https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

maandag 19 april 2021

Hoera Anna is 3 jaar




Hoi, vandaag is Anna jarig en dat hebben we gisteren gevierd. Ze is nu in corona tijd 4 dagen jarig. Ze zong voor zichzelf toen ze wakker werd vanmorgen lang zal ze leven in de gloria haha...ze namen het op door de babyfoon.
Ik maakte een kaart met de ballerina’s van Bella lulu en combineerde dat met de Tipi aan de binnenkant van de kaart en op de linkerkant stanste ik nog een taartje met 3 kaarsjes. De tipi kreeg ze een paar weken geleden voor op haar nieuwe kamer...het stencil is van MD. Ik koos voor rietjes als stokken boven en ertussen voor het 3D effect en ook als kaarsjes. Toen ik vroeg wat ze graag wilde hebben was het een taart dus vandaar het taartje. Ze is stapelgek op duplo dus dat kreeg ze ook.
Leuk om te maken.



De revalidatie gaat redelijk goed dacht ik...vrijdag was ik voor controle bij de orthopeed en ook voor foto’s en hij was nog niet helemaal tevreden. Ik moet op de hometrainer en voor de nacht een paar weken een spalk om nog wat extra te overstrekken...ze zeiden in de gipskamer dat ik pijnstilling moest nemen want zo’n spalk aanmeten is pijnlijk...nou ik ga het woensdag zien!

Dankjewel voor jullie leuke reacties op mn 3 geboortekaartjes, leuk om te lezen!

Vandaag kon ik ook online een afspraak maken voor mn vaccinatie...ik ben er zo blij mee...eindelijk!
Wat zou het heerlijk zijn om eindelijk mn kleinzoon op schoot te hebben en te kunnen knuffelen...hij is al een half jaar geweest en krijgt zn eerste tandje. Anna zegt steeds...als oma een prikje heeft mogen we knuffelen yeeaah. 
Wat kun je toch verlangen naar een normaal leven hè!

Tot de volgende post... groet Ellen