https://dehobbykamervanpetra.blogspot.com/2022/05/stand-van-zaken.html#comment-form

woensdag 13 november 2013

Christmaspresent

 

 
Hoi Allemaal,
 
Welkom aan Wil en Milnie, dankjewel dat jullie mij willen volgen.
Het is al even geleden dat ik iets geplaatst heb...soms heb je gewoon even geen tijd of puf. Ik krijg  per dag zoveel nieuwe kaarten in mijn bloglijst dat ik het niet meer bijbenen kan. Ik snap niet dat sommige dames elke dag een kaart kunnen plaatsen....ik denk dat die mensen nooit naar bed gaan en de hele dag en nacht aan het freubelen zijn pppfff. Ik kreeg van Corrie al een mailtje dat het zo stil was op mijn blog....de schat!
Ik heb een nieuw leven gekregen per 1 november. Mijn man is een jaar eerder gestopt met werken dan gepland stond....hij is helemaal happy. Hij krijgt z'n vrijheid en ik raak hem kwijt...haha.
Ik had die laatste werkdag de vlag uit gehangen voor hem, grote bos bloemen op de tafel en lekker uit eten geweest. De volgende dag stiekem een feestje georganiseerd. Er moet nog een afscheidsdiner komen van z'n collega's...dus helemaal leuk!
Inmiddels veel zorgen met z'n moeder van 92 (die eigenlijk 13 jaar uit beeld was) dus stilzitten is nog niet gebeurd, gaan we ook niet doen trouwens want we hebben afgesproken om Nederland te gaan verkennen haha.
 
Nu mijn kaartje....dit is het voorbeeld geweest voor mijn hobbyclubje. De dametjes zijn weer lekker een middagje aan de knutsel geweest. Het papier is van een blokje van het kruitvat waar ik strookjes van heb geknipt want ik had maar 2 velletjes voor 8 personen dus effe passen en meten. Het plaatje is uit een stansvel van the Hobby House..is ze niet schattig? Het was wel moeilijk een passende kleur blauw te vinden bij het plaatje dus werd het rood. Het rode bloemetje is een stansje van MD. De blauwe sterren zijn van Memorybox...Star of Wonder.
De kaart is van Kraft-papier gemaakt.
 
 
 
Ik heb al een aantal kerstkaarten gemaakt met de dames en ook voor mijzelf. Meestal zie ik er tegenop maar als ik dan lekker bezig ben vind ik het wel weer leuk. Gelukkig heb ik er vorig jaar een hoop overgehouden dus dat scheelt weer.
 
Bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige kaart en lees ze ook graag weer op deze kaart. Ik vind hem wel vrolijk geworden en jullie.....?
 
Lieve groetjes
Ellen
 

25 opmerkingen:

GerJanne zei

Hoi Ellen,
wat een verandering zeg! Je man de hele dag over de vloer.....weer even een modus zoeken, denk ik? at lief dat je de vlag uit had gehangen en de bos bloemen en het uit eten gaan. Jullie hebben het vast supergezellig en goed met elkaar. Geniet ervan!!
Je kaart is weer helemaal top! Zo mooi al die details....Echt geweldig!
Sterkte met je schoonmoeder, weer een zorg erbij. Gaat het met je eigen moeder zijn gangetje? Ik hoop het!
Liefs en ja, die vlinder hangt nog steeds in onze eetkamer....
GerJanne

Nelleke zei

Dat lijkt me een hele verandering die jullie hebben. Ga er vooral ook van genieten, naast het zorgen voor. Je kaartje is erg leuk. Mooie kleuren en papier. De dames zullen vast genoten hebben om dit te maken. Groetjes, Nelleke

Antoinette Voorn zei

Dat is een hele omezwaai Ellen... pfffft jeetje das niet mis wat je even meemaakt! Wel zo gezellig dat je mannetje eerder thuis is... en veel sterkte met je schoonmoeder hoor!

Maar je kaartje is beeldschoon, een pracht kaart heb je ervan gemaakt!

jolanda zei

ziet er heel mooi uit

Richtsje zei

Dit zal zeker een nieuw leven worden Ellen, eerst wel wennen maar ook weer fijn om samen dingen te ondernemen! Geniet er lekker van! Je kerstcreatie is prachtig, heel mooi gedaan!

Groetjes Richtje

Ans Gilbert zei

Hoi Ellen,
Dat is inderdaad een hele verandering, maar wel heel fijn..ik merk het zelf als mijn man schoolvakantie heeft, de eerste week is ..wennen en dan..zó zalig om niet aan tijd gebonden te zijn..genieten..je kaartje is super, wat een leuk plaatje , toppie..liefs van Ans

Wendy zei

Lieve Ellen wat een prachtige kaart laat je ons weer zien. Ik vind hem werkelijk schitterend!!! Top gedaan hoor. Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog. Weet je, ik snap het ook niet hoe sommigen het doen. Ik kan het zelf ook niet allemaal bijhouden op het blog en mis daardoor ook veel berichten. Zolang we van elkaar maar weten dat we het goed menen is het toch voldoende? Je kunt nu eenmaal niet altijd alles doen. Het belangrijkste is genieten, dat je het leuk vindt om dingen te maken, daar gaat het om. En het is leuk om het met elkaar te delen, voor zover het kan. Je eigen gezondheid is toch echt belangrijker hoor!
Leuk om weer een kaartje van je te zien meis. Pas goed op jezelf!
Lieve groetjes en een dikke knuf, Wendy

Marfien zei

Dagelijks iets plaatsen, kaarten maken, je huishouden, nee hoor een blog moet een hobby blijven. Een kaartje moet ook eens even blijven liggen soms heb je het gevoel dat het niet af is en dan helpt een nachtje erover slapen wel. Uiteindelijk wordt het dan een klein kunstwerkje zoals deze. En zorg voor ouders? komt er hier ook bij kijken dus sterkte gewenst
groet, Marfien

corryskaart zei

hoi ellen
ja soms slokt het leven je op, maar nu mannetje thuis is lekker gaan genieten zolang het nog kan!
je kaart vind ik heel bijzonder mooi! met die lieve afbeelding en leuke vorm
groetjes,corry

KarinsArtScrap zei

een prachtige kerstkaart Ellen.

gr karin

Cindy zei

Wat een prachtige creatie Ellen. Ik had je inderdaad al gemist. Geniet maar lekker van de tijd met je man, heerlijk van de vrijheid genieten, geen verplichtingen. Veel sterkte met je schoonmoeder! liefs, Cindy

Corrie zei

Hallo lieve Ellen, natuurlijk ben ik ook weer laat, maar vergeten doe ik je niet hoor.
Bedankt voor je super mail, wat heerlijk dat je nu zo lekker saampjes vrij bent, niet hoeft meer, alles mag, heerlijk voor je hoor, sterkte met je schoonmoeder, het houdt bij jou ook maar niet op met de ellende.
Je hebt weer een prachtige kaart gemaakt met de dametjes, daar doe je het toch ook voor.
Als die er plezier in hebben, wordt jij ook weer blij.
Liefs Corrie

ANJA 3D zei

Schitterende kaart. Mooi kleuren en prachtige details. Past allemaal perfect bij elkaar. Ik geloof best dat je je vrijheid een beetje kwijt bent, nu je man thuis is. Maar aan de andere kant ook gezellig om met elkaar leuke dingen te doen.
Groetjes, Anja

Klaudia/Kszp zei

Very beautiful card! :)

Janny zei

Dank je wel voor je lieve berichtje op mijn blog, ik heb eens even op je blog geneusd en wat een schitterende kaarten heb je gemaakt zeg, prachtig fijne zondag liefs Janny

Ellen zei

Wat een ander leventje zullen jullie gaan krijgen, super leuk die plannen om Nederland te gaan verkennen, lekker gaan doen hoor!!
Je kaartje is en snoepie, heerlijke kleurtjes en zo'n geweldig leuk stempeltje !!
Lieve groetjes, Ellen

anncreatief zei

Wat een prachtige creatie Ellen. En geniet en wen maar lekker even aan je nieuwe leven en dagindeling en sterkte met de zorg rondom je schoonmoeder
Liefs Anneke

Marrie zei

Hallo Ellen,

Wat een mooie kaart is dit en dat stempeltje vind ik zo lief en prachtig gemaakt hoor in die mooie kerstkleurtjes.
En ja ik snap het ook niet hoe sommige mensen het voor elkaar krijgen om iedere dag een kaart te plaatsen mij lukt dat niet hoor het moet wel leuk blijven en het is een hobby en geen wedstrijd wie de meeste kaarten kan laten zien.
Tja en nu je man thuis is zal dat nog wel minder worden hij wil natuurlijk ook met jou leuke dingen doen al is het maar saampjes op de bank met een kop koffie of thee daar kan ik al van genieten.
En ik wil je nog bedanken voor al die lieve reacties op mijn blog ook ik heb weinig tijd om bij iedereen een reactie achter te laten maar probeer het toch geregeld te doen.

Lieve groetjes Marrie

Doris knippenenplakken zei

Schitterend kerstkaartje leuke details .
Groetjes Doris
Fijn weekend.

Marian zei

Wauw wat een mooie kaarten maak je. Zag dat ik geen volger van je was dus nu wel hoor. Wil graag genieten van je moois. Groetjes

Petra zei

Hoi Ellen,
Bedankt voor je leuke berichtje. Jij maakt ook prachtige kaarten zeg ben effe gaan snuffelen. Ik kleur met Faber Castell Potloden. Ik vind ze helemaal te gek. Het zijn potloden met heel veel pigment op oliebasis. Ze zijn water- en veegvast en mengen perfect met elkaar. Veel dames gebruiken deze potloden in combinatie met doezelaars en terpentine. Dit kan ook dan krijg je het effect van de Derwent potloden (denk ik). Ik doe dit niet ik kleur laag over laag en blend alles uit, volgens mij vergelijkbaar met de copics. Doordat er in de potloden olie zit kan je juist zo mooi mengen. (ik kon geen e-mailadres vinden dus doe ik het maar even zo) Groetjes, Petra

Wil zei

Wat een leuke kaart Ellen! Dat stempeltje is schattig zeg! Ik ken het helemaal, dat als je man thuis is, er minder tijd is om te freuebelen. Mijn man is dan niet met pensioen, maar zit al ruim een jaar zonder werk thuis. Geniet maar lekker van elkaar!

groetjes,Wil

Ans S. zei

Super mooie kerstkaart.

Groetjes Ans

Annette zei

Hoi Ellen, wat een super mooi kaartje!
Je hebt het wel druk lees ik in je berichtje! Ja een dag heeft maar 24 uur helaas. En daar proppen we alles in als het effe kan. Maar je hebt nog heerlijk gefreubeld aan dit kaartje! Mooi hoor!
xoxo Annette

Anoniem zei

This is gorgeous, I love the sweet image, very pretty
Hugs Julie P