https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

maandag 30 oktober 2017

Just saying Hello en babytaart

 
 
Hoihoi allemaal, hier ben ik weer met een kaartje. Ik kwam zoiets tegen op Pinterest en vond het zo gaaf en probeerde het zelf ook eens. De onderkant is gestempeld met een stempel van SU, de rand is van Spellbinders, de vlinder is een Altenew en de tekst van MFT. De achtergrond heb ik geprobeerd met bister en brusho.....superleuk om te doen!
 
Ik wil met deze kaart meedoen met de challenge van http://dutchcardlovers.blogspot.nl/2017/10/challenge-280.html
 
 
Mijn dochter was jarig en ze vierde dat afgelopen dinsdag en tevens maakten ze samen bekend d.m.v. deze prachtige taart of ze jongetje of meisje gaan krijgen. Het was zoooo spannend en gezellig om dat mee te maken en ook super bijzonder. Ik had een beer gekocht en heb een blauwe en een roze strik om z'n nek gebonden.
 
 
Ik mag het verklappen....de taart was roze vanbinnen....Hoera een meisje....en ze zitten ook echt op een roze wolk hoor. Het blauwe lint verdween van de beer haha. We zijn zaterdag samen een dagje naar Alkmaar geweest en alle babywinkels bekeken en natuurlijk ook vanalles gekocht...zo leuk!
Ik ervaar het echt als heel bijzonder...ons kind dat een kindje krijgt!
Ze blijft nog wel heel erg moe. Ze is nu 17 weken en de zwangerschapsbroeken zijn aangeschaft.
 
Tot de volgende kaart maar weer...
 
 


zondag 15 oktober 2017

Geluk voor Mr en Mrs

 

Hoi allemaal, vandaag een setje wat ik maakte voor een vriendin van mn dochter...ze ging trouwen.
Ik kocht eens bij De Linge een flamingo stans van MD en maakte er een setje omheen. Ik vond op Google een website waar je je eigen inpakpapier kan bestellen per rol en maakte er ook een cadeau tasje bij...echt leuk om te doen. De maat van de kaart werd zo dat ik er geen passende envelop voor had en maakte er eentje van cardstock. In de binnenkant plakte ik vellum waarop ik met een stencil ook de flamingo's terug liet komen...mooi afgewerkt toch...?

,



Binnenin stempelde ik nog wat flamingo's en maakte een envelopje voor het huwelijkscadeau. Verder wat bloemen en wat bling...de letters zijn ook van MD.

Ik wil met mn kaart meedoen bij het blog van http://dutchcardlovers.blogspot.nl/ waar ze een dier vragen...die zitten erop dus...

Welkom aan Kerstin...leuk dat je mn blog wil volgen...dankjewel!

Mn dochter is morgen jarig dus even shoppen bij Prenatal haha!

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.



dinsdag 10 oktober 2017

Kaart voor mijn zus

 
 
Hoi Allemaal, vandaag een kaart dat ik maakte voor mijn zus en duidelijk....ze wordt donderdag 65 jaar maar we hebben haar afgelopen zondag verrast met een High Tea in Hulst (Zeeuws Vlaanderen). We vonden op internet een leuke koffiebar en hebben haar daar naartoe gelokt. Haar man zat natuurlijk in het complot en moest zorgen dat ze op tijd in de kleren zat. Ze wilde het niet vieren maar dat vonden wij natuurlijk geen goed plan want 65 jaar is wel bijzonder toch...?
De High Tea zag er fantastisch uit...superveel variatie en alles smaakte heerlijk. Echte aanrader als je in de buurt bent en zeker voor Marfien en Angelique...maar misschien kennen jullie restaurant De Beleving al. Jullie wonen er zo dichtbij. Mijn zus was zeer verrast en vond het superleuk!
 
 
Ik heb de stempel van Stampendous gebruikt en ingekleurd met Barn Door distress inkt. Ook de envelop maar gestempeld...zie dat de foto niet helemaal scherp is...nou ja pech!
In het rood heb ik wat Gilden Wax goud toegevoegd...niet zo goed te zien maar geeft een mooi effect. Paar sequins erbij maakt het weer af.
 
Welkom aan Lia...leuk dat je mijn blog wil volgen, dankjewel!
 
Bedankt voor jullie leuke reacties op het babynieuws van onze dochter en schoonzoon...het gaat supergoed met de baby en alle testen en echo's zijn positief...hoe fijn is dat!
Margaux gaat zich nu wel wat beter voelen gelukkig maar blijft nog wel moe.