Volgers

dinsdag 14 mei 2019

Maak er een fijne dag van...Hallo allemaal, vandaag laat ik mijn opdrachtkaartje zien voor de Lift Challenge...ik had met mijn kaart gewonnen en mag nu gastdesigner zijn en de opdracht is...gebruik een bloem, swirl of blaadjes en pas goudfoil of goud embossing toe. Ik ben eerst met foil aan het stoeien geweest wat ik er speciaal voor gekocht had plus de lijm voor embossing maar helaas lukte het me niet om het mooi te krijgen. Ik moet er nog iets op verzinnen zodat het wel gaat lukken...tips zijn welkom! Ik ben niet in het bezit van zo’n machine.
Oplossing...gekozen voor goudembossing!
Ik stanste uit een oplegkaartje de korenbloem en tak en heb de bloem weer ingelegd, de tak en de kleine bloem erop! De afbeeldingen zijn uit washitape gestanst!
Ik vind het wel een CAS kaart!


Ik heb een vraag aan jullie...regelmatig krijg ik emails binnen met reacties op blogposts die voor anderen bestemd zijn...deze keer waren ze voor Rosina en ik heb gecontroleerd of ze ze zelf ook had gekregen en dat was wel het geval...ik snap er niks van hoe dat kan...jullie?

Vorige week een gezellige high tea gehad met vriendinnen in het restaurant van het tuincentrum, we hebben van 14 tot 17 uur zitten kletsen...het was heerlijk al die hapjes en ook het bijkletsen! Ooit waren we collega’s...een gouden middag!

Fijne dag allen en tot de volgende post.
Groet Ellen

17 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart, zo feestelijk, die mooie gouden bloem!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterende kaart is dit. zo verzorgd.
  geen idee hoe dat kan die emails....vreemd.
  groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je wist al dat ik je kaart erg mooi vindt, fijn dat je onze GD bent!
  Dat foil gebruik je samen met speciaal bonding powder, een soort embossingspul. In plaats van een laminator (lamineermachine, die ik kocht voor school) kun je het strijken met je strijkijzer en een papiertje ertussen en flink druk erop op de hoogste stand.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow , wat mooi Ellen .
  Heel apart, schitterend gedaan .
  Groetjes , Elle-Jeanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze challenge sla ik over, jouw kaart is bijzonder, echt cas en heel erg mooi!
  Raar van die mailtjes..gelukkig geen last van.
  Verder kan ik je geen tips geven, ben hier niet in thuis.
  Gr, Wietske

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat van die mailtjes heb ik ook ooit gehad, dan heb je toen je bij Rosina een reactie achter liet, per ongeluk iets aangevinkt, dat kun je ook weer uit zetten. Prachtige CAS kaart met het goud Embossing..
  Ik heb vanmiddag samen met mijn dochter een High Tea gehad, ze is vandaag jarig
  het was heerlijk,
  Ansx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je gast-designer mocht zijn, echt een prachtige stijlvolle kaart met het goud-embossing. Nog nooit gehad of over gehoord van die mailtjes.
  Schitterende kaart maakte je voor je schoondochter, gaaf de vlinder met al die laagjes.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterende kaart Ellen, prachtig met de blauwgroene bloemenpapiertjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wouw wat een prachtige liftkaart als gastdesigner Ellen! Goudfoil ken ik van horen zeggen, maar nog nooit van dichtbij gezien of gedaan. je goudembossing is ook super mooi!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt als gast-designer een hele mooie (ik vind hem zelfs wat chique aandoen)kaart met die goudaccenten gemaakt Ellen. Leuk afgewerkt met die gebloemde afbeeldingen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel mooie voorbeeldkaart!! Super zeg! EN wat Ans schrijft wilde ik ook schrijven. Onder de reactie die je bij iemand schrijft staat Melding sturen met een hokje ervoor. Als je dat per ongeluk aanvinkt krijg je alle reacties in je mail die na jou gegeven worden op dat bericht!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Beautiful Ellen, love the gold embossing.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Prachtige voorbeeldkaart! Heel mooi gedaan met dat goud embossing.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooi voorbeeld kaartje heb je voor ons blog gemaakt! Prachtig!
  Bij mij ook constant ruzie met de foil, met wat voor lijm, of embossingspul dan ook...bij dus ook een embossingpoeder kaart ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo, ik wil mijn prachtige getuigenis delen. Nadat hij jarenlang in een relatie met Husband was geweest, brak hij het uit, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik heb voor hem smeekte ik hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact zou opnemen met een spreukgieter die me zou kunnen helpen een spreuk uit te brengen om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in betovering geloofde, ik had geen keus dan het te proberen, ik e-mailde de spreukgieter en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zou zijn, dat mijn ex voor drie dagen naar me terug zou keren, hij sprak de betovering en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex heeft me gebeld, ik was zo verrast, ik heb de oproep beantwoord en het enige wat hij zei was dat hij zoveel medelijden had met alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkwam, dat hij zoveel van me hield. Ik was zo blij en ging naar hem, dat was hoe we weer gelukkig samen zijn gaan leven. Sindsdien heb ik een belofte gedaan dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, deze persoon zou kunnen helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spell caster die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: babaidadawiseman01@gmail.com
   je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in je relatie of een andere zaak.

  Hou van spreuken
  Verdien een goed geld of win een loterij.
  Succes behalen in het bedrijfsleven.
  Geestelijke problemen.
  Win rechtszaak.
  Zoek naar je levenspartner.
  Krijg een goedbetaalde baan.
  Krijg controle over je huwelijk.
  Ontvang gunst en vind aantrekkingskracht van mensen.
  Krijg verloren geld terug.
  Genees je van alle ziekten. zowel geneesbaar als ongeneeslijk.
  Los zwangerschapsproblemen op en zegen je met baby's enz ...

  Neem contact op met deze geweldige man als u problemen ondervindt met een duurzame oplossing
  via babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

  Bedank mij later

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik ben zo blij om dit fantastische getuigenis van mij te delen. Mijn leven is volledig veranderd in 48 uur. Ik kan mezelf in de spiegel zien en glimlachen. Ik heb voor het eerst sinds jaren vertrouwen in mezelf en mijn vaardigheden. Ik heb mijn vriend terug in mijn leven met de hulp van Dr. Isikolo. Hij zei sorry 48 uur nadat de betovering was gemaakt. Hij zei dat hij zich realiseerde dat hij nooit echt uit elkaar wilde gaan, hij kon niet omgaan met emotionele bagage die ik altijd bij me had. Hij zei dat hij dacht dat hij de negatieve invloed op mijn leven had en vond het het beste om te vertrekken. Hij zei dat het moeilijk was dat ik altijd over het verleden bleef praten. We hebben elkaar allebei vergeven. Ik heb eindelijk geld in mijn zak dat eindelijk van mij is. (Mijn compensatiecontrole is doorgekomen. Ik kreeg te horen dat het maanden weg was. Ik ben het levende bewijs van wat Dr. Isikolo kan doen. Ik bedank Dr. Isikolo hartelijk voor het prachtige dat je in mijn relatie hebt gedaan. Ik ben nu zo blij. Met je hulp, we waren allebei in staat om de waarheid te zien en met elkaar te praten. Ik had nooit gedacht dat een spreuk een paar kon helpen voordat ik heel blij contact met je heb opgenomen en dit allemaal heb laten gebeuren. Iedereen met een relatieprobleem kan contact opnemen met Dr. Isikolo via e-mail isikolosolutionhome@gmail.com Je kunt hem ook Whatsapp op +2348133261196

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een reactie hebt achtergelaten...ik waardeer het zeer en lees ze met veel plezier. Groetjes Ellen