https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zaterdag 19 oktober 2024

Monstertrucks voor Tim

 


Hoihoi, onze Tim is 4 jaar geworden en ik maakte deze monstertrucks voor hem…hij is er helemaal gek van. Ik zag hem bij Bernadet en was er ook helemaal weg van. Ik heb haar gemaild en toestemming gevraagd om hem na te maken. En natuurlijk mocht het want zij had hem ook ergens gezien dus top!
Zoals zij ook beschreef…een hele klus! Ik ging op zoek naar de ‘mini balls’. De elastiekjes had ik in huis voor een ander project van Karen Burniston maar helaas bleken die te zijn vergaan en braken achter elkaar in tweeën dus moest ik nog eens op zoek naar nieuwe en dat was nog wel een klusje maar uiteindelijk toch gelukt! Ik moest wel 5 nieuwe ballen maken want wat vast zit kan dus niet meer los. Met de nieuwe elastiekjes vond ik hem hier en daar nog niet echt helemaal goed sluiten…daar moet ik nog eens goed naar kijken. Verder geen uitleg…het papier is van Maja.




Ik heb ook geprobeerd een filmpje te plaatsen, we zien wel of dat gelukt is…ik denk dat je dat niet kunt uit proberen of wel?…wie het weet mag het zeggen haha!
Tim had gelijk door hoe hij weer in elkaar gevouwen moest worden maar met z’n kleine handjes had hij een beetje hulp nodig. Ook ik heb bij kleurplaten.nl gekeken voor de monstertrucks en er een paar uitgeprint in de juiste maat (manlief dus) en was ook nog even passen en meten.
Bedankt Bernadet voor jouw leuke voorbeeld!

Margaux was ook nog jarig en haar kaart komt er ook nog aan. Oktober is een drukke maand voor kaartjes!

Ik werd winnaar bij Ally’s Angels met mn Hawaii Sunset Beach kaart…hoe leuk is dat!




Dankjewel voor jullie reacties op mn liftkaart en tot de volgende kaart…

Groetjes Ellen 




15 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Zo ontzettend gaaf, ik had hem ook gezien bij Bernadet. Die van jou is ok zo leuk geworden. En ja die elastiekjes van tegenwoordig, vreselijk jammer is dat en er is niet echt een alternatief. Je filmpje is ook erg leuk en goed gelukt.

Trijntje zei

Je hebt een geweldige kaart voor je kleinzoon gemaakt. Het lijkt me zeker een klus… maar het resultaat mag er zijn. Groeten Trijntje

alma.heijenk@gmail.com zei

wow wat een klus maar geweldige kaart.
groetjes Alma

Angélique zei

Gefeliciteerd met Tim en Mageaux. Wat een gave kaart heb je voor Tim gemaakt, die zal wel enorm in de smaak gevallen zijn. Het filmpje werkt perfect hoor, de kaart is heel indrukwekkend.

karin zei

Proficiat met de jarige. Heel leuk kaartje met die pop-up erin. Schitterend gemaakt.
Ook nog proficiat met je topplaatsje.
Groetjes,
Karin

bolletjelucky.blogspot.com zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je kleinzoon Ellen en je hebt een hele gave kaart voor hem gemaakt. Gefeliciteerd met je toppertje, altijd leuk.
Lieve groetjes Miranda

Nelleke zei

WoW zeg, wat een gave kaart voor Tim. Nog gefeliciteerd met hem. En O wat maakte je een mooie kaart voor hem. Ik heb dat springdoosjes stans ook en vind het nog wel een gedoe met die elastiekjes. Heb je daar speciale elastiekjes voor gebruikt? Maar zo gaaf om zoiets voor hem te kunnen maken. Groetjes Nelleke

GerJanne zei

hoi Ellen, wat is dit weer een ontzettend leuke kaart! Ja, Bernadet kan dat he?!! Bijna altijd een interactieve kaart, dar is ze goed in. Maar jij hebt er ook een superkaart van gemaakt! Max zal het wel geweldig vinden!

Ans Gilbert zei

Wat een superleuke en stoere kaart heb je voor Max gemaakt, ik kan me indenken dat hij daar heel blij mee was,
Groetjes,
Ansx

KarinsArtScrap zei

gaaaaaaaaaaaaaaf en prachtig Ellen.........gr karin

Creaellenknutselsite zei

wat een stoere kaart voor je kleinzoon, wat een klus om te maken
gefeliciteerd met je toppertje
groetjes ellen

Doris knippenenplakken zei

gaaf ...prachtige creatie voor je kleinzoon. Groetjes Doris

Trudy zei

Wow wat een super gave en super originele kaart, en ook nog lekker stoer!
Groetjes Trudy

Marjan zei

Van harte nog met Tim! Wat een supergave kaart, heel tof en Tim is er vast weg van! Lijkt mij wel een heel karwei, maar ook wel leuk natuurlijk als het dan lukt. Van harte met je toppertje en ben benieuwd naar je kaart voor Margaux

Marfien zei

Leuk dat Tim het sneller doorheeft als wij :-) gaaf kaartje heb je gemaakt