Volgers

woensdag 2 januari 2013

Hebbedingen

 
 
Hoi Allemaal,
 
Ik wens jullie allemaal een heel gezond en gelukkig 2013 toe. Wij zijn niet zo goed begonnen....mijn man werd voor de kerst behoorlijk aangevallen door de griep en ik krijg het dan uiteraard ook. Sorry als ik niet fanatiek reageer op jullie prachtige creaties, die ik wel allemaal gezien heb. De zin ontbreekt me een beetje. Ik hoop snel weer op te knappen.
 
Vorig jaar heb ik een expositie mogen houden in de bezoekersruimte op de zorgboerderij waar mijn schoondochter werkt. Ik had 5 vitrines om te vullen en twee grote lijsten aan de muur.
 
 
 
Ik kwam deze foto's tegen, de doos is trouwens ook nog in mijn bezit hoor...die staat nog steeds in die vitrine maar dan in mijn hobbyhok. Ik wilde hem even laten zien en horen wat jullie ervan vinden.
 
Lieve groetjes, Ellen
 


15 opmerkingen:

 1. Ik vind de doos erg gaaf! Wat heb je dit leuk gedaan zeg! Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor jou ook de allerbeste wensen Ellen, ik hoop dat je snel opknapt, mijn jaar begint niet zo als ik had verwacht,soms komen er dingen op je pad die je liever niet wilt horen laat staan ondergaan.
  Je hebt wel een prachtig doosje gemaakt toendertijd, leuk dat je het met ons wilt delen, ik vind het in ieder geval prachtig, beterschap meisje, ik hoop snel weer een mooie creatie van je te zien.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook jij de beste wensen Ellen. Wat sneu dat jullie met de feestdagen niet zo lekker in je vel zat. Het doosje wat je gemaakt heb is mooi zeg! Heel mooie kleuren heb je daarvoor gebruikt. En wat voor hebbedingen heb je in het doosje zitten? haha
  Beterschap hoor!

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé bah niet leuk Ellen, je man geveld door de griep en jij volgt hem eventjes op en dat zo aan het begin van het nieuwe jaar, ik hoop dat je snel weer de oude bent. Heel veel beterschap voor jou en je man. Wat je ons laat zien vind ik helemaal schitterend, ziet er super uit meis.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het doosje is prachtig, echt iets omtrots op te Jin.
  En verder een goed herstel gewenst.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk doosje Ellen.
  Groetjes, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ellen śliczne pudełko i piękne kolory:)))
  Pozdrawiam
  Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jullie ook de beste wensen, Ellen. Mijn man Henk is ook ziek geweest (griep). Toen ik keelpijn begon te krijgen, dacht ik. O jee nou kom ik aan de beurt. Gelukkig bleef het bij een beetje keelpijn en ben niet ziek geworden.
  Je hebbe dinge doosje is schitterend. Dat hoort echt in de vitrine thuis
  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Ellen,
  ik las al dat je man ziek was, bij mijn wens voor jullie! He, wat naar zo tijdens en rond de feestdagen. En nu jij ook! Vandaag hoorde ik op de radio dat er een griepgolf was, 61 van de 100 mensen heeft griep opgelopen tijdens de kerstdagen...Heel veel beterschap!
  En je hebbedingendoos is supergaaf!!!! Wauw wat leuk!
  Die blijft vast voorlopig in je eigen vitrinekast staan zo'n beeldschoon exemplaar!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Ellen,
  Je hebbedingen doosje is erg leuk! Bovendien wens ik je het allerbeste voor 2013 en ga ik je volgen in het nieuwe jaar!. Beterschap, Ook bij ons grieppatienten.

  Groetjes, Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Ellen, wat naar om met deze dagen ziek thuis te liggen. Ik hoop dat je je alweer wat beter voelt! Ik wens je voor dit jaar verder alle goeds toe! Veel creativiteit en voor nu veel beterschap! xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat naar beide de griep en ik begreep dat het lang duurt eer je er weer helemaal bovenop bent , tenminste dat hoor ik hier in de buurt.
  Je doos is werkelijk prachtig !!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Och wat een mooi geheel.

  Warme groetjes,
  Anita.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hi, wow this is so beautiful! gorgeous design.
  Love,melly. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit doosje van jouw is ook super mooi. wat is het toch leuk om doosjes te maken hé. Mooi papier, dat heb ik ook nog liggen. Bijzonder gaaf dat je de bloemen zelf hebt gemaakt. TOPPIE
  Gr. Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een reactie hebt achtergelaten...ik waardeer het zeer en lees ze met veel plezier. Groetjes Ellen