Volgers

vrijdag 22 september 2017

HELLO

 
 
Hoi, vandaag een kaartje voor de Liftchallenge...vond de opdracht zo leuk. Ik had ooit eens een doos met grote witte letters dus dacht... "die kan ik mooi gebruiken"... nou mooi niet want ik kon ze nergens vinden in mn puinhoop. Dus ik op zoek op internet maar het was moeilijk. Bij Scrapbookdepot vond ik iets en bestelde het maar het bleek toch niet te zijn wat ik bedoelde (maar geen miskoop hoor) Ik ging de stad in en op zoek...en ja ik vond iets waar ik wat mee kon...houten letters bij de Wibra. Ik heb ze een paar keer wit geschilderd en het was naar mn zin. Toen stempelen met inkt van Altenew en kleine stempels van SU. Het tekstje eronder is van Nicole.
Ik vind het geslaagd en jullie?
 
 
Thanks voor de reacties op mn kaart voor Angelique!
 
 
 


10 opmerkingen:

 1. Ontzettend goed geslaagd Ellen, wat een leuk idee om de letters op deze manier te bewerken! Een prachtige, mooie en stijlvolle kaart!
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat je die letters niet meer vinden kon en hoe leuk dat je speciaal voor deze challenge letters bent gaan kopen! Je hebt er veel werk aan gehad, maar het resultaat is er dan ook naar. Een heel mooie lift! Dank je wel voor het meedoen, Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ellen,
  Je hebt een prachtige lift gemaakt, fijn dat de letters acht nog gelukt is, mooi gestempeld
  groetjes
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige lift Ellen. Mooie kleurtjes heb je gebruikt om te stempelen. Die letters zijn ook heel mooi van vorm, goede aankoop.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart, het had heel wat voeten in aarde voor je je letters had maar ze zijn prachtig geworden.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahaha, wat grappig. EN nu je kaart af is en geplaatst vind je de witte letters vast snel weer terug. Is vaak zo. Je lift is geweldig! Ik vind hem heel goed geslaagd. Mag je heel tevreden over zijn!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou je kan niet zeggen dat jij geen moeite hebt gedaan voor deze lift! Maar wat een leuke oplossing en wat een mooie lift is het geworden. Tof, dank je wel Ellen!

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een reactie hebt achtergelaten...ik waardeer het zeer en lees ze met veel plezier. Groetjes Ellen