https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

maandag 23 november 2020

Gefeliciteerd




Hoi allemaal,
Vandaag het verhuiskaartje wat ik maakte voor Margaux en Paul...ze zijn druk aan het klussen en het wordt al heel wat...leuk om te zien...
Ik gebruikte hetzelfde papier als op de kaart voor Stephan en Joyce na hun geregistreerd partnerschap...toepasselijk toch!
Het huisje is van MD. Leuk om te maken!


Ik wacht nog steeds op mn knie-operatie...zal nog wel ff duren. Het lopen achter de rolstoel gaat steeds beter...tis lastig maar ik heb met brace gelukkig geen pijn! Ook sta ik op de lijst voor een gastroscopie...ben ik niet blij mee maar het is nodig want ik blijf de klachten houden :(

Het reageren bij jullie lukt soms beter maar nog niet optimaal. Als ik iemand in mn leeslijst wil zetten en volg precies wat er gedaan moet worden maar dan nog krijg ik het niet voor elkaar. Ik las net bij GerJanne dat ze iemand niet in de zijbalk terug zag...ik heb ook al 4 blogs die ik ben gaan volgen maar dat lukt niet zonder melding in mijn zijbalk maar in de instellingen/leeslijst staan ze er wel tussen...Help!

Welkom aan mn nieuwe volger Diny...leuk dat je mn blog wilt volgen.

 Bedankt voor jullie leuke reacties op mn olifantje voor Anna en tot de volgende post..

Groetjes Ellen 


donderdag 19 november 2020

Hoera grote zus


Hoi allemaal, toen Anna haar broertje Tim werd geboren maakte ik voor haar ook een kaart/tag...ze werd tenslotte grote zus.
Ik gebruikte de olifantjes mal van DDBD...vind hem enig. Ballonnen mochten niet ontbreken natuurlijk. Ik maakte er een touwtje aan om hem op te hangen. 

Even een mededeling:
Ik probeer bij iedereen een reactie te geven maar telkens als mn hele verhaal getypt is en ik druk op publiceren...WEG is het...ik word er gek van en kan het niet oplossen. Af en toe zullen jullie het woordje ‘test’ zien...vandaar! Hebben jullie hier ook last van? Ik volg al jullie kaartjes en vind ze prachtig!

Challenge:

Dankjewel voor de lieve reacties op mn Ginkgo kaartje.
 
Groetjes en tot de volgende post...
Ellen


 

dinsdag 10 november 2020

You are on my bucketlist

 


Hoihoi, vandaag weer een kaartje voor de liftchallenge...ze vragen een splash of colour met daarop een witte die-cut...


Ik ben met twee kleuren distress inkt aan de slag gegaan op een acrylblok en dat overgebracht op papier...hier en daar wat bijgewerkt met de waterpen.
Een Ginkgo-blad gekozen als die-cut. De tekst is van DDBD...ik vind hem wel gepast in deze tijd. Er zijn best wel mensen die ik heel graag echt weer eens zou willen zien.
Met Nuvo heb ik wat stippen gemaakt. 


Afgelopen vrijdag kregen Paul en Margaux de sleutel van hun nieuwe huis...mooi met veel ruimte...we waren nog niet binnen geweest. Stephan en Joyce waren er ook en we hebben champagne gedronken en geproost op een mooie toekomst voor hen. Anna proostte mee met haar bekertje water. 
Ik maakte natuurlijk een kaart...die laat ik nog zien!

Ik kreeg er een volger bij en weet niet wie het is en kan ook het blog niet zien dus als je wilt graag even een reactie geven dan kom ik even bij jou kijken.

Bedankt voor jullie reacties op mn paddenstoelen kaartje...leuk!

Tot de volgende post maar weer...
Groet Ellen



zondag 1 november 2020

Find joy in the journey



Hoi allemaal, vandaag laat ik mn kaartje zien wat ik maakte voor de oktober-Challenge bij de Egel en combineer hem met het DutchCardLoversblog en koos voor de paddenstoel.

Ik had nog een vel liggen met paddenstoelen en stanste er verschillende paddenstoelen bij en maakte ze op kleur met distress-inkt. 
Toen corona begon hebben we een wandelroute gezocht waar het rustig was...dat lukte en wandelen we nu nog steeds...ik start in de rolstoel maar gelukkig loop ik er nu ook steeds langer achter. Ik heb in april geloof ik al een handje esdoorn-zaden meegenomen en meteen gedroogd. Zoals je ziet heb ik er eentje op mn kaartje geplakt...ik was het alweer vergeten en toen de kaart klaar was bedacht ik het me weer omdat er kleintjes in het papier afgebeeld zijn. Ik heb het ietsje bewerkt met rode distress maar helaas niet goed te zien.



Met onze kleine Tim en zn mamma gaat het heel goed en we genieten van alle bezoekmomentjes.
Anna is echt een grote zus en superlief voor haar broertje...zo leuk om te zien.
Eind van de week krijgen ze de sleutel van hun nieuwe huis.

Challenges:



Sombere dag vandaag dus van wandelen zal niks komen dus lekker aan de knutsel...er is nog werk aan de winkel haha...

Bedankt voor jullie reacties op mn engeltjes...leuk!

Groet Ellen