https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zaterdag 14 mei 2022

Happy AnniversaryHoihoi, hier ben ik weer met mn kaart voor de Challenge bij DCL…ik mocht gastdesigner zijn. De opdracht was ‘gebruik waterverf op je kaart’…dat was nog een dingetje haha want na lang zoeken bleek ik dat helemaal niet in huis te hebben, wel genoeg andere verf natuurlijk maar dat was niet de opdracht!
Ik moest beginnen maar merkte dat het kliederen met verf gewoon niet mijn ding is…het werden cirkels! Ik kwam op het idee iets met Washitape te doen en vond deze rol in zwart/rood dus toppie. Nogmaals het tekstje ‘love is in the air’ (zit in het washitape) er overheen geplakt met een paar takjes…tekst en blingetjes maken het af!


Ik meld hier maar even dat ik jullie creaties, waar ik niet kan reageren prachtig vind!
Weten jullie waarom ik steeds mijn foto niet krijg bij mn reacties waar je moet kiezen voor anoniem of url? Ik zie ze wel staan bij andere reacties!

Dankjewel voor de leuke reacties op mn kaart voor de Liftchallenge en wens jullie een prettige zondag!

Groet Ellen 


 

14 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

super mooie kaart Ellen

Gr Karin

Marfien zei

Mooie achtergrond heb je gemaakt voor dit kaartje, de witte bloem past hier mooi bij en het tape maakt hem af! Tof kaartje voor deze uitdaging

Nicolette zei

Wat mooi gemaakt. Een leuke kaart. En ik weet ook niet waarom het bij de een wel lukt met foto en bij de ander niet. Blogger is weer bezig.
Groetjes Nicolette

Nicole Parmentier zei

Ha ha ik lees net in mijn reacties dat je dus gewoon Daniel Smith verf in je kast had liggen! Zo een beetje de meest luxe waterverf die je kunt hebben! Maar het is je dus ook prima gelukt met deze verf. Voor een echte creatieveling als jij maakt dat ook eigenlijk ook niet uit. Je kaart is prachtig!!

Ellen zei

Wat een topper, knap hoor ik ben ook niet zo’n creatieve held met waterverf maar jou resultaat is super goed gelukt !

Trudy zei

Je kaartje is prachtig geworden! Ik heb echt helemaal geen verf in huis. Ik begrijp ook niet hoe dat zit met die foto's en alle andere problemen bij Blogger!
Groetjes Trudy

Trudy zei

Dit is mijn tweede poging om een reactie bij je achter te laten. Je kaartje is prachtig geworden met de cirkels van verf!
Groetjes Trudy

Angelique zei

Prachtige kaart, goed gevonden om cirkels te maken als kliederen je niet ligt, mooie compositie zo. Ook je kaart voor de liftchallenge is mooi geworden, de witte bloemen op het watercolour papier. Natuurlijk is het geen kleinigheidje om een nieuwe heup te krijgen maar als ik in mijn omgeving zie hoe goed het daarna gaat zou ik er zeker voor gaan.
lieve groetjes Angelique

Nelleke zei

Ondanks dat je geen waterverf had is het toch een hele mooie kaart geworden. Echt en Ellen kaart. Wat gaf je een lieve reactie bij de kaart van GerJanne over mijn kaarten. Dank je wel.
De problemen die jij beschrijft herken ik ook bij mijn nieuwe telefoon en IPAD. Die zijn van Apple en ik heb het idee dat het daaraan ligt. Op mijn oude telefoon en computer kan ik gewoon reageren. Maar dan moet ik er speciaal voor gaan zitten. Ik heb ook al eens anonieme reacties gegeven, zoals jij dat beschreef, ik kom er ook echt niet uit. Of incognico, dan gaat het een paar kaarten goed en dan krijg ik weer oeps....
Nogmaals dank voor je reactie. Vandaag een leuke dag gehad en we hebben best wel wat leuks gemaakt. Voor nu de knollen een beetje op en dan heb je nergens zin in. Vanavond maar op tijd plat.
Groetjes, Nelleke

Dora zei

Mooie kaart gemaakt.

Ellen zei

Test

bolletjelucky.blogspot.com zei

Je hebt een mooie gast-designer kaart gemaakt Ellen, leuk idee die cirkels en die washi-tape past er mooi bij. Blogger is een drama op het moment, ik verander niets en toch gaat alles steeds anders, bah.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Ha Ellen,
je hebt een prachtige kaart gemaakt! Deze kleurencombi vind ik altijd heel mooi.
En ik zag je kaart niet in mijn leeslijst denk ik, vandaar dat ik nu pas reageer.
Het lijkt of je kaart wel in mijn leeslijst verschijnt, maar een stuk later. Ik moet dus goed opletten dat ik niets mis.

Ellen zei

Hoi Ellen, fijn dat je onze gast-designer wilde zijn deze keer! Ondanks dat je geen waterverf in huis had vind ik je kaart prachtig geworden. Het 'kliederen met verf' is misschien toch wel aan jou besteed.....;-)
Dank je wel voor je inbreng! Groetjes Ellen