https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

maandag 11 maart 2024

Jarig…Proost!


Hoihoi, ik maakte deze kaart voor Stephan, hij was in december jarig en houdt van lekkere biertjes. Ik heb papier gebruikt van 49 and Market en de Jarig stans van Crealies met daarop de letters van MD. Ook het biersetje is MD. De schuimkraag bruist over de bierpul. Het biermerk is onbekend dus hij mocht het uitproberen haha en het smaakte!


Deze kaart stond nog in mn mapje en kan ik nog laten zien.
Dankjewel voor al jullie tips maar na alles al geprobeerd te hebben blijft het een crime. Stephan is er ook al mee bezig en baalt net als ik van blogger…het wordt steeds erger!

Mijn hoest gaat iets afnemen en manlief hersteld gelukkig goed!
We denken erover na een nieuwe datum te kiezen voor het feestje.
Tot de volgende kaart maar weer.

Groetjes Ellen 


17 opmerkingen:

karin zei

Mooi kaartje met de grote teksten erop. Prachtig gemaakt.
Beterschap voor jullie beiden.
Groetjes,
Karin

Irene zei

Super super super gaaf net als de kaart hieronder! Joh wat een gedoe, daar zou bij mij ook de lust snel vergaan. Ik heb alleen last van berichten in spam, óók ineens van mensen die me al jaren volgen dus rarara??
Ik maak foto's met een echte camera en die download ik op de grote pc. Dáár bewerk ik ze met Photoscape en dan gaan ze direct bij de blogpost die ik schrijf zodra een kaart klaar is. Ik freubel alleen maar als de kaart ook een bestemming heeft dus O voorraad en niks in mapjes.
Ik hoop dat jullie er uitkomen!
XxIrene

bolletjelucky.blogspot.com zei

Die is gaaf Ellen. Een hele mooie felicitatie-kaart, leuk die grote letters en die lekker uitziende biertjes.
Lieve groetjes Miranda

alma.heijenk@gmail.com zei

super kaartje!
ik heb er ook niet veel verstand van...
erg irritant allemaal.
groetjes Alma
ik maak de foto van mijn creatie, stuur via de mail naar mijn map voor blogberichten en dan maak ik mijn bericht en via het icoontje haal ik de afbeelding op. en als ik een link toevoeg gebruik ik het icoontje er naast. maar dat weet je denk ik wel.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de stoere elementen leuk al de verschillende biertjes
beterschap
groetjes ellen

Trudy zei

Je hebt een prachtige kaart gemaakt met de biertjes!
Mijn afbeeldingen staan alleen maar bij Afbeeldingen en niet in mapjes.
Je probleem is dus eigenlijk dat je de fotos nergens meer kan vinden?
Succes en hopelijk komt het goed.
Groetjes Trudy

Trudy zei

Hoi Ellen,
Ik snap je probleem en heb geen oplossing.
Kun je wel afbeeldingen mailen want bij mij is dat hetzelfde bestand.
Ik zal het vanavond eens aan mijn man vragen die helpt mij ook wel eens.
Groetjes Trudy

Marjan zei

Je zal wel denken. Heb je haar nog een keer... ik snap er niks van, want kijk vaak genoeg in mijn leeslijst maar zie dat ik drie posts van jou heb gemist!! Dat heb ik wel meer met andere bloggers.
Op je berichten hieronder heb ik zojuist gereageerd.

Wat is deze kaart voor Stephan ook weer supergaaf, zeg! Mooi die grote letters en de inktspetters/stempels erachter, die leuke bier attributen er zo speels op, top!

Nog geen verbetering lees ik. Heb je niet iemand in je omgeving met verstand van computers die voor je wil kijken? Wel fijn dat jullie allebei weer een het opknappen zijn, houden zo!



!neke zei

Gave kaart Ellen !!!
groeten Ineke

Nelleke zei

Hallo Ellen wat een leuk idee om zo de letters te gebruiken, die ga ik onthouden, want de komende maand zijn er wat mannen jarig. balen van blogger, ik snap er ook echt niets meer van. Dat uploaden van de telefoon kon ik na een paar weken weer. ik kan ook wel foto’s uploaden van de computer maar is meer werk , want dan moet ik ze eerst naar de computer sturen en opslaan. Vandaar dat ik het liever met de telefoon doe. Wel is het zo dat ik op de telefoon nu steeds incognito ben. Hoe dat kan? Ik zit nu weer achter de iPad.
Ik hoop dat het weer beter gaat worden. Wij genieten met ons drietjes van een midweek weg in Chaam. Mooi huisje. Groetjes Nelleke

GerJanne zei

Wat een gave kaart is het! Heel leuk. En jammer hoor van Blogger. Ik denk wel eens dat het aan Apple ligt, want ik heb daar nietd van (geen Ipad, Geen Iphone) . Maar misschien is dat wel helemaal niet zo hoor.

Angélique zei

Een heel stoere kaart, mooi gemaakt.
Fijn dat jullie beiden opknappen en weer voorzichtig aan het feest gaan denken.

Trijntje zei

Je hebt een hele mooie kaart gemaakt. Heel erg leuk met de grote letters en een biertje erop is altijd leuk voor mannen. Wat vervelend met blogger…, ik heb dat een tijd geleden ook eens gehad met blogger en m’n op de Ipad… bed. Toen alle instelllingen na gaan lopen…. En uiteindelijk ging het beter. Ik maak foto’s met een camera en bewerk ze en daarna in de laptop een blogberich5 maken.en foto plaatsen… soms stuur ik ze door naar de IPad… maar begrijpelijk dat de lol van het bloggen afgaat voor jou. Heel jammer.. succes ermee. Groeten Trijntje

Nicolette zei

Een hele gave kaart Ellen.
Groetjes Nicolette

Marjolijn van Elsberg zei

Wat een mooie kaart is het geworden, en lekker biertjes, ik hou er ook van, mmmmm.
Ellen is het een idee om een nieuw blog te beginnen en dan te kijken of dat wel lukt. Misschien zie je dan de dingen die nu fout gaan op een andere manier. Ik zou het zo sneu voor je vinden als het echt niet meer lukt en ook jammer voor ons dat we je kaartjes niet meer zien en je gezellige praatjes moeten missen. Natuurlijk is je gezondheid veel belangrijker en ik hoop dat jullie beide echt snel weer de oude zijn en toch nog kunnen genieten van een feestje.
Lieve groet,
Marjolijn.

Caroline zei

Heel leuk kaartje!
Gelukkig knappen jullie een beetje op. Wij zijn hier nog behoorlijk aan het hoesten. het duurt zolang!
Groetjes Caroline

Pat zei

This is a wonderful card for your husband Ellen and love the bottle of beer and the mug with that fabulous froth on the op and a lovely large sentiment in the background. Sorry to hear that none of the suggestions for your blogging problem have worked, and hope that between you and your husband something will finally work to fix it. x