Volgers

zondag 7 september 2014

Geen beter moment......en een extra knuffel


Hoi Allemaal,

Het is alweer een poosje geleden dat jullie iets van mij te zien kregen en dat heeft een reden. Ik had weinig puf en geen inspiratie. We hebben een verdrietige tijd op dit moment.
Ik heb deze kaart gemaakt voor mijn zus.....ze heeft vorige week te horen gekregen dat ze een agressieve borstkanker heeft. Eerst zou het een ontsteking zijn en kreeg ze 2x maal een antibiotica. Dit hielp niet en dan volgen er allerlei onderzoeken voor ze erachter zijn wat het is. Er hangt een donkere wolk boven je hoofd en veel onzekerheid.
Als je dan het vreselijke bericht krijgt stort eerst je wereld in.
Ze gaat vol goede moed het hele traject door van 6x chemo (donderdag begonnen) en een operatie en dan nog bestraling want het is goed behandelbaar.

Vrijdag ben ik met mijn dochter naar haar toe geweest en ik zal vertellen wat daar gebeurde.....zoals in de titel staat "geen beter moment".....
mijn dochter vroeg aan mijn zwager toen we buiten zaten op het gras of hij al een klavertje 4 had gevonden (er stonden er namelijk 1,5 miljoen) waarop hij antwoorde....daar begin ik niet aan want dat is als een speld zoeken in een hooiberg.
Ik zei dat ik het wel zou doen en jullie raden het vast al....onder de stoel van mijn zus plukte ik een klavertje 4. Ik gaf het aan mijn zus en we vonden dit allen geweldig want dit brengt haar geluk.
Geen beter moment.....toch!

Ik vind het zo erg voor haar wat ze allemaal door moet gaan maken. Helaas zijn er een paar volgers van mij die weten wat het is. Ik ga veel kaartjes sturen en probeer er zoveel mogelijk voor haar te zijn. Het is wel jammer dat ze in Zeeuws Vlaanderen woont...je kan niet effe binnenlopen voor een hug of om er gewoon even voor haar te zijn.....ik ga het wel zoveel mogelijk proberen want ze heeft nog een zware weg te gaan.
Mijn kaarsje brandt nu ook voor haar.

Ik heb het papier gebruikt van Melissa Frances (niet de groene bloemetjes want dat is van Maja) Zij heeft ook borstkanker gehad en steunt met haar papierlijn de stichting. Ik vond dat wel toepasselijk.
De grote swirl heb ik eens in Polen besteld. De bloem is een stans van crealies. De grote roze bloem kocht ik in Noorwegen en is van het merk Storyteller...hier vind je hun blog. Verder heeft de kaart niet zoveel uitleg nodig.

Ik heb ook gezien dat ik een volger kwijt ben...jammer!
Ik kan er niet achter komen wie zich heeft afgemeld. Als het komt omdat ik niet zoveel reageer dan is dat heel jammer.....soms is het gewoon niet anders.

Ik doe graag mee met de volgende challenge.....
bij Hobbyhome....bloemen
 
en bij Storyteller....alles mag 

Lieve volgers....ik kijk echt naar jullie prachtige creaties en doe mijn best om te reageren.

Lieve groetjes, Ellen15 opmerkingen:

 1. Je kaartje voor je zus is prachtig en ik wens iedereen heel veel sterkte!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Ellen
  Je begrijpt zeker wel dat het koud rond mijn hart is, ik worstel er elke dag mee, wat vind ik het vreselijk voor je zus, maar gelukkig zeg je dat het goed behandelbaar is en dat is ook zo, kijk naar mij,dat je toch de kracht hebt gehad om zo,n schitterende kaart voor je zus te maken, petje af hoor, hij is schitterend, echt een Ellen kaart, héél mooi met alles erop en eraan.
  Zullen we met zijn allen duimen dat het gevonden klavertje 4 veel geluk gaat brengen.
  Ik denk aan je, wat moet je toch veel verstouwen.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ellen,
  wat een verdrietig bericht! Vreselijk voor je zus en jullie familie. Gelukkig dat het goed te behandelen is. Ook al moet ze die zware weg gaan er is gelukkig hoop.
  En wat supermooi dat je een klavertje vier vond! Dat geft dan weer moed.
  Je kaartje voor haar is heel mooi en lief. Tuurlijk veel kaartjes sturen, dat doet goed. En dan voel je de afstand he? Sterkte!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat verdrietig allemaal! Moeilijk dat je dan niet om de hoek woont en je er voor je gevoel echt voor haar kunt zijn. Maar je kaart is prachtig en ik weet zeker dat dat ook echt veel moed en kracht geeft! Sterkte! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ellen,
  wat een triest nieuws ..hoop echt dat de behandeling aan zal slaan, bij mijn zusje, wilde dat helaas niet, ik mis haar nog elke dag..Heel bijzonder dat je een klavertje 4 vond..en supergave kaart heb je gemaakt, wens je heel veel sterkte en beterschap voor je zus,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi ellen
  wat een ellende en dat je dan niet vlakbij woont maakt het nog eens moeilijker maar je prachtige kaart daar zie je de liefde vanaf voor je zus!
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend naar bericht zeg! Gelukkig is het te behandelen is, maar het is wel een lange weg die zij moet gaan, je kaart is prachtig en zal haar zeker goed doe, wens jullie heel veel sterkte toe.
  Wel fijn dat je meedoet met de challenge bij Hobbyhome, groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterende kaart heb je voor je zus gemaakt.. Het is idd geen leuk traject die ze in gaat. Het klavertje vier gaat je zus en familie vast veel geluk brengen. Sterkte.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. LOVE IT gorgeous card Ellen and every thing place to perfection...awesome display of goodies..yes my lovely friend, only for a couple of months I have had a new blog, my other one was hacked into my google account and was told by google to close it down and start again...boy what a pain that was. They could even tell me where the hacker was from...at least google let me know...so welcome back to my blog.xxx

  The Journey is the Start

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve Ellen, wat fijn om je hier weer te zien! Maar wat een droevig verhaal over je zus.....om stil van te worden. Kippenvel kreeg ik bij het lezen over het klavertje vier, het kan niet anders dan dat dit geluk zal brengen. Jammer dat je zus niet in de buurt woont, die van mij ook niet dus ik weet wat je voelt. Een spontane hug is er niet bij. Maar jouw zus weet dat je er voor haar bent, dan maakt afstand helemaal niets uit. Je kaart is werkelijk prachtig, zoals we van jou zijn gewend. Ik wens je veel sterkte met alles en natuurlijk ook voor je zus. Een big hug van mij voor jou, liefs Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Ellen, at een vreselijk bericht om te horen maar fijn dat het goed te behandelen is. Het traject is misschien zwaar en lang maar het is een traject wat je in MAG gaan om weer gezond te worden. Ik ga meeduimen dat het allemaal goed komt en dat het klavertje 4 mag helpen...kippevel hoor! Je hebt in ieder geval een schitterende kaart gemaakt om haar te steunen en ik gooi nu een hug voor jou internet op...voel je hem..jij ook sterkte hoor, ik denk aan je .
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je kaartje is heel mooi Ellen. Maar jeetje wat erg zeg van je zus. Ik hoop dat ze de kracht vind om hier doorheen te komen. En jij ook natuurlijk...

  groetjes,Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dziękuję za odwiedziny :O) Wspaniała praca, pozdrawiam serdecznie Lilka

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een reactie hebt achtergelaten...ik waardeer het zeer en lees ze met veel plezier. Groetjes Ellen