https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

maandag 14 augustus 2017

Welkom Baby

 
 
Hoi allemaal, vandaag nog maar eens een lollipop...dit keer in het roze. Mn schoonzus zag de mintgroene, die ik eerder liet zien en wilde hem graag in het roze want ze wordt oma van een kleindochter. Ik heb er een standaardje bijgemaakt van een Scrappersflos klosje. Nu plakte ik er een kinderwagentje op van Unique Hobby...eerder nam ik het hobbelpaardje! Ik heb het niet meer gezien in de winkel...misschien uit de collectie.
 
 
Op de achterkant maakte ik een soort envelopje met 2 kleine kaartjes...voor een lief woordje natuurlijk! Ik gebruikte papier van Riddersholm Baby Star! Kon ik ook heel moeilijk krijgen, ik moest lang zoeken...vind het zo'n mooi papier!
Het rietje heb ik met een paar laagjes Gesso geverfd omdat de roze die ik heb echt zuurstok roze is en dat paste niet bij het mooie papier...voor alles is een oplossing toch...
Ik pikte een paar keer de taartrandjes mee die onder de schaaltjes zaten in het restaurant waar we gegeten hadden. Deze zijn ietsjes fijner en witter dan die ik zelf heb van de Sligro.
Het lintje kleurde ik zelf in de juiste tint met distressinkt. De letters en Baby stans zijn van MD.
De rest uit de voorraad!
Ze heeft het zaterdag gekregen en was er blij mee.
 
Ik doe mee met de challenge van de Egel met als opdracht Baby.
 
 Alles mag.
 
Bedankt voor jullie reacties op mn vorige kaart...altijd fijn om te lezen.
 
 
 


13 opmerkingen:

GerJanne zei

Wow, Ellen, wat heb je dit prachtig gemaakt zeg! Ik zit mijn ogen uit te kijken. Zo mooi. Al die laagjes en toch niet rommelig. Geen wonder dat je schoonzus er blij mee was. We genieten hier hoor. Wat een natuur. Zo schitterend!
Groetjes,
GerJanne

!neke zei

Werkelijk prachtig !!!!!!
Een plaatje !

groeten Ineke

Ans Gilbert zei

Hoi Ellen,
ik heb hetzelfde papier van Riddersholm gebruikt,voor mijn laatste (baby)kaartje, gekocht bij de Egel, is echt heel mooi en stevig papier.
Jouw lollipop ziet er super uit, mooie stans heb je gebruikt en alles weer perfect afgewerkt,
groetjes,
Ans
p.s. ik had gisteren de echo, de 25ste weer naar de orthopeed...

Caroline zei

Geweldig wat mooi! Ik kan niet anders zeggen. Ik heb pas ook een lollypop gemaakt en vond het een heerlijk werk om te doen. Zo'n voldoening heb je hiervan. Een prachtige bijdrage voor onze challenge bij 2 Sistersontheblog, dank je wel!

Groetjes Caroline DT

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wauw wat een prachtige lollipop heb je gemaakt Ellen. Dat opengewerkte randje geeft er iets teers aan. Je hebt echt hele mooie spulletjes bij elkaar gezocht en de afwerking is tiptop gedaan met oog voor detail. Echt genieten dit.
Dank je voor je deelname aan de baby-challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda (dt De Egel)

Marjan zei

Wat een beeldschone creatie, daar zit vast heel veel werk in en verdient dus ook mede daarom een ere plekje! Heeft of krijgt het vast!

Angelique zei

Wauw, wat een schitterende lollipop heb je voor je schoonzusje gemaakt. Zoveel mooie details en gaaf dat je gewoon zelf geverfd hebt om alles passend van kleur te maken.
lieve groetjes Angelique

Hobbywinkel De Egel zei

Gezellig dat je meedoet met onze 'Baby' Challenge !
Bedankt voor je deelname en veel succes.

{Challengeblog De Egel}
{Hobbywinkel De Egel}

Marfien zei

leuke lollipop, ziet er schitterend uit, mooie kleuren papier heb je gevonden. De taartrandjes heb ik ook van de Sligro, de mijne zijn toch echt mooi wit . . .
De stempels met de Zeeuwse knop zijn te koop bij Marijke's hobbyshop in Axel, je kunt kiezen uit 2 sets

Nelleke zei

Leuk Ellen, bij jou op het blog. Wat een leuke lollipop zeg, ik heb hem nog nooit gemaakt, maar wat is die va jou mooi zeg, mooie details ook. Fijn dat je met de Baby challenge van de Egel mee doet. Groetjes, Nelleke DT

Marianne zei

Ziet er keigaaf uit Ellen. Mijn complimenten.
Groetjes, Marianne

Ellen zei

Dit ziet er prachtig uit, zeg! Ik lees dat je veel moeite hebt gedaan om alles in de juiste kleur te krijgen. Das heel goed gelukt. Het krijgt vast een ereplekje.

Monia - Monika Jakubowska zei

Oh wow, this lollipop card is sooo gorgeous!
Hugs :*