https://chezparmentier.blogspot.com/

maandag 9 mei 2022

Single moments…

Hoihoi, ik laat mn kaart zien die ik maakte voor de Liftchallenge…met stroken papier als achtergrond en daarop stempelen met heat embossing. Ik gebruikte stroken van dit prachtige watercolor papier en stempelde in het midden de bloemen en links en rechts een gedeelte ervan. Omdat het een rubber stempel is kon ik niet goed zien of het goed uitpakte met de steeltjes tov de naden van de stroken…best goed gelukt dacht ik zelf hihi. Tekstje moest erbij en nog wat zwarte Nuvo Enameldrops.

http://liftchallenge.blogspot.com/2022/04/liftchallenge-169.html?m=


Ik heb een leuke moederdag gehad, we hebben asperges gegeten…heerlijk! Het was jammer dat Stephan en Joyce niet konden komen want Max is besmet met het rs-virus en is er best ziek van…oma’s hart breekt hoor als je hoort dat zo’n klein mannetje het benauwd heeft. Ze zijn nog met hem naar het ziekenhuis geweest. De piek is vrijdag geweest dus we hopen dat hij snel herstelt. Het is besmettelijk dus dinsdag komt hij ook niet helaas! Natuurlijk kookte ik voor hen ook asperges mee die Stephan kwam halen.

Ik sta inmiddels op de lijst voor een heupoperatie…hij is behoorlijk versleten en zeer pijnlijk. Af en toe weet ik me geen raad van de pijn dus de orthopeed vond het wel tijd. Het is, heb ik gehoord niet zo ingrijpend als een nieuwe knie en dat je sneller hersteld bent.
Ik heb geen keus dus moet ik er maar voor gaan. Ik hoop dat het ook met een ruggenprik kan want dat is me goed bevallen met mn knieoperatie. Ik hoor dat allemaal de 25e!

Ik ben nu op de laptop aan het proberen om te reageren, na een tip maar het is nog precies hetzelfde...het ligt gewoon aan blogger!

Bedankt voor jullie reacties op mn vorige kaart en wens jullie een prettige dag.

Groet Ellen

 

12 opmerkingen:

Marjan zei

Mooi is je lift in deze leuke kleurtjes, de stempels zijn ook gaaf en staan erg goed hierbij. Fijn dat je weer meelift, Ellen!
Het klinkt inderdaad wel als hard nodig die operatie, ik denk dat je er blij van gaat worden als je daarna helemaal hersteld bent. Mijn moeder heeft ooit twee keer een nieuwe heup gekregen en liep al snel weer als een kievit.

Angélique zei

Wat een prachtige kaart, Ellen! Mooie kleuren heb je gekozen.
O jee, arme Max! Hopelijk is hij snel weer beter.
Sterkte met de pijn, ik hoop dat je snel geholpen wordt en snel daarna herstelt.

KarinsArtScrap zei

een hele mooie kaart Ellen

gr karin

Trijntje zei

Wat een prachtige kaart heb je gelift. Veel sterkte met je heup. Groeten Trijntje

Scraptastisch zei

Je kaart is geweldig mooi Ellen...leuk effect met de witte embossingpoeder! Blogger grrrr.... om gek van te worden! Heel veel sterkte met je heup en hoop dat je snel geholpen word want zo is het ook geen doen!
xx Gerie

GerJanne zei

Hoi Ellen,
wat een leuke lift kaart heb je gemaakt. Mooi achtergrondpapier.
Wat naar dat Max ziek is.
Zielig zo'n kleintje en dan zo benauwd. Hopelijk knapt hij nu snel op.
Spannend van je heup. Klopt dat het vaak minder ingrijpend is als een knie. Ga je naar het Antonius?
Balen van Blogger. Raar ook, dat niet iedereen er dan last van heeft.

Nicolette zei

Wat mooi gedaan met het embossen over het papier.
Ik hoop dat het allemaal mee gaat vallen de heupoperatie.
Groetjes Nicolette

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de zachte kleurtjes en mooie bloemen stempel
ik heb ook 2 nieuwe heupen en het is idd minder zwaar dan een nieuwe knie en ik ben blij dat ik het toen gedaan heb geen pijn meer zo fijn
groetjes ellen

Marfien zei

Mooi kaartje geworden Ellen, prachtige kleuren en een leuk stempel
Sterkte met de operatie en de revalidatie.

Nicole Parmentier zei

Wat een mooi papier heb je gebruikt voor deze challenge. Het past ook heel goed bij de stijl van de stempel, erg chique! Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge en sterkte met de operatie.. spannend hoor..

Cornelie zei

Heel erg mooi je lift. Je papierkeuze, de kleurtjes en ook de stempel is prachtig. Wat heerlijk als het dan zo goed uitpakt hè?!
Fijn dat er iets aan gedaan wordt. Ik vind dat ze mensen veel te lang laten doormedderen. Heel naar. Laats een dame van dik in de 70 twee heupen vlak na elkaar en loopt weer als een kievit! Dat wens ik jou ook! Sterkte.

Irene zei

Oh Ellen wat een prachtige lift heb je gemaakt! Eerst de knie en nu de heup..heel véél sterkte en succes met de revaliedatie en daarna pijnvrij de wereld weer aankunnen dát hoop ik voor je!
XxIrene