Volgers

maandag 14 januari 2013

Doosje voor mijn zus


Hallo Allemaal, 

ik weet niet wat er allemaal aan de hand is maar een foto plaatsen is ineens weer anders dan gisteren. Via Google Chrome ging het prima maar het is nu weer een drama. De indeling wil ik niet zoals het er nu uitziet. Ik snap er ineens niks meer van. Als ik een foto upload dan krijg ik allemaal letters en tekens en als ik op voorbeeld klik komt de foto wel op het blog. Ook kan ik niet meer aangeven waar ik mijn tekst wil hebben....links, rechts of midden. Hallo allemaal staat gewoon bovenaan enz. enz..... Ik kan het ook niet oplossen want ik snap er niks van. 

Vandaag laat ik jullie nog een doosje zien voor mijn zus. De uil heb ik ingekleurd met copic's.....ik ben niet zo goed met die markers. De bloemen zijn zelfgemaakt. Ik weet niet meer uit welk blokje het papier komt. De stempel heb ik op de KreaDoe gekocht bij de Postumuswinkel. Ik kijk weer uit naar jullie reacties en hoop dat mijn volgende bericht niet zo'n chaos is als dit bericht. Als jullie dit probleem ook hebben hoor ik het graag.

Groetjes, Ellen


20 opmerkingen:

 1. Hoi Ellen,

  Super...hoor, mooi doosje/boekkaart, grappige uil op de voorkant, mooie zelfgemaakte bloemen..een bjoetie...

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow prachtige uil heb je gemaakt.
  Ja ik had ook problemen. Bij just à note stond vorige week een methode beschreven en die gebruikt ik. Ik kan makkelijker doorverwijzen dan het uitleggen. Het gaat weer goed.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je creatie is weer prachtig. Gave uil! En nogmaals graag gedaan hoor! Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hier natuurlijk weer zitten smullen voordat ik een reactie schrijf. Ik hoor wel van meer bloggers dat er problemen zijn met de foto,s, ik kan je helaas niet helpen Ellen, ik ben a tecnisch. Wat heb je weer een prachtige boekkaart gemaakt, de uil schitterend, de kleuren ook zo mooi.Het is weer een kunstwerkje.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ellen, wat een leuk doosje heb je gemaakt! De uil is schitterend en het is je goed gelukt hoor met de copics! Prachtige bloemen ook, super. Ooo ik heb sinds zaterdag ook zoveel problemen met het blog. Zit nu achter een antieke aangezwengelde pc om nog een beetje contact met de buitenwereld te hebben. Mijn pc loopt steeds vast als ik reacties bij anderen achterlaat, maar ik blijf volhouden! Je berichtje en foto's zijn wel goed doorgekomen!
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een prachtig doosje Ellen, die uil is heel mooi!!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Schitterend, Ellen. Je zus zal er vast en zeker heel blij mee zijn. schitterende uil, mooi bloemen heb je gemaakt.
  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ha Ellen,
  ik vind de uil prachtig!! EN je doosje is ook erg leuk! Mooie kleuren heb je gebruikt!
  Het probleem met Blogger herken ik niet helemaal. Ik had zondag last van foto's uploaden, maar als ik dan afmeldde en het later nog eens probeerde, lukt het wel. Kost veel tijd, dat is jammer. Maar in Chrome is het bij mij ook weer iets anders, dus dat doe ik maar niet!
  Groetjes en hopelijk heb jij stars dat gedoe ook niet meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Ellen,
  De pindakaas voor de vogels is gewone goedkope pindakaas. Gelukkig hebben de grotere vogels de pot nog niet gevonden ik heb namelijk van andere bloggers begrepen dat de pot dan binnen een dag leeg is.......

  Groetjes Kiek

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een schitterend doosje heb je gemaakt Ellen, ziet er helemaal super uit. De problemen die jij beschrijft die heb ik tot nu toe nog niet gehad gelukkig, alleen met foto's plaatsen heb ik problemen maar die plaats ik vanuit mijn Picasa-album en dat gaat tot nu toe goed. Ja dat blogger is momenteel wel heel erg aan het knoeien, heel frustrerend, ik kan je helaas niet helpen zoals je ziet, ik hoop dat je de oplossing gaat vinden.
  liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een gaaf doosje. Gelukkig dat wij het allemaal nog kunnen zien;)
  Heb je je berichtjes niet in de html staan?
  Als je allemaal lettertjes en tekentjes ziet kun je je berichtje veranderen door weer op nieuw bericht te klikken. staan links twee tabjes als je een berichtje maakt. HTML en Nieuw Bericht. Dus niet bovenaan je pagina op nieuw bericht klikken.
  Euhhh snap je het nog? hihihi ik hoop dat het dat is.

  Groetjes,
  Neltine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de uil hartstikke mooi geworden Ellen. Het hele doosje ziet er prachtig uit. Ik kan je nog niet vertellen of ik problemen heb, gahet zo eens uitproberen haha

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hoi, ik moet nu ook eerst al mijn foto's ineens in de picasa web album zetten en dan kan ik ze daar gaan halen. 'bladeren' van vroeger is ook bij mij verdwenen in het kadertje, jammer genoeg. maar het lukt dus via picasa wel. succes
  een heel mooi werkje in ieder geval,
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtig doosje Ellen
  mooi zo met die uil en de bloem vind ik ook erg mooi.

  Gr Dinie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super leuk doosje zeg !! Sinds kort ben ik ook over gegan naar google chrome door problemen met mijn blog tot nu toe ben ik dik tevreden, hoop dat het bij jou ook allemaal weer lekker gaat lopen !!
  Gr, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo Ellen.

  Heel mooi doosje heb je gemaakt.
  Maar sorry, ik kom van oorsprong uit Rhenen en heb niet in Gorinchem op school gezeten.
  Ik hoop dat je de persoon wel een keer vind.

  Groetjes en een fijne avond.
  Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hallo Ellen,

  Je hebt een prachtige doosje gemaakt!

  Groetjes,
  Pia

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een reactie hebt achtergelaten...ik waardeer het zeer en lees ze met veel plezier. Groetjes Ellen