https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

zaterdag 12 januari 2013

Happy Birthday


Hoi Allemaal,

Hier is de griep wel aardig verdwenen. Mijn mannetje is behoorlijk aan de beurt geweest deze keer. Hij hoopt maandag weer naar z'n werk te kunnen gaan. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook nog geen puf heb gehad om de kerstboom op te ruimen. Gisteravond ben ik begonnen met het verwijderen van de zilveren sliertjes.....daar is het bij gebleven haha. Het kerststukje op tafel staat er nog keurig bij dus....

Mijn man is 5 januari jarig geweest en daar moest natuurlijk een kaartje voor komen. Hij heeft het niet gevierd....we hebben met de kinderen lekker chinees gehaald en de hele avond aan tafel gezeten. Het was gezellig.

Ik heb de kaart gemaakt met een LO die ik ergens ben tegengekomen, ik weet niet meer bij wie anders had ik dat even vermeld.
De achtergrond en de bloemen zijn van Crealies, de blaadjes van Magnolia, de stansjes van Noor en het papier is van BoBunny (dacht ik) De muzieknotenstempel is van Kaiser Craft. Het hartje is een Memory Boxmal.


Ook ik heb het probleem bij het plaatsen van foto's.....gelukkig had ik Google Chrome ook en daar lukt het prima mee.

Welkom aan mijn nieuwe volgers, leuk dat jullie mij hebben gevonden.

Lieve Corrie....ik heb voor jou een kaarsje aangestoken op mijn blog. Nu hopen op goed bericht voor jou.

Groetjes en een fijn weekend allemaal,
Ellen

16 opmerkingen:

Ans Gilbert zei

Hoi Ellen,
Prachtig kaartje heb je gemaakt voor je man..super..hier hangt de kerstversiering ook nog voor de ramen en de kaarten..aan het lint..
Gelukkig is je man weer opgeknapt...als ik dit zo lees hebben er veel mensen de griep gehad...

Fijn weekend, liefs van Abs

Nelleke zei

Wow was mijn eerste reactie toen ik het kleine fotootje zag. Even vergroten, wat een mooie details en materialen heb je gebruikt.
Gelukkig dat jullie weer opknappen. Groetjes, Nelleke

ANJA 3D zei

Wat een prachtige kaart, Ellen. Met leuke Tekst en prachtige details. Gelukkig dat de griepvirus achter de rug is en jullie gezamelijk toch een gezellige dag hebben gehad.
Gr. Anja

Annette zei

Hoi Ellen, die kerstversiering komt wel hoor. Ik zie ook overal nog kerstkaarten op het blog, dus waarom geen kerstversiering!
Doe rustig aan. Mijn zoon heeft nu ook de griep. En de vraag is: Wie volgt? Ik vind het lief dat je voor Corrie een lichtje aansteekt, dat heeft ze nodig. Prachtig kaartje heb je gemaakt. Ziet er zo mooi uit. Toch nog een fijn weekend!
xoxo Annette

Handmade By Doris zei

Ellen zrobiłaś śliczną kartkę!
Pozdrawiam
Doris

Kiek zei

Mooie kaart hoor lekkere stoere kleuren! Vervelend de griep. Even afkloppen maar wij zijn de dans nog ontsprongen..................

Groetjes Kiek

corryskaart zei

hoi ellen
een prachtige kaart en zeker dat de kleurencombi daaraan bijdraagt ziet er geweldig mooi uit!
groetjes van corry

Elly zei

Ja,de griep ging er echt rond,velen kregen er een staartje van mee....gelukkig is je man weer opgeknapt.
Het kaartje is erg mooi geworden,leuke kleuren en mooi bewerkt!

Groetjes Elly

Wil zei

Wat een mooie kaart Ellen. Mooie kleuren zo bij elkaar. Wij hebben (gelukkig) de griep nog niet binnen gehad hier (klopt heel erg af nu!!) wel ben ik al 2x verkouden geweest. Gelukkig zijn jullie weer opgeknapt en gaat het 'normale' leven ook voor jullie weer beginnen.

groetjes, Wil

Berlinde zei

Een prachtig kaartje in mooie kleuren Ellen!
Lieve groetjes, Berlinde

Ghea zei

Wat een bjoetie van een kaart heb je gemaakt Ellen, een prachtige kleur blauw een toppertje weer!!!!!
Liefs Ghea

Corrie zei

Wat een schitterende kaart heb je voor je mannetje gemaakt Ellen, ik ben op de verjaardag van Annemieke geweest en we hebben ook lekker chinees gegeten. Ik denk dat je mannetje je kaart wel prachtig vond, ik wel hij is schitterend.Ik ga nu slapen ik ben versleten, zo druk met al die visite bij mijn zoon.
Liefs Corrie

Anita Meijer zei

Jeetje Ellen dan heeft je man het wel heel erg te pakken zeg, die heeft het toch al een tijdje, en jij die niet eens de puf heeft om de kerstboom op te ruimen, dat zegt toch al genoeg. Je hoort het zoveel om je heen momenteel, mijn moeder is ook begonnen gisteren. Nog gefeliciteerd met je man trouwens, wat een schitterende kaart heb je voor hem gemaakt, helemaal super.
Liefs van Anita

GerJanne zei

Hoi Ellen,
nou, jouw man heeft het flink te pakken gehad zeg!! Bets lang uit de running, of niet?
gelukkig dat hij toch zijn verjaardag met de kidneren kon vieren. En dat is toch beregezellig, met z'n allen om de tafel en leker eten dat je niet zelf hoefde te koken!
Je kaart is erg mooi geworden!
Groetjes,
GerJanne

Ellen zei

Ellen nog proficiat met je mannetje en dat is toch geweldig om zo rond de tafel de verjaardag te vieren, gezellig kletsen en eten wat wil een mens nog meer :-)
Je kaartje is prachtig geworden. Hoop dat de virussen ver bij jullie vandaan blijven nu !!
Groetjes, Ellen

Exclusively by Mel zei

WOW I so love your stunning designs! just wonderful to look at :)
Love,melly. xxx