https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zaterdag 20 augustus 2022

Happy Birthday en lampion



Hoihoi, vandaag de kaart die ik maakte voor Ans haar verjaardag. Ik heb wat gespeeld met vogels en embossing…heel leuk om dit te doen. Na het embossen heb ik de achtergrond gekleurd met distress inkt en toen het naar mn zin was heb ik vierkantjes gesneden en opgeplakt op wit en op groen. De takjes gestanst en met zilver embossingpoeder bewerkt net als de takjes in de vierkantjes. Beetje blingbling en een speels draadje onder het klavertje vier maakt het af vond ik.

Nog even van dichtbij…ik vind deze kleurencombi supermooi, en jullie? Ik liet me inspireren door Pinterest!

Wat was het warm hè, ik kan er niet zo goed tegen dus ik bleef maar rustig…gelukkig is het voorbij.

Een aantal weken in vakantietijd is Anna ook op vrijdag hier…zo gezellig en ze krijgt dan alle aandacht natuurlijk! De laatste week van de vakantie is er hier de Woerdense vakantieweek en die startte vorige week vrijdagavond met voor de kleinsten een lampionnenoptocht. Anna mocht meelopen in haar mooie prinses Elsajurk…en daar hebben we een “Frozen” lampion voor gemaakt. De binnenkant is gemaakt met een achtergrondstans en 4x gestanst en aan elkaar geplakt…er zitten allemaal gaatjes in die stans dus het lichtje scheen er leuk doorheen. Anna vindt het stansen met de bigshot heel interessant en mocht helpen de glittersterren te maken. Ze heeft genoten van de optocht en ze mocht tot heel laat opblijven haha. Tim logeerde bij ons en dat ging prima! Maandag moet ze weer naar school en komt in een nieuwe klas…dat vindt ze wel spannend!


Ik ben gelukkig weer helemaal goed opgeknapt na corona en ga nu naar de 30e voor mn heupoperatie. Zie er uiteraard tegenop en met name de revalidatie…je kunt weer een aantal weken bar weinig 🙈…helaas heb ik geen keus! Woensdag is onze Benjamin Max jarig en wordt alweer 1 jaar…zo hard gegaan!
Bedankt voor jullie reacties op mn trouwkaart, leuk om te lezen.

Tot de volgende post

Groet Ellen 

10 opmerkingen:

Nicolette zei

Heel leuk met al die vakjes. En gezellig zo'n logeerpartij.
Groetjes Nicolette

Angélique zei

Een mooie zachte kaart.
De lampion is prachtig, ik kan mij voorstellen dat Anna heel trots ermee rondliep.
Logisch dat je de operatie niet als een feestje ziet, heel spannend.

Trijntje zei

Wat een mooie kaart heb he voor Ans gemaskt met alle leuke technieken. Mooie kleuren. De kampion voor Anna ziet er erg leuk uit. Heel veel sterkte met de operatie... zeker spannend. Groeten Trijntje

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat is zeker een mooie kleurencombinatie en ik vind dat je met die embossing en daarna die vakverdeling weer een kunstwerkje hebt afgeleverd Ellen. Echt een hele mooie kaart. Gezellig hoor die logeerpartijtjes en wat een mooie lampion hebben jullie voor "jullie prinses" gemaakt. De 30-ste schiet al op, als ik je niet meer "spreek", veel succes vast.
Lieve groetjes Miranda

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de vlakjes mooie kleuren heb je gebruikt voor de achtergrond zo mooi hoe de vogels erop uitkomen
ook de lampion is mooi geworden wat zal ze trots geweest zijn dat ze mee mocht lopen
heel veel sterkte met je operatie
groetjes ellen

KarinsArtScrap zei

een prachtige kaart Ellen

gr karin

Marjan zei

Ook deze kaart is prachtig, Ellen, die kleurtjes zijn super. Mooi de embossing erop ook!
Trotse Anna met haar schitterende lampion, fijn dat ze zelf kon meehelpen eraan!
van jullie vakantie wist ik door ons e-mail contact, fijn dat je weer helemaal hersteld bent en gezond de operatie kan ondergaan. Nog even wachten tot het zover is en dan focussen op je herstel.
Alvast van harte met kleine Max, ja... het gaat echt snel.

Scraptastisch zei

Prachtige kleurencombinatie Ellen en heel mooi je embossing en niet de vakjes zo op de kaart! Ik kan maar niet uit de zomerstand komen...het is een prachtige zomer met heel veel zon en in mijn appartement lopen dagelijks de temperaturen dan op tot dik in de 30 graden. Niet echt knutselweer dus hihi wat een leuke lampion voor Anna wat zal ze er trots mee rond gelopen hebben. Ik geniet ook wekelijks van mijn kleindochter en fiets wat af, liefst met vriendinnen en op terras iets drinken. Fijn dat je weer hersteld bent van corona en nu in afwachting van je operatie. Ik wens je veel succes voor het slagen van de operatie en heel goed herstel, toi, toi, toi Ellen!
Lieve groetjes Gerie

GerJanne zei

hoi Ellen,
wat gaat dat hard inderdaad, dat Max nu al een jaar is. Genieten he? En je kaart voor Ans is heel mooi. Zeker is die kleurencombi prachtig bij elkaar.
De lampion is geweldig! Zo mooi bij de jurk! Ik kan me helemaal indenken dat ze de koning te rijk was. En je hebt te vroeg gejuicht! Nu weer 30 en morgen 30+. Daarna hopen we op 'normale' temperaturen!

Nelleke zei

Ook deze kaart is super, je bent echt een kei hierin, Ja het zal wennen zijn als de kinderen weer naar school moeten.. hier gaat de ene helft deze week en de andere week volgende week. De operatie komt nu veel dichterbij. Sterkte. Groetjes,Nelleke