https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zondag 23 augustus 2020

Forever Gratefull



Hoihoi, vandaag een tropische kaart met de mooie flamingo’s van Els Brigé maar kan ook van Marianne zijn. Bewerkt met goud-embossing. Ik gebruikte  2 keer Blad en 2 keer een ananas en wat gouddraad en bling. De achtergrond is gemaakt met folie en de kleuren heb ik aangepast. Het spiegelkarton vond ik wel passen bij het geheel. Je snapt dat deze kaart naar iemand gaat die ik erg dankbaar ben...


Ik doe mee met dit kaartje bij Knutsels en Kadootjes, ze vragen fruit op de kaart...

We zijn net terug van de “coronaproof” babyshower voor Margaux. Joyce (onze schoondochter) had een groeps-app aangemaakt en haar vriendinnen uitgenodigd om ergens bij elkaar te komen vandaag maar het lukte niet om iedereen bij elkaar te krijgen dus besloten we om te vragen allen een filmpje op te nemen met een leuke boodschap voor de aanstaande mamma van “Flipje” en dat is gelukt.
Anna had proef geslapen bij Stephan en Joyce en toen ze haar kwamen halen was er de verrassing...wij waren daar al heel lang niet geweest en het voelde zo fijn om samen met de kinderen bij elkaar te zijn. Ze hadden van alle filmpjes één leuk geheel gemaakt wat ze totaal niet verwachtte en zeker niet om ons daar ook te zien. Anna pakte de kadootjes uit en speelde de a.s. hele grote zus!
Het gaat goed met Margaux en ze is “ook” blij dat de hitte voorbij is.

Op 7 september heb ik nog een vooronderzoek voor mn knie-operatie...gelukkig blijft de pijn nu weg maar ik ben voorzichtig uiteraard.

Bedankt voor jullie reacties op mn lolliepop, leuk om te lezen.

Tot de volgende post, groetjes
Ellen



13 opmerkingen:

Caroline zei

Wat een leuk kaartje!
En wat leuk die babyshower op zo'n manier!
Wij hebben hem gisteren voor Eline gehad. Ook bij haar waren we inmiddels met een grote groep en hebben ze het in drieën gesplitst.
3 kwartier de ene groep, kwartier pauze en toen de volgende groep en daarna de laatste groep. Was heel fijn om dit zo te doen en ook coronaproof. Voor Eline gaat het ook opschieten. Nog een maandje...
spannend he! We kunnen ook niet wachten!
En sterkte met je knie!
Groetjes Caroline

Marjolein zei

Wauw, wat chique! Erg mooi zo met het goud. En wat een leuke babyshower!
Sterkte met je knie,
Groeten Marjolein

Elle-Jeanne zei

Wow wat een prachtige kaart heb je gemaakt.
Leuk de babyschower, dat die zo heeft plaats gevonden.
Succes met de operatie van je knie.
Groetjes Elle-jeanne

Marijke zei

Een prachtig kaartje geworden! Wat heb je dat mooi gedaan met dat goud! Heel mooi! Succes met de knie en beterschap al je geopereerd moet worden! Groetjes Marijke.

GerJanne zei

Wauw wat en prachtige kaart zeg! Heel chique. En wat een leuk verhaal van de babyshower en Anna.
ik ben er nog niet aan toe gekomen om je een mailtje te sturen. Komt wel, ben benieuwd naar je knieoperatie.

Nelleke zei

Ik wil als laatste vandaag toch nog even reageren op j kaart. ik heb er vol bewondering naar gekeken. wat maak jij toch schitterende kaarten zeg! ik ben er weg van. De flamingo, hoe je de ananas gemaakt hebt. prachtig. Fijn dat je met aanpassingen toch een mooie babyshower kon hebben. Je gaat deze bijeenkomsten ook meer waarderen. Succes met de knie, doe rustig aan! Groet, Nelleke

aussie aNNie zei

Very classy and most gorgeous card Ellen.. xx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Ellen, wat een mooie kaart met die bijzondere achtergrond. Het is weer een heus kunstwerkje. Ik heb ook je mooie lollypop nog zitten bewonderen, wat een plaatje, heel fijntjes. Wat fijn dat er toch nog een "aangepaste" babyshower plaats kon vinden. Sterkte met je knie.
Lieve groetjes Miranda

Doris knippenenplakken zei

Wat een prachtige kaart! super mooi met het gouden achtergrond echt top gedaan.
Groetjes Doris

Scraptastisch zei

Heel apart in deze gold tinten Ellen de andere kleuren passen er prachtig bij! Superfijn dat jullie ook bij de baby shower waren en je kleine Anna ook weer in het echte hebt gezien en je kinders...geluksmomentjes hè!
En heel fijn dat je minder pijn hebt aan je knie...hou vol!
xx Gerie

Ans Gilbert zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt, mooi met de gouden details. Leuk dat jullie een gezellige babyshower hadden,
Groetjes
Ansx

Hermien zei

Een mooi en chique kaartje Ellen, leuk dat je met ons meedoet bij K&K.

Groetjes Hermien

Marjan zei

Hee, deze miste ik totaal! En het is nog we zo'n mooie kaart! Prachtig die kleuren, de achtergrond is echt super. Mooi die flamingo's ook!
Klinkt erg leuk, de babyshower van Margaux! Knie ook beter, hopelijk blijft het zo!