https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

vrijdag 13 augustus 2021

Hey There



Hoihoi, vandaag het kaartje wat ik maakte voor Nelleke dr verjaardag. Ik stanste bloemen en plakte ze terug in wit en gekleurd en ze vond hem leuk!

We wachten met spanning op ons 3e kleinkind…Joyce haar laatste week is ingegaan maar het is nog rustig…ze zijn er klaar voor! Het is zo leuk dit weer mee te mogen maken. 
We zijn ook weer aan het oppassen op Anna en Tim en dat gaat ivm mn knie heel goed gelukkig. Opa draagt Tim op de trap want dat lukt nog niet. 
Ik mag ook proberen om weer auto te rijden…zou heel fijn zijn als dat lukt want dat is wel heel lang geleden!

Dankjewel voor jullie leuke reacties op de luiertaart en tot de volgende post…

Groetjes Ellen


15 opmerkingen:

Angélique zei

Wat een originele, artistieke kaart, leuk!
Succes met wachten, spannend hoor!

Trudy zei

Wat een prachtige en vrolijke kaart! Leuk die grote letters!
Hopelijk komt je 3e kleinkind snel!
Groetjes Trudy

Elle-Jeanne zei

Prachtige vrolijke kaart Ellen .
Mooie tekst mal.
Nog even in spanning afwachten op jullie 3 de kleinkind.
groetjes , Elle-Jeanne

GerJanne zei

Oh hij is prachtig! Ik heb hem nog niet in het echt gezien, maar dan is hij vast nog mooier! Wat spannend Ellen, dat het eigenlijk elk moment kan gaan gebeuren. Elke geboorte is een wonder.
Ik had niet in de gaten dat het al bijna zover is.
En wat fijn dat het oppassen goed gaat. Ben benieuwd hoe het met auto rijden gaat. Lijkt me best spannend en vreemd na zo'n tijd.

Scraptastisch zei

Wat weer een apart kaartje Ellen ik vind hem heel gaaf voor Nelleke! Nog even en dan weer genieten van zo'n klein moppie, zo spannend weer. Ook erg fijn te lezen dat je weer goed vooruit ga met je herstel en je weer de gewone dingen kan doen! Goed weekend!
xx Gerie

aussie aNNie zei

Hi Ellen. Wow what a fabulous card and so creative.. loving those colours and whole design. Have a lovely safe weekend. xx

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de mooie gekleurde bloemen, spannende hoor wachten op je kleinkind ben benieuwd wanneer het komt.
groetjes ellen

Ans Gilbert zei

Wat een mooie en speciale kaart heb je voor Nelleke gemaakt en..spannend dat jullie 3de kleinkind bijna geboren gaat worden.Fijn dat het oppassen weer goed gaat, dan geniet je er extra van,
Groetjes,
Ansx

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele mooie kunstzinnige kaart heb je voor Nelleke gemaakt, gaaf die grote tekst en ook de kleurtjes zijn mooi. Inderdaad spannend Ellen en wat fijn dat oppassen weer goed gaat.
Lieve groetjes Miranda

Nicole Parmentier zei

Hey Ellen, wat een prachtige kaart heb je gemaakt! Mooie techniek is dit!! Ik heb je blog wel al vaker gezien (misschien met de KKT-bloghop??) dus dacht dat ik ook volger was maar dat was dus idd niet zo. Nu wel! Je jungle-luiertaart hieronder is ook geweldig.. en heel nuttig bij een nieuwe baby. Spannend hoor een kleinkind op komst!!

Marjan zei

Prachtige kaart, Ellen en wat een mooi effect met die terug geplaatste bloemen!
Ja, spannend is het zeker, jullie derde kleinkind alweer! Fijn dat het met oppassen ook goed gaat met je knie. Succes ook met autorijden, zal best weer even wennen zijn.
Je vroeg naar de gebruikte mallen, allemaal van Ali :)

Angelique zei

Prachtige kaart, heel mooi de bloemen en de kleuren. Spannende tijd om de wachten op jullie derde kleinkind. Fijn dat het goed gaat met je knie. Na zo'n tijd weer autorijden is alleen het eerste stukje een beetje raar maar daarna gaat alles weer automatisch, ook eens 2 maanden niet mogen rijden.
lieve groetjes Angelique

Marfien zei

Heel mooi kaartje, wat een leuk idee is dit
sterkte met alles, vast heel druk . . .

Anita van Merode zei

Super mooie kaart en prachtige keuren, hou ervan.
Gr Anita

Nelleke zei

Ja Ellen, deze kaart hangt bij mij te pronken en hij is heel mooi gemaakt. Daarin ben jij echt een kei hoor, je kan dit ook zo goed. groetjes, Nelleke