, vandaag een kaartje wat ik maakte met de bloemen van Alex Syberia. Ik stanste ze uit in wit soft finish cardstock van ECD en kleurde de deeltjes met inkt. De achtergrond is een stencil wat ik met dezelfde inkt speels inkleurde.
Ik had deze foto dus ook al een poosje geleden in een bericht geplaatst toen het nog lukte.
 Er stond ook een foto bij van de binnenkant maar die verdween zomaar ineens dus jammer want die had ik ook leuk bewerkt met het stencil. 

Dankjewel voor al jullie tips en ideeën voor mijn blogprobleem…het meeste heb ik al geprobeerd maar niks helpt. Stephan heeft er ook naar gekeken en denkt dat het aan blogger ligt. 
Het is wel ontzettend lief te lezen dat een aantal van jullie het jammer vinden om mij te missen in blogland als ik moet stoppen…dat doet goed hoor!
We knappen allebei goed op en binnenkort prikken we een nieuwe datum voor mn feestje.
Bedankt dat jullie langskwamen en tot de volgende post.

Groetjes Ellen 



maandag 11 maart 2024

Jarig…Proost!


Hoihoi, ik maakte deze kaart voor Stephan, hij was in december jarig en houdt van lekkere biertjes. Ik heb papier gebruikt van 49 and Market en de Jarig stans van Crealies met daarop de letters van MD. Ook het biersetje is MD. De schuimkraag bruist over de bierpul. Het biermerk is onbekend dus hij mocht het uitproberen haha en het smaakte!


Deze kaart stond nog in mn mapje en kan ik nog laten zien.
Dankjewel voor al jullie tips maar na alles al geprobeerd te hebben blijft het een crime. Stephan is er ook al mee bezig en baalt net als ik van blogger…het wordt steeds erger!

Mijn hoest gaat iets afnemen en manlief hersteld gelukkig goed!
We denken erover na een nieuwe datum te kiezen voor het feestje.
Tot de volgende kaart maar weer.

Groetjes Ellen 


donderdag 7 maart 2024

Happy Birthday en…Help!

 


Hoihoi, vandaag een kaartje dat ik gemaakt heb voor mn broer…hij werd vlak na mij 65 jaar. Ik heb een embossing folder van Spellbinders gebruikt en bewerkt met verschillende kleuren gilding wax, gecombineerd met spiegelkarton. Hieronder met wat tegenlicht goed te zien dat het spiegelt.
Ik vind het wel een echte mannenkaart en jullie? Ik had in dezelfde kleur wat sequins en die mochten erop. Natuurlijk 65 erbij en binnenin ook tig keer 65 gestempeld…hij moet het weten natuurlijk haha. Op de AOW moet hij nog even wachten helaas!


Ik wil met deze kaart meedoen bij…

Ze vragen een cijfer op de kaart.

  Met mn oranje poinsettia was ik een van de toppertjes bij het Merry Little Cristmas Challenge Blog…leuk!

HELP!!!

Dit bericht had ik al half klaarstaan dus de foto’s al geplaatst maar een nieuwe kaart kan ik niet meer voor elkaar krijgen dus zal het wel even duren of het lukt helemaal niet meer en is het voor mij “helaas” klaar met bloggen. Er staan er nog een paar in mn mapje, ik ga dat nog proberen. Ik weet niet waarom mij dit weer overkomt…ik heb al genoeg drama met bloggen.
Ik vroeg het al hieronder…is er iemand die hetzelfde probleem heeft en kan mij helpen dan heel graag!
Als ik op het icoontje klik om een foto uit mn fotomap te halen krijg ik een blanco pop-up 🤷🏼‍♀️ en er gebeurt dus niks! Als ik hulp vraag bij blogger zeggen ze hoe ik het moet doen…duhhhh dat doe ik al 14 jaar en ging altijd prima…tot nu! Daar heb je dus helemaal niks aan!

Dankjewel voor de meelevende berichten op mn vorige post, het gaat gelukkig de goeie kant op maar hij heeft nog 5 weken nodig om helemaal te herstellen. Mijn hoest blijft een crime!

Groetjes Ellen