https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

donderdag 29 augustus 2024

Hoera Max 3 jaar!



Hoihoi, ik maakte een draai puzzelkaart voor Max…hij is 3 jaar geworden en dat hebben we zondag gevierd! Het was een gezellige dag!
Ik zag dit leuke idee met de tijger bij Wies…dankjewel Wies! Ik gebruikte de stempelset van Pretty Pink Posh. Die kleintjes zijn gek op zulke graafmachines haha. Ik vond het leuk om die puzzel ervan te maken. 
Ik heb gekleurd met Derwent potloden en de achtergrond met distressinkt. Bij nader inzien zag ik dat het pennetje niet helemaal in het midden zat 🤷‍♀️ wel goed uitgemeten. Je ziet witte randjes als je eraan draait maar het mag de pret niet drukken toch! Hieronder zie je hoe het moet zijn!
De binnenkant ook meegenomen, wel zo leuk!



Dankjewel voor de leuke reacties op mn vlinderkaart…leuk om te lezen!

Challenges:

Fijne dag allemaal en tot de volgende post.
Groetjes Ellen 



zaterdag 24 augustus 2024

Jij bent jarig…



Hoihoi, ik laat een vlinder-kaartje zien wat ik maakte voor mijn nichtje. Ik werkte met Washi-tape…van 49 &Market. De kleuren lopen heel mooi in elkaar over op de rol dus je kunt in verschillende tinten je kaart maken! 
Ik wil meedoen met de volgende challenges:




Bij DCL werd ik winnaar met mn cactuskaart, hoe leuk is dat…dankjewel voor de leuke reacties…fijn om te lezen!



Morgen is onze Benjamin Max jarig en dat gaan we zondag vieren, hij wordt alweer 3 jaar! Hier is de vakantie voorbij en Anna start in groep 3…ze heeft er zin in!

Ik wens jullie een gezellig weekend en tot de volgende kaart.

Groetjes Ellen 



maandag 12 augustus 2024

It’s a good day…

 


Hoihoi, vandaag mn kaart voor de Challenge bij DCL…cactussen. Ik las bij meerdere bloggers dat ze niks hadden van cactussen nou dat was bij mij ook het geval. Maar ik kreeg ineens een ingeving…er was nog een heel oud dp blok van de Action waar ik me 1 vel herinnerde met cactussen en vond het zowaar heel snel wat meestal niet het geval is 🙈 haha. Maar wat doe je ermee…🤷🏼‍♀️ ik wist het niet zo snel.
Ik maakte hem eerst maar op maat met de Crealies…mn favoriet op het moment!
Ik begon maar eens wat bloemen uit te knippen en al gauw werd het wat…druk papier dus vroeg niet veel extra’s vond ik. Wat ik uitknipte bewerkte ik langs de randjes met goud Gilding Wax en als laatste kregen alle donkerpaarse ronde bloemetjes extra micro pareltjes…ik vond het genoeg zo…binnenin nog een randje met een blom en klaar!
De tekst kan voor veel gelegenheden!




Dankjewel voor de leuke reacties op mn summer/ijs kaart!
Vandaag super heet maar hopelijk morgen minder…onze oppasdag en Anna en Tim zijn er ook weer na 4 weken vakantie, dus een hoop bedrijvigheid haha! 🥰  Ik moet met Anna aan de slag om een lampion te maken voor de optocht a.s vrijdag. Hier begint de laatste week van de vakantie. Sterkte allemaal en tot de volgende kaart.

Groetjes Ellen 




donderdag 8 augustus 2024

Summer met ijs bij KIC



Hoihoi, vandaag een zomers kaartje met een ijsje. Bij het KIC blog vragen ze een ijsje op je kaart dus doe ik leuk mee met mijn kaart. Ik gebruikte de mallen van ECD de mason jar, de palmbomen van SL en het ijsje is een knipvel van BellaLu. Ik stanste de jar uit wit en bracht hem op kleur met inkt en ook eenmaal uit vellum samen met de ijsblokjes…ze liggen op de bodem. Het achtergrond papier is van AR dat gestanst is uit een CreaLiesje en de letters komen uit een tekstmal van APFOH. Alles bij elkaar werd deze kaart. De binnenkant ook maar meegenomen, staat altijd wel af vind ik!
Ik heb er met plezier aan gewerkt.


Challenges:



Dankjewel weer voor de leuke reacties op het legergroene vogeltje, leuk om te lezen! Geniet lekker allemaal van het zonnetje.

Groetjes Ellen