Volgers

dinsdag 10 oktober 2017

Kaart voor mijn zus

 
 
Hoi Allemaal, vandaag een kaart dat ik maakte voor mijn zus en duidelijk....ze wordt donderdag 65 jaar maar we hebben haar afgelopen zondag verrast met een High Tea in Hulst (Zeeuws Vlaanderen). We vonden op internet een leuke koffiebar en hebben haar daar naartoe gelokt. Haar man zat natuurlijk in het complot en moest zorgen dat ze op tijd in de kleren zat. Ze wilde het niet vieren maar dat vonden wij natuurlijk geen goed plan want 65 jaar is wel bijzonder toch...?
De High Tea zag er fantastisch uit...superveel variatie en alles smaakte heerlijk. Echte aanrader als je in de buurt bent en zeker voor Marfien en Angelique...maar misschien kennen jullie restaurant De Beleving al. Jullie wonen er zo dichtbij. Mijn zus was zeer verrast en vond het superleuk!
 
 
Ik heb de stempel van Stampendous gebruikt en ingekleurd met Barn Door distress inkt. Ook de envelop maar gestempeld...zie dat de foto niet helemaal scherp is...nou ja pech!
In het rood heb ik wat Gilden Wax goud toegevoegd...niet zo goed te zien maar geeft een mooi effect. Paar sequins erbij maakt het weer af.
 
Welkom aan Lia...leuk dat je mijn blog wil volgen, dankjewel!
 
Bedankt voor jullie leuke reacties op het babynieuws van onze dochter en schoonzoon...het gaat supergoed met de baby en alle testen en echo's zijn positief...hoe fijn is dat!
Margaux gaat zich nu wel wat beter voelen gelukkig maar blijft nog wel moe. 
 
 
 


10 opmerkingen:

 1. Wat een schitterende kaart! Jullie hebben groot gelijk om een verrassingsfeestje te vieren! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal top deze kaart !!!!

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan zeg en heel leuk om er een toepasselijke envelop bij te doen.
  En natuurlijk miet je 65 jaar vieren als het even kan. Fijn dat jullie het zo gezellig hadden met elkaar en dat je zus het toch leuk vond.
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee om je zus zo te verrassen Ellen en de kaart met bijpassende envelop ziet er heel mooi uit. Leuk om zo een deel in kleur te maken en de rest te laten voor wat het is.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dat zijn de leuke dingen! Iemand verrassen en als ze er dan ook nog van geniet dan is het een schot in de roos. Mooie herinnering gemaakt.
  En je kaartje is ook heel mooi! Grappig dat deel in de cirkel dat je van kleur hebt voorzien. Leuk effect.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaart heb je voor je zus gemaakt, leuk om een gedeelte in te kleuren en super dat de verrassing geslaagd was,
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wouwie wat een geweldige kaart, zo mooi met dat rood. Met bewondering naar gekeken. Gefeliciteerd met je zus, en zo'n bijzondere verjaardag moet natuurlijk gevierd worden. Groetjes, Nelleke.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaart maakte je voor je zus en mooi zo'n bijpassende envelop. Gelijk hebben jullie dat zo'n speciale verjaardag gevierd moet worden. Ik ken deze koffiebar niet maar zal er eens op letten.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een reactie hebt achtergelaten...ik waardeer het zeer en lees ze met veel plezier. Groetjes Ellen