https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

donderdag 15 februari 2024

Merry Xmas…Decemberlove



Hoihoi, vandaag twee kerstkaartjes, dezelfde stempel maar met twee verschillende boompjes erop. Ik vertelde eerder (2020) dat ik het gestempelde gedeelte in 2019 al gedaan had en toen het stapeltje kwijt was. 🙈 (komt weleens voor 😉)
Ik heb ze nu voor kerst teruggevonden maar zag dat ik ééntje al geplaatst had dus veranderde het en plakte ik de boompjes erbij en het houten sterretje.
Verder niet zoveel uitleg nodig denk ik.
Ik doe mee met 52weeks…




De logeerpartij is prima gegaan…het was voor het eerst dat Margaux en Paul 3 nachten weg waren, meestal 1 nachtje dus voor hen ook wel spannend. Het was heel gezellig. Ze moesten naar school en naar de opvang dus het was een hele heen en weer rijtour haha.
Ze gingen naar IJsland om het Noorderlicht te kunnen zien en dat is gelukkig supergoed gelukt…prachtige foto’s hebben ze kunnen maken. Heel fijn want je moet toch maar afwachten!

Ik heb al kaartjes ontvangen voor mn verjaardag en er staat op dat ik ze niet mag openmaken voor de 20e…ik zal gehoorzamen hoor! 😂 
Ik ga het met een groep familie en vrienden zaterdag de 24e vieren in een restaurant…je moet wat hè…als je 70 gaat worden pfffff! 🙈
Ik zal er later verslag van doen.

Dankjewel voor jullie leuke reacties op mn Poinsettia, fijn om te lezen!

Tot de volgende post maar weer,
Groetjes Ellen

donderdag 8 februari 2024

Christmas



Hoihoi, vandaag nog een poinsettia, dit is de laatste haha…hij is ook zo mooi en je kunt allerlei kleuren gebruiken. En ook het doen is zo’n heerlijk klusje om aan bezig te zijn. Deze heb ik in 3D gemaakt…ook weer anders! Ik heb de inkt gebruikt van Pinkfresh Studio. Ik wil weer meedoen met de Challenges van…






We gaan ons voorbereiden op een logeerpartij van 3 nachtjes met Anna en Tim…Margaux en Paul gaan naar IJsland om “hopelijk” het noorderlicht te zien. Ze is reisagent dus dicht bij het vuur haha. We zijn benieuwd hoe dat gaat.
 Dankjewel voor jullie leuke reacties …doet goed om te lezen!

Tot de volgende post maar weer.
Groetjes Ellen 





donderdag 1 februari 2024

Een mooie dag gewenst

 


Hoihoi, vandaag ben ik er weer met mn kaartje voor DCL…er worden 3 paneeltjes gevraagd en dit is het geworden.

Ik heb met een mask stencil van de poppies de distressinkt aangebracht op een oplegvel en toen de cirkels gestanst. De zwarte poppies gestanst en verdeeld over de 3 paneeltjes. De vogeltjes (ddbd) waren wit en heb ik zwart gemaakt en op elke cirkel mocht er eentje zitten.
Ik vind het een leuke opdracht en was lekker bezig.
De materialen zijn van Penny Black.


Dankjewel voor de leuke reacties op mn vlinderkaart…word ik blij van!

Challenges:


Groetjes Ellen