https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

vrijdag 29 december 2023

Let it snow…


Hoihoi, ik laat vandaag de kaartjes zien die ik maakte voor de kinderen. Ik vond nog wat vellen met deze mooie blauwe ijsbloemen…ze zijn al heel oud maar blijven prachtig vind ik! Ik gebruikte de beren en pinguïns van Renke. Bij de eerste heb ik een embossingfolder gebruikt van MD. Let it Snow en de boompjes zijn van ehhh…weet ik ff niet meer, sorry! De boompjes van de tweede kaart zijn van Joy!
Ik heb de voorkant met sneeuwvlokken versierd!


Ik wens jullie allemaal een hele gezellige jaarwisseling en een 
Gezond en Gelukkig Nieuwjaar!
Ik hoop dat we weer veel inspiratie bij elkaar zullen opdoen in 2024!

Groetjes Ellen 


donderdag 28 december 2023

Christmas



Hoi allemaal, ik laat wat kerstkaarten zien. Ik had 1 vel papier met een grote poinsettia-krans erop en sneed het in vieren en maakte er deze kaarten van. Ik stanste 2 verschillende sterren uit het papier en plakte goudpapier erachter. Bij de eerste stanste ik 3x en plakte de ster dus verhoogt op. Tekst Christmas met goud-embossing op zwart gedaan en de andere met zwart gestempeld. De andere 2 zijn hetzelfde alleen een andere vorm tekening natuurlijk. En zo had ik 4 kaartjes. Gisteren een bezoekje gebracht aan mn broer en daar stond de eerste kaart.
We zagen daar, geheel onverwachts mn zus en zwager ook nog…gezellig!


We hebben gezellige dagen gehad met elkaar en nu op naar de jaarwisseling.
Hopelijk niet teveel vuurwerk!

Groetjes Ellen 



zondag 24 december 2023

Speciaal voor jullie…

 


Hallo allemaal,

Met deze kaart wil ik jullie bedanken voor alle lieve reacties die ik kreeg het afgelopen jaar en met sommigen ook mailcontact. Van mijn kant liep en loopt het niet vlekkeloos maar helaas kan ik het niet verhelpen. Hoop dat het in het nieuwe jaar beter gaat werken.

Ik  kreeg een mooie kaart van GerJanne, Nelleke, Marjan en Caroline…dankjewel!

Ik wens jullie Gezellige Kerstdagen
en een heel Gezond, Gelukkig en Creatief
2024 

Lieve Kerstgroeten van Ellen



dinsdag 19 december 2023

Merry Christmas



 Hoihoi, vandaag laat ik weer een kerstkaart zien. Het zijn de layered stencils van Alex Syberia…ik vind het resultaat zo mooi met deze 6 lagen stencils dat ik er een paar kaarten mee heb gemaakt in verschillende kleuren.
Later gestempeld en met zilver embossing bewerkt. Ik vond een ronde versie wel eens leuk en heb er zwart/wit achter geplakt…geeft wel een mooi effect!

Omdat reageren bij jullie een drama is wil ik hier even zeggen dat ik jullie kaartjes zeer bewonder! Ik wil Merit en Pascal (Annemarie en Merit) hartelijk feliciteren en wens hen veel geluk met hun prachtige dochter. Ik probeerde het keer op keer maar helaas!
Ook natuurlijk de oma en opa van Nomé van harte gefeliciteerd met hun mooie kleindochter.

Dankjewel voor de leuke reacties op mn kaartje met de lichtjes…fijn om te lezen!

Tot de volgende kaart maar weer.
Lieve groet Ellen 


vrijdag 15 december 2023

Lieve kerstgroetjes


Hoi allemaal, vandaag een kerstkaartje maar zo jammer…ik was net te laat om hem te plaatsen bij DCL. Ik had hem helemaal klaargezet maar toch te laat! Dit kaartje is zo vrolijk geworden en dus geschikt voor die Challenge. Deze lichtjes zijn van Lawn Fawn geloof ik en ik heb gespeeld met distressinkt. Verder is er weinig over te zeggen.

Dankjewel voor jullie reacties op mn kaartje voor GerJanne, leuk om te lezen. 

https://dutchcardlovers.blogspot.com/

Heel prettig weekend allemaal en tot de volgende kaart.

Groetjes Ellen 

 

maandag 4 december 2023

Kaartje voor GerJanne

 


Hoihoi, dankjewel voor de lieve reacties op de pyramide die ik maakte voor mn tante…blij mee!
Ook ik maakte een kaartje voor GerJanne en gebruikte deze ‘musthave’ die cuts haha…ik kreeg ze eens bij een aankoop, erg leuk! Ik gebruik ze niet zo vaak maar eigenlijk is het superleuk om ermee aan de slag te gaan. Er valt niet zoveel over te vertellen vind ik.
GerJanne vindt hem leuk liet ze weten.


Hebben jullie al sinterklaas gevierd dit weekend…wij nog niet en doen dit dinsdag 5 december aan het eind van onze oppasdag. We hadden een drukke week…donderdag kwam Anna extra omdat ze niet naar school kon vanwege oorpijn en vrijdag kwam Max extra omdat mamma druk was voor Sinterklaas, daar ben je dan weer opa en oma voor toch.

Kort berichtje vandaag, tot de volgende kaart maar weer.
Groetjes Ellen