https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zondag 22 januari 2023

T is je verjaardag



Hoi, ik zat rond te neuzen op het blog van Cornelie en kwam een kaartje tegen met de floating techniek en ik wou dat eens proberen, zo leuk om te doen! Ik heb dan bloemen gebruikt maar het kan met allerlei kleine stansjes.
Ik had…dacht ik geen transferfolie, wat zij gebruikte maar heb gewoon washi-tape gebruikt en dat ging ook prima. (Als je de tape eerst even over je kleding haalt plakt het iets minder en kun je het beter verwijderen)
Achteraf had ik dus gewoon wel transferfolie en ook nog ingekocht bij Cornelie (Cloud9) voor deze kaart die ik dus lang geleden al wilde maken…hoe erg is dat en herkennen jullie dat? 🙈
Hier de link naar de kaart..


Thanks Cornelie voor het lenen van jouw idee!

Ik maakte de kaart voor mijn vriendin haar verjaardag.



De binnenkant ook even meegenomen.
Ik ben blij met de paar reacties die ik nog krijg van trouwe volgers. Het is bij sommige blogs zo dat ik op de ene dag kan reageren en een volgende dag is de knop “inloggen met google” weer aanwezig 🤷‍♀️

Tot de volgende post,
Groet Ellen 


zaterdag 7 januari 2023

Gefeliciteerd



Hoihoi, vandaag de kaart die ik maakte voor de verjaardag van mijn dochter. Ik heb de kat van MD gestempeld met embossingpoeder en hier en daar heel subtiel wat distress inkt aangebracht. In het midden de tekst in het zwart gestempeld en daarna nogmaals “speciaal” in een ander lettertype gestempeld op vellum en ook weer met embossing bewerkt. Wat blingbling maakt het wel af. Gemat op dezelfde kleur aqua maar ook weer heel subtiel!


Dankjewel voor de reacties op mijn kerst en nieuwjaars kaartje. Ik wens jullie een gezond en gelukkig 2023 toe!

Groetjes Ellen