https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zaterdag 25 april 2020

Hello Beautiful...



Hoihoi, vandaag heb ik een kaartje voor de Liftchallenge...ik vond de opdracht leuk en maakte deze.
Ik wilde de tape met de magnolia gebruiken en dus ook de stans ervan...ik had het rubber matje al heel lang niet meer gebruikt en merkte dat het een beetje aan het vergaan was...oeps maar het lukte nog!
De techniek van GerJanne lukte me niet...ik kreeg geen deel gestanst maar steeds helemaal en dat was niet de bedoeling dus optie 2 dan maar!
Verder niet veel uitleg nodig denk ik...gewoon liften...maar op mijn manier!




Houden jullie het allemaal nog een beetje vol...ik vind het wel eentonig worden hoor hoewel ik gister  ineens de kapper was voor manlief en vandaag kwam er een foto waar mn zoon door zn vriendin onder handen werd genomen...ik wacht maar gewoon totdat ik vlechtjes kan draaien hihi.

Met Margaux gaat het wel goed en ze voelt steeds vaker het kindje in dr buik...nog 2 weken wachten dan is ze 20 weken en krijgt dan eindelijk haar echo...ze willen zo graag het geslacht weten.

Bedankt voor jullie reacties en allemaal fijn weekend en blijf gezond!
Groetjes Ellen 



15 opmerkingen:

Marjan zei

Mooie en subtiel lift in jouw eigen stijl, mooie eigen draai met beeldschoon tape! Fijn dat optie 2 wèl lukte! Bij mijn kaart ging het ook niet in één keer goed, trouwens.
Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge, Ellen!

Ja, saai is het soms wel. Haha, ik knip mijn Rob ook zelf, maar dat doe ik al jaren. Ik spreek nog wel af met vriendinnen om een loopje te doen of bij ze in de tuin, dan kun je wel afstand houden. Morgen gaan we naar dochter en vriend, bij hem in de tuin en lekker wandelen. Voor mijn verjaardag. Bedankt voor je prachtige kaart daarvoor!

Ans Gilbert zei

Je hebt een prachtige lift gemaakt en ja, ik vind het ook saai. Wij hebben een tondeuse gekocht en ik heb zijn haar gekortwiekt, nog nooit gedaan maar het viel mee. Boodschappen doen vind ik echt een ramp, wij gingen altijd samen en nu gaan we om de beurt, niks aan en veel agressieve mensen in de winkel,
Groetjes
Ansx

Elle-Jeanne zei

Wow schitterend kaartje.
Misschien kunnen we staartjes maken in het haar,Alain we nnog lang wachten.
Nog even geduld dus.
Groetjes Elle-jeanne

aussie aNNie zei

Stunningly beautiful, both in colour and style.xx

KarinsArtScrap zei

mooiiiiiiiiii Elly
Gr Karin

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Ellen, wat mooi om die magnolia te embossen en terug te laten komen op de tape. Mooie kleurtjes heb je gebruikt en ik vind het een lieve, frisse kaart geworden.
De ene dag kan ik beter omgaan met de regels dan de andere dag, soms vliegt het alleen zijn me wel aan en vooral het niet weten wanneer het stopt..Maar ja, gelukkig zijn we nog gezond dus diep ademhalen en dóórgaan ;)
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Dit is weer een heel mooi kaartje! Net als die van K&K. Gefeliciteerd met je nummer 1 plaatsje in de top 3!
Ja, het wordt wel wat saai met niet zoveel in het vooruitzicht. Peter mag wel weer naar de mondhygienist, dinsdag. Kapper niet en hij wil niet dat ik eraan kom, dat wordt dus ook een staartje....fijn dat het met Margaux goed gaat...

Cornelie zei

Dat is nou juist zo leuk dat Liften, juist je eigen draai er aan geven. Tof. Mooi gedaan weer en idd prachtig tape zeg! Mooi alles in combinatie.
Dank je wel weer voor het meedoen met de liftchallenge!

Ellen zei

Lief liftkaartje! Mooi met die magnolia’s. Alhoewel het af en toe wel stil is, vind ik het echt nog niet saai en vermaak ik me prima. Ook nu we noodgedwongen twee weken vakantie thuis doorbrengen. Wat fijn dat het zo goed gaat met je dochter!

Pouwla zei

Hoi Ellen, wat leuk dat je weer ff op mijn blog bent langs geweest!
Ik heb even hier op jou blog rondgekeken maar jij hebt toch ook een mooie techniek eigen gemaakt. Heel mooi!
Groetjes Pouwla.

Mariken zei

Prachtig kaartje en geweldig mooi, die zachte kleuren! Zit nu lekker achter in de tuin in de zon, het is heerlijk nu. Dat is echt een geluk, dat mooie weer! Fijne dag, geniet van de zon èn de vrijheid! 🌈

Nancy Soetaert zei

schitterende kaart met die prachtige washitape.
Spannend, een tweede kleinkind op komst!
wat jouw vraagje betreft: for you is een chinese mal, vond die zo mooi...
groetjes
Nancy

Angelique zei

Prachtige, elegante kaart met de magnolia washi-tape. De kaart voor Anna is superleuk in de monochroom tinten en al die diertjes, wat zal je d'r missen. Fijn dat het met je dochter zo goed gaat, nu uitkijken naar de echo. Is nu superzwaar om iedereen te missen maar we kunnen beter een tweede golf voorkomen.
Elke avond gaan we een rondje lopen maar ik wil echt graag weer eens een terrasje pakken.
lieve groetjes Angelique

Doris knippenenplakken zei

Wat een prachtige liftkaart! Ik vind het ook niet zo prettig, samen kan je geen boodschappen meer doen, en geen pretje om boodschappen te doen. Bij ons in Gent gaan disdag de kappers weer open en we mogen gaan op afspraak met mondmaskers aan.
Fijn weekend, groetjes Doris

martina's kaartjes zei

is inderdaad misschien een beetje zoeken, maar het resultaat is zeker en vast geslaagd ! mooi kaartje zo
grtjs, martina