https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

donderdag 17 mei 2012

Beterschap Mam



Hoi Allemaal,

Heel erg bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige kaartje en een welkom aan Corry, mijn nieuwe volger.

Vandaag laat ik jullie de beterschapskaart zien die ik net even heb gemaakt voor mijn moeder.
Jullie hebben me even niet gezien in blogland omdat ik me vanaf vorige week vrijdag weer volledig heb ingezet voor mijn moeder. Ze was erg ziek en kon niet alleen zijn.
Na dagen van tobben is er besloten om haar op te nemen in het ziekenhuis. Ze is nu onder controle en in goede handen. Ze is 88 jaar maar ik hoop dat ze haar toch zo opknappen dat ze weer naar huis mag.
Zoals de meeste oudjes wil ze natuurlijk niet naar een verzorgingshuis, maar als het niet anders kan....je moet realistisch zijn maar ik heb daar toch wel moeite mee.



Ik had deze stempel al een paar dagen geleden ingekleurd en heb hem vandaag even afgemaakt. Kwam dus goed van pas.



De stempel is van Penny Black en ik heb hem ingekleurd met de Derwent potloden. Alles wat wit is heb ik met glitter bewerkt. De tekst is van Nicole, de hartjesstans van Martha Stwewart, de swirl van MFT.
Het papiermerk kan ik even geen naam geven.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag verder en tot de volgende keer.

Groetjes, Ellen

11 opmerkingen:

Kiek zei

Vervelend voor je moeder en voor jou ook. Ik hoop dat het allemaal goed komt. Je kaartje is in ieder geval heel lief en mooi geworden.

Groetjes Kiek

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hallo Ellen,wat vervelend voor jou en je moeder dat ze ziek is.Het blijft inderdaad heel dubbel,enerzijds wil je dat ze zelfstandig alles zo lang mogelijk kunnen,anderzijds wil je ook niet dat er iets gebeurd wat voorkomen had kunnen worden.Het blijft toch je moeder he?Voorlopig is ze nu dus in goede handen en met die schattige kaart die je gemaakt hebt zal er ook weer wel een lach af kunnen,ze zet hem vast te pronk naast haar bed.Ik heb er nu al van genoten,ik vind het afdrukje erg lief en mooi gekleurd.Sterke,groetjes Miranda

Corrie zei

Wat een schitterende kaart Ellen en ik hoop dat je moedertje toch nog op mag knappen en ja 88 jaar is nu ook al een héle leeftijd en niemand wil zijn moeder missen. Al ben ik nog niet zolang je volger ik leef met je mee hoor,ik vind het heerlijk om zo'n mooie kaart van je te zien, heel veel sterkte lieve groetjes Corrie

Marianne zei

Mooi gedaan Ellen en die stempel is ook erg lief.
liefs, Marianne

Wil zei

Wat een leuke kaart is dit Ellen. Die stempel is ook al zo leuk. Ik hoop dat het snel wat beter gaat met je moeder hoor! Van deze stempel zal ze vast wel wat opfleuren. Jij ook heel veel sterkte met het maken van keuzes..
groetjes, Wil

Elly zei

Een erg leuk kaartje,prachtige kleuren combinatie en mooi ingekleurde stempel!
Als ze ouder worden geven ze toch meer zorgen,mijn vader is 86 en enkele dagen terug gevallen met de fiets,een blauw hoofd,verder gelukkig niets!Hopelijk knapt je moeder weer goed op!

Groetjes Elly

Ans S. zei

Hele mooie beterschapskaart heb je voor je moeder gemaakt.
Ik hoop voor je dat ze snel weer opknapt en weer naar huis kan.

Groetjes Ans

GerJanne zei

Hoi Ellen,

heel erg leuke kaart!! Wat een schattig afdrukje is dit!
Jammer voor je moeder, maar hopelijk kan ze nog weer naar haar eigen huis. Dat istoch wat me allemaal het liefst willen en dat gun je je ouders ook. Maar net wat je zegt: als het niet anders kan, dan is een verzorgingshuis een optie. Maar er is zoveel op dat gebied aan het veranderen. het kleinschalig wonen is enorm in opmars en dat is veel mooier dan een verzorgingshuis. maar vooralsnog hopenw e dat ze naar huis kan!

Groetjes en sterkte ermee!

GerJanne

Zussenknutsel zei

Wat een superleuk kaartje!
heel veel Sterkte met je mams,
Laat mijn mails maar even wachten.

-xx- Charlotte

Anneke. zei

Prachtige kaart heb je voor je moeder gemaakt, Ellen. Heel veel beterschap voor je moder.
Groetjes Anneke.

Nelleke zei

Een lief kaartje voor je moeder.
Sterkte met alles.
Groetjes,
Nelleke