Volgers

zondag 16 juli 2017

Jij bent speciaal + vraagje

 
 
Hoi, vandaag een kaartje wat ik maakte voor een vriendin...we hadden samen een duobaan. Ze werd 60 jaar en vierde dat met een High Tea in de stralende zon.
De stempel is van Studio Light en ik heb hem ingekleurd met distressinkt...wel nadat ik een workshoppie heb gedaan bij Marian want ik ben daar nog niet zo goed in vind ik! Toch aardig gelukt achteraf. Verder niet zoveel uitleg nodig denk ik.

 
Een touch of gold hier en daar...gedaan met Gilding wax!
 
Welkom aan Manuela en Marjolein...leuk dat jullie me gevonden hebben en mijn blog willen volgen.
Het was weer even stil op mn blog...we hebben een mooie rondreis gemaakt door Zweden met de auto. Door het binnenland via Lapland naar het noorden en langs de kust (Botnische golf) terug.
Prachtig land met ontelbare mooie meren. In Stockholm zijn we 3 nachten gebleven maar dat is eigenlijk te weinig om alle mooie plekjes te bezichtigen. De laatste overnachting was in Kopenhagen en toen in een rit naar huis.
Vermoeiend van hotel naar hotel maar zeer de moeite waard.
Ik zal wel eens wat foto's laten zien.
 
Dan heb ik nog een vraag aan jullie....
mijn hobbymaatje kan geen reactie meer plaatsen op mn blogberichten...er komt een scherm dat ze een wachtwoord in moet typen. Het is toch raar want ze heeft dit nooit gehad. Heeft iemand hier een reactie op dan hoor ik dat graag!
 
Dankjewel voor jullie leuke reacties op mn Vlinder...word ik blij van!
 
 


18 opmerkingen:

 1. O. Wat is die prachtig zeg! Mooi om het zo te kleuren. Wat een mooie reis heb je gemaakt. Wij willen ook nog een keer weer naar Zweden. Op jou vraag kan ik niet echt antwoord geven. Zijn haar instellingen goed? Groetjes. Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaf kaartje Ellen, heel leuk gedaan. Was hier net ook al maar toen ging de telefoon . . .
  Als je je geschiedenis wist moet je opnieuw inloggen op blogger dat is normaal maar als je dat rare wachtwoord met letters en cijfers moet invullen? gewoon overslaan en doorgaan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ellen,
  Je was al even terug merkte ik! Dank je wel voor je trouwe bezoekjes, ook vanuit Zweden!! Het was vast en zeker weer een belevenis, die rondreis.
  Je kaart is trouwens heel mooi. Monique wilde dit ook proberen toen ik bij haar was. Had ze op Pinterest gezien, geloof ik. Maar ze was Total niet tevreden ne hup1 Verscheurde ze het!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart Ellen,
  heel mooi hoe je met de inkt gewerkt hebt..
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart met de klaproos, leuk dat je eerst een workshopje had gedaan. Wauw, dat zal vast een fantastische rondreis zijn geweest, heerlijk. Helaas haat mijn man autorijden dus dat zit er voor ons niet in.
  Op het probleem van je vriendin zou ik geen antwoord weten.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi zoals je de kleuren rond deze klaproos verwerkt hebt Ellen. De pailletten en de wax geven er een mooie sprankeling aan. Die rondreis lijkt me geweldig, fijn dat jullie nog even weg geweest zijn.
  Op je vraag weet ik het antwoord niet helaas.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi Prachtig jaartje !
  Super zo een rondreis nu nagenieten .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooie kaart echt gaaf gemaakt Ellen !
  Leuk zo een rondreis en nu nagenieten .
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het weer laat ons momenteel een beetje in de steek hier in Frankrijk. Mooi moment voor een tweede vakantieblogrondje. En zo kom ik ook nog even bij jou terecht. Beter laat, dan nooit ;-) Ik vind je kaart prachtig! Heel mooi zoals de klaproos is ingekleurd én is uitgelopen. Au revoir!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Ellen,
  zou je me nog een keer je adres en verjaardag kunnen mailen?
  Door een update van mijn laptop ben ik alles kwijt geraakt.
  ans.gilbert.kuijpers@gmail.com
  Alvast bedankt,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superschön mit den Farben ♥
  Liebe Grüsse
  andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Live Wire Labs.
  Live Wire Labs is an innovative technology driven company with industry-specific and cross platform expertise in IT solutions for Healthcare, Education, Electronic Payments, e-Government Banking and Telecommunications industries. We offer specialized services in enterprise application development, mobile development, system integration, business productivity, intelligence, automation as well as running backend operations for various companies.

  Click here for more information.
  livewirelabs

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een reactie hebt achtergelaten...ik waardeer het zeer en lees ze met veel plezier. Groetjes Ellen