https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

woensdag 31 juli 2024

Vandaag legergroen/oud roze bij KKT



Hoihoi, vandaag kleurt blogland in de combi legergroen/oud roze. Het was een pittige opdracht bij
KKT vond ik. Als je in je voorraad niets hebt in die kleur dan moet je hem creëren haha…dus aan de gang gegaan en het was erg moeilijk en boven op mn kamer met ander licht leek het toch nog beter te kloppen. Martina moet het hier mee doen haha!
Ik koos voor een digi die ik heb gewonnen bij Alex Siberia en heb hem iets verkleind. Supermooi vogeltje vind ik het en gaf de kaart de tekst Beautiful van Renke. De achtergrond heeft een aantal lagen van verschillende materialen om de juiste kleur te krijgen en dat ook gebruikt voor het vogeltje. Ik weet wel dat het leger veel kleuren heeft!


Dankjewel voor de leuke reacties op de kaart voor Nelleke.
De pijn in mn rug is gelukkig een stuk minder…ik heb een warmtekussen waar ik af en toe tegenaan ga zitten en dat scheelt een hoop.

Fijne dag allemaal en tot de volgende kaart.
Groetjes Ellen


 

zondag 28 juli 2024

Van Harte…voor Nelleke



Hoihoi, ik laat vandaag de kaart zien die ik maakte voor Nelleke haar verjaardag. Ik heb gestempeld met de watercolor's set van Altenew.
Ik sneed eerst de kaart en de opleg kaart met de gaatjes en kleurde achter verschillende gaatjes met dezelfde kleuren als de stempels.
De bloemen erop en Van Harte van MD in goud.


 Ik hou van deze stempels…hoewel het best een klusje is maar ik daag mezelf graag uit haha. Nelleke vond hem mooi schreef ze en daar doe je het voor toch! Nelleke bedankt voor je lieve reactie…ik werd er blij van! 

Vrijdag ben ik met de hogedrukspuit aan de gang geweest in de voortuin incl. de oprit…alles weer lekker opgefrist en dat kun je ook heel goed zien.
Ik begon met onkruid wieden en dus te lang gebukt gestaan maar dat merk je pas achteraf. Nu super veel pijn in mn onderrug 😬…hoop dat het dinsdag over is als Max weer komt.🤞🏻 
Ook de prunus heeft manlief af moeten zagen omdat hij er ziekjes uitzag…heel jammer want hij stond er al een poosje en bloeide jaren prachtig roze.
Eerder ook de achtertuin aangepakt en ziet er ook weer gezellig uit. Een hele klus ook want we hebben de hele tuin met grote tegels gelegd!
Het was lang geleden dat ik het had gedaan mede door mn operaties dus het patroon waarin de tegels gelegd zijn was pikzwart en dus niet meer te zien…nu weer licht in de tuin!

Dankjewel voor jullie lieve reacties op mn vorige post…fijn om te lezen.
Fijne zonnige dag allemaal en tot de volgende post.

Groetjes Ellen 






maandag 22 juli 2024

Happy birthday




Hoihoi, vandaag laat ik een kaartje zien gemaakt met stempels en stansjes van Alex Syberia. Ik maakte hem voor de moeder van Joyce, ze werd 60!
Ik had deze nog niet laten zien zag ik…ze wordt al bijna 61. 🤭
Ik heb blauw/roze draad, sequins en hele kleine kraaltjes gebruikt voor het extraatje!
De binnenkant licht gestempeld om er gewoon overheen te kunnen schrijven.


Dankjewel voor de leuke reacties op mn geboortekaartjes, leuk om te lezen!

Groetjes en geniet van het zonnetje! 
Ellen 



 

woensdag 10 juli 2024

Isabelle is geboren


Hoihoi, vandaag laat ik 3 geboortekaartjes zien die ik maakte voor een achternichtje en haar man, voor de grootouders die weer opa en oma zijn geworden en voor mn tante van 91 want zij kreeg haar zesde achter-kleinkind. Bij de eerste heb ik de grote letterstansen gebruikt van Altenew, de I en de H van de namen Isabelle Hannah.


Bij de tweede koos ik voor het embossinghart en de konijntjes van AR…


 En bij het laatste kaartje ook hetzelfde konijntje en de hartjesstans van…dat weet ik  even niet op dit moment.
Ik koos een roze konijn en plaatste roze hartjes terug in de stans!

Dankjewel voor de leuke reacties op mn kaart voor DCL…fijn om te lezen.

Groetjes Ellen 






woensdag 3 juli 2024

Just for you…en DCL




Hoihoi, vandaag de kaart voor de challenge bij DCLgrote tekst in de hoofdrol.
Ik heb op fotopapier met oxide inkt gekleurd en laten drogen, daarna met keukenrol het hele vel opgepoetst…het gaat dan supermooi glimmen. Toen met een Crealies de achtergrond gestanst…zie de leuke slinger stiksels. De witte bloemen en blaadjes uit fotopapier gestanst en iets verhoogt opgeplakt. Just for you gestanst en gemat op effen roze voor wat extra pit! Nog een blommeke met drie glimmertjes. De binnenkant ook versierd. Geprobeerd met de laatste foto het glimeffect te krijgen, was moeilijk maar wel gelukt!

  
 
De letters zijn van MD en de bloemen komen uit een 
achtergrond stans van het merk A pocket full of happiness!

Ik heb nog 2 topplaatsjes verdient…
De LiftChallenge en 2 Sisters on the blog…hoe leuk is dat!

                               

Sorry, ik krijg de onderste foto’s niet netjes onder elkaar…

Dankjewel voor de leuke reacties op mn Cocktail kaart, fijn om te lezen!
Groetjes en tot de volgende kaart…

Ellen