https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zondag 22 januari 2023

T is je verjaardag



Hoi, ik zat rond te neuzen op het blog van Cornelie en kwam een kaartje tegen met de floating techniek en ik wou dat eens proberen, zo leuk om te doen! Ik heb dan bloemen gebruikt maar het kan met allerlei kleine stansjes.
Ik had…dacht ik geen transferfolie, wat zij gebruikte maar heb gewoon washi-tape gebruikt en dat ging ook prima. (Als je de tape eerst even over je kleding haalt plakt het iets minder en kun je het beter verwijderen)
Achteraf had ik dus gewoon wel transferfolie en ook nog ingekocht bij Cornelie (Cloud9) voor deze kaart die ik dus lang geleden al wilde maken…hoe erg is dat en herkennen jullie dat? 🙈
Hier de link naar de kaart..


Thanks Cornelie voor het lenen van jouw idee!

Ik maakte de kaart voor mijn vriendin haar verjaardag.



De binnenkant ook even meegenomen.
Ik ben blij met de paar reacties die ik nog krijg van trouwe volgers. Het is bij sommige blogs zo dat ik op de ene dag kan reageren en een volgende dag is de knop “inloggen met google” weer aanwezig 🤷‍♀️

Tot de volgende post,
Groet Ellen 


13 opmerkingen:

Angélique zei

O wauw, wat een gave kaart! De techniek is goed gelukt, je hebt een prachtig resultaat behaald. Mooi zijn de lichte kleuren en de gekozen bloemen zijnperfect voor deze techniek.
Leuke profielfoto!

KarinsArtScrap zei

een mooie kaart heb je gemaakt Ellen

gr karin

Irene zei

Die techniek ga ik later eens bestuderen, het ziet er mooi uit! Op mijn tablet nooit problemen maar op mijn telefoon kan ik nergens REAGEREN, overal log in .. 🤪.
XxIrene

Trijntje zei

Het is een hele mooie bloemige kaart met deze techniek. Het reageren is soms lastig… succes ermee.Groeten Trijntje

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaart met de leuke techniek die ken ik niet geeft een leuk effect
mooie bloemen heb je gebruikt
groetjes ellen

alma.heijenk@gmail.com zei

hoi, een hele mooie kaart. de techniek heb ik ooit eens gedaan in een ver verleden. heb zelfs nog folie daarvoor... wie weet ga ik het nog een keer weer proberen.
gr Alma

Scraptastisch zei

Ach Ellen het blijft dus zeuren met google, leg je er maar bij neer wij blijven je wel trouw hoor! Ja zo leuk Cornelie haar blog en heel leuk dat je deze techniek ook hebt geprobeerd! Inmiddels hebben we zo veel dat ik ook wel eens iets tegen kom, vooral na flink opruimen wat ik nog niet heb gebruikt 🙈 nog maar één maken met de gekochte folie, hihi
Heel slim bedacht met washi tape en ik vind je kaartje super!
xx Gerie

Nicolette zei

Een prachtige kaart, ik heb gelukkig (nog) geen last met reageren.
En leuk je nieuwe profielfoto.
Groetjes Nicolette

Caroline zei

Heel mooi kaartje! En leuk je nieuwe profielfoto!
En ik heb ook last hoor met de log in. ZO vervelend!
Groetjes Caroline

karin zei

Dat is een leuke techniek, heel mooi kaartje.
Groetjes,
Karin

Nancy Soetaert zei

Heel mooie kaart, kende die techniek niet. Onlangs zag ik wel een variant met een cirkel van micca onder de gebruikte delen. Vermoedelijk is dat wat minder bewerkelijk en doenbaar zonder washi of transferfolie😏
Fijn weekend
Nancy

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een mooie, chique felicitatie-kaart Ellen. Heel mooi en fijntjes met die zachte kleuren. Heel herkenbaar wat je vertelt, vaak wil ik ook té veel maken maar er zitten niet genoeg uren in een dag hihi en dan verdwijnt het idee weer een beetje naar de achtergrond. Maar jij kunt hem nu van je "dat wil ik nog eens maken" lijstje afstrepen.
Lieve groetjes Miranda

GerJanne zei

Hoi Ellen,
wat heb je een prachtige kaart gemaakt met de floating techniek! Het is even ene precisie werkje, maar het eindresultaat is heel gaaf. Dank je dat je zo trouw blijft proberen een reactie achter te laten en het lukt bij mij ook vaak, zag ik. De aanhouder wint, hoop ik!