https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

vrijdag 20 maart 2020

Zwanger Hoera!



Hoihoi, wat een heftige tijden maken we mee met z'n allen...hoop dat we gezond blijven!
Ik zit al best een poosje ondergedoken in huis omdat ik (ook) super bang ben...helaas moest ik maandag naar de cardioloog en ik moet je zeggen...ik had een stressfactor van 110...ik ging met mondkap en alcohol in mn zak het ziekenhuis in en bij de auto deed ik het weer af...ppfff!
Ik heb een long en hartprobleem dus vandaar!
Anna is ook al even niet bij ons geweest uiteraard maar we krijgen foto’s en we beeldbellen...zo leuk!

Op mijn verjaardag 20 februari hebben we van Anna een kaartje gekregen waarmee ze ons bedankte voor al het oppassen...zo schattig en in die kaart zat een heel klein envelopje wat we open moesten maken en wat daaruit kwam maakte ons zooo blij...er zat een echo in en ze vroeg ons of we ook op haar broertje of zusje wilden passen...we gaan dus voor de tweede keer opa en oma worden...hoe geweldig is dat!
Het gaat gelukkig allemaal goed met de as mamma!
Ik maakte deze kaart voor hen! 
Blauw en roze omdat ze nog niet weten wat het gaat worden...ik stempelde met distress inkt de hartjes en kleurde de beer en het konijntje. De letters zijn van MFT en de teksten van Els Brigé!


Nog meer leuk nieuws kregen we gisteren...onze zoon en vriendin hebben een huis gekocht en hij komt terug naar zn geboorteplaats...Superleuk en ze kunnen er al best snel in!

Bedankt weer voor jullie reacties op mn girafje...leuk om te lezen!
Tot de volgende post maar weer...

Groetjes Ellen