https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

dinsdag 23 mei 2023

Goede reis


Hoihoi, nog maar een liftkaartje gemaakt…het is een scrapling geworden!
Dit restje papier lag voor mn neus en het Majapapier had ik ook net opzij gelegd en dacht dit wordt nog een liftkaartje. Ik vond het zo’n leuke opdracht! Het stempeltje ligt al 100 jaar nieuw in mn laatje dus nu eindelijk gebruikt!


 Dankjewel voor de leuke reacties op mn vorige liftkaartje, fijn om te lezen.
Groetjes en tot de volgende post,
Ellen


donderdag 18 mei 2023

Just saying hello



Hoihoi, dankjewel voor jullie reacties op mn sterrenkind kaartje.

Vandaag de kaart voor de lift Challenge…een leuke opdracht vond ik het en ga dit zeker vaker doen.
Ik heb een tijd geleden fotopapier bewerkt met oxide inkt en wilde dit voor deze challenge gebruiken. Het mooie papier met de vogels vond ik er wel goed bijpassen dus ging ik aan de slag. De stempel van de vogel is van SU…ik vind het wel een mooie combi…en jullie?
Ook de binnenkant even meegenomen.


Ik gebruikte dit papier eerder op een kaart voor Stephan zn verjaardag in andere kleuren…echt leuk om te doen op fotopapier. Je zet verschillende kleuren op je craftsheet en je haalt het papier met ronddraaiende bewegingen door de inkt…lukt altijd!



Ik ga nu asperges schillen en wens jullie alvast een prettig weekend.
Tot de volgende post.
Groet Ellen 



maandag 8 mei 2023

Kaartje voor een Sterrenkindje




Hoihoi, vandaag laat ik een bijzonder kaartje zien wat ik maakte voor vrienden van Joyce en Stephan. Zij verloren hun kindje in de 24e week van de zwangerschap…een hele verdrietige tijd zul je begrijpen. Vandaag zou Tara 2 jaar geworden zijn. Gisteren hebben ze de ouders gesteund.
Het wordt ook wel een Vlinderkindje genoemd. Er is daarna nog een jongetje geboren, dat noemen ze dan een Regenboogkindje.
De opdracht van Joyce was veel vlinders en regenbogen…dat is aardig gelukt vind ik. Wel even een challenge wat en hoe het zou moeten worden.


Ook de binnenkant even meegenomen, maakt het altijd een beetje af vind ik.
De vlinderstans is van Memorybox en heb daar alle vlinders van losgeknipt. De regenbogen stans is van a pocket full of happiness.

Dankjewel voor de leuke reacties op mn kaart voor Marjan…leuk om te lezen.
Tot de volgende post…

Groet Ellen