https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

woensdag 23 februari 2022

Met pensioen

Hoihoi, vandaag laat ik de kaart zien die ik voor Nelleke maakte toen ze met pensioen ging. De bloemetjes zijn stansjes van Magnolia…oudjes al maar ik blijf ze mooi vinden! Ik wil met dit kaartje ook meedoen met de challenge bij DCL waar ze overwegend wit met een kleuraccent willen zien…

https://dutchcardlovers.blogspot.com/2022/02/dcl-356.html?m=1 

Toen ik de challenge zag dacht ik gelijk aan deze want hij stond nog in de wachtrij. Veel uitleg heeft hij niet nodig denk ik.


Ik heb een gezellige verjaardag gehad met de kinderen…helaas was kleine Max ziek dus Stephan kwam alleen. Dinsdag kwam Max ook nog niet maar inmiddels gaat het weer wat beter met hem.

Nelleke en Angelique, heel erg bedankt voor jullie mooie kaarten, ze kwamen dinsdag dus gelukkig niet weggewaaid!

Anna heeft dinsdag toch nog het tweede schoencadeautje weten te vinden op mn kamer en ze wou het wel uitpakken…haar naam stond er tenslotte op haha!

Morgen ga ik de kapper bellen want het is hard nodig…vorig jaar juni voor het laatst, kan al bijna vlechten.

Lieve groet Ellen

zaterdag 19 februari 2022

Thanks for sticking…


Hoihoi, hier ben ik weer met een kaartje wat ik maakte voor Marjan…zij heeft me super geholpen en ik bedankte haar met deze kaart.
Ik had vergeten foto’s te maken maar Marjan was zo lief om er 2 te sturen…ook met de blauwe achtergrond. Ze zei.. “dan kun je kiezen”. Ik laat het verschil zien tussen beide omdat dit zo’n leuk effect geeft. Ik bracht op mn sheet een paar kleuren distressinkt aan en stempelde zo de bloemen op mn papier…het lukte meteen goed vond ik…een toepasselijke tekst en alles gemat op een bijpassende achtergrond van spiegelkarton. Het geheel met een ronde achtergrond stans bewerkt…thanks nogmaals Marjan! De sequins erop geven wat weerschijn door de foto…
Ik vond dit heel leuk om te maken.


Ik zou nog even laten weten hoe Anna later nog reageerde op het vergeten Sinterklaascadeautje…ik vertelde haar dat ik Sint en Piet gezien had door ons serre raam en nu zegt ze elke keer “zag je Sint door dat raam oma” maar ze is het tweede cadeautje helemaal vergeten…nooit meer iets over gehoord haha maar het ligt natuurlijk klaar voor als ze weer eens op mn kamer gaat kijken wat ze allemaal nodig heeft  voor haar knutsels! 😉😍

Morgen ben ik jarig en de kinderen en kleinkinderen komen gezellig…heerlijk om ze weer allemaal tegelijk te zien en aan tafel te hebben…lekker spare-ribs eten.
GerJanne en Ans dankjewel voor jullie mooie kaarten…lief! 

Lieve groet en tot de volgende kaart
Ellen


donderdag 3 februari 2022

Music says things…




Hoihoi, vandaag een kaartje voor de Liftchallenge…ik vond het een leuke uitdaging en wilde weer eens meedoen. Ik dacht dat afgelopen vrijdag de laatste dag was en maakte hem nog even op donderdagmiddag…maar ik heb nog tot vrijdag 4 februari dus voor niks gehaast…maar nu wel op tijd haha!
De bogen maakte ik van ronde mallen want ik had niets anders passends (denk dat er meerdere waren) en gebruikte bijpassend papier met muzieknoten. De tekst komt ook van zo’n bijpassend vel. Ik houd van saxofoon muziek dus kwam dit ene vel goed van pas. Ik knipte nog wat bloemen uit washi-tape en plakte ze rondom de kleinere saxofoon.
Aan de binnenkant nog een rand van washi-tape…ik vind hem oké voor de lift en jullie?






Dinsdag was Anna aan het rondneuzen op mn kamer…ik kon er niet bij zijn omdat ik Tim op de commode had. Ze kwam bij mij met 2 pakjes, ingepakt in Klaaspapier en zei “oma wat zijn dit voor pakjes”? OEPS…oma moest nu heel snel iets verzinnen en zei dat ze die maar terug moest leggen maar Anna was niet voor een gat te vangen haha…”er staat wel Anna op hoor oma” 😱…ik verzon nog een verhaal en ze mocht er eentje uitpakken. (Nooit meer aan die schoenkadootjes gedacht 🙈)
Ze ging ermee aan de slag en we hadden het er niet meer over.
Toen Margaux de kids kwam halen (uren later) zei Anna nog even bij de deur…”oma mag ik dat andere pakje mee naar huis nemen”? 
Dat was dan voor de volgende keer…ben benieuwd of ze het as dinsdag onthouden heeft!
Ik wil ook meedoen met de challenge bij…


Dankjewel voor jullie leuke en lieve reacties op de libelle, fijn om te lezen! 

Lieve groet Ellen