Volgers

zondag 25 november 2012

80 jaar

 
 
Hoi Allemaal,
 
Eindelijk weer een teken van leven van mijn kant. Het wordt gelukkig weer wat rustiger in mijn leven en ook voor mijn moeder wordt het weer wat leefbaarder. De onsteking is nog niet helemaal weg en voor de pijn heeft ze nu een medicijn via de pijnpoli in het ziekenhuis.
PFFFFF...wat heeft dat arme mens een pijn gehad en je staat machteloos toe te kijken.
Bedankt voor jullie lieve reacties en beterschapswensen. Dat doet echt goed hoor.
 
Ik laat een creatie zien voor mijn tante die 80 jaar is geworden. Eigenlijk hoef ik er niet zoveel over te zeggen want de materialen die ik heb gebruikt zijn voor jullie wel bekend.
Het papier wat ik op de standaard geplakt heb is van Magnolia en heb er, voor de stevigheid een Frosted film laagje van Tim Holtz op geplakt hier kun je het vinden. Echt leuk om mee te werken en het geeft een gaaf effect. De oranje bloem heb ik zelf gemaakt en afgewerkt met stickles zilver.
De kaart is vier keer gestanst...2x voor de achterkant en 1x oranje en 1x wit.
  
 
 
 
 
 
Bedankt nog voor jullie felicitaties voor onze 30 jarige trouwdag. Het was een leuke dag en een heerlijke High Tea. Mijn moeder was er gelukkig ook bij.
 
Sorry dat ik niet op jullie prachtige kaarten heb gereageerd (ik heb ze wel gezien). De tijd ontbrak me om het te doen. Ik was natuurlijk wel nieuwsgierig.
 
Ik ben natuurlijk weer benieuwd wat jullie ervan vinden.
 
Lieve groetjes van Ellen
 


21 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige mooie creatie.
  Groetjes Eve

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige mooie creatie.
  Groetjes Eve

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Ellen, goed te horen dat het nu weer beter met je moeder gaat. Ellendig om er naast te staan en er niets aan te kunnen doen.
  Nu hopen dat het draaglijk blijft.
  Je kaart voor je tante is geweldig! Wat een creatie zeg! Dat zal ze vast en zeker ook vinden!
  Ik denk dat iedereen wel begrijpt dat je even geen tijd voor reacties had, hoor!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn om te lezen dat het gelukkig weer wat beterder gaat met je moeder Ellen, je voelt je dan zo machteloos, het enige wat je kan doen e voor haar zijn. Wat zal ze een pijn hebben gehad, bah niet leuk. Wat heb je een schitterende kaart voor je tante gemaakt echt helemaal super. Ik vind hem top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart Ellen. Je tante zal er heel blij mee zijn. Ook fijn om te horen dat het wat beter gaat met je moeder. Hopelijk kunnen ze op de pijnpoli de pijn nog iets beter onderdrukken. Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk blijft het nu wat rustig, vervelend he, als je zo machteloos toe moet kijken.
  Je hebt een prachtkaart gemaakt, echt een Ellen kaart, heel mooi verzorgd en mooie details.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ellen zrobiłaś prześliczną kartkę! Cudowny jest ten wykrojnik:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waauw wat een beauty heb je gemaakt! Iedereen begrijpt heus wel dat je niet overal gereageerd hebt, je hebt wel wat anders aan je hoofd. Ik hoop dat het snel wat beter gaat met je moeder. Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach Ellen ik was al een beetje bang,als je begrijpt wat ik bedoel,dat arme mensje heeft de laatste tijd wel veel te verduren,als het maar draagbaar word voor haar.
  Ik ben wel blij dat je weer eens iets hebt kunnen maken.Het is weer een beauty zoals Nelleke zegt; echt een Ellen kaart weer zo fijntjes met hele mooie details, lief meisje ik hoop dat het goed mag blijven gaan met je moedertje, ze is zo kwetsbaar hè.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gelukkig,dat het beter met je moeder gaat,want het is zoals je zegt ontzettend vervelend als je haar niet kunt helpen!
  Het kaartje is prachtig geworden,super mooie details en prachtig van kleur!

  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel begrijpelijk dat je geen tijd hebt om veel aan bloggen te doen,je moeder gaat voor!Wat naar dat ze zoveel pijn heeft,hopen dat het nu wat beter gaat want pijn "vreet"aan je en als naaste kun je je zó hulpeloos voelen.De kaart voor je tante is een plaatje en de moeite zal nu dubbel en dwars gewaardeerd worden,pas ook goed op jezelf,lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn om te horen dat het weer iets beter gaat. Ik zal duimen dat het nog beter gaat. Ik vind je kaart prachtig en je tante zal er vast heel blij mee zijn.

  Groetjes Kiek

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Ellen
  Fijn om te lezen dat het iets beter gaat met je moeder en weet zeker dat je tante helemaal blij word van zo prachtige kaart met standaard een hele sjieke uitvoering
  Groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Goed om te horen dat het gelukkig wat beter gaat met je moeder. Wat is dat erg dat je aan de zijlijn staat en er niets aan kan doen. Erg hoor, om je moeder zo te zien lijden.. Laten we maar hopen dat ze nu een poos zonder pijn is. Fijn ook dat ze bij jullie feestje was!
  En dan je kaart, wat een pracht weer. En die standaard ook zeg. Heel mooi!

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Ellen, wat fijn dat het weer beter gaat met je moeder. Misschien ook weer een beetje minder zorgen. Pijn is vreselijk, dat is ook de reden van mijn afwezigheid op het blog soms. Je kaartje is weer Prachtig met een hoofdletter P! Je tante zal er ongetwijfeld heel erg blij van gaan worden.
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Een prachtige kaart Ellen, leuk met die standaard erbij!
  Fijn dat het weer wat beter gaat met je moeder!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat vreselijk naar dat je moeder zoveel pijn heeft gehad en nog steeds een beetje begrijp ik, het is erg om niets te kunnen doen dan, beterschap nog hoor !!
  Je kaart voor je tante is werkelijk schitterend !!
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Dit is een heel toepasselijk en mooi kaartje voor een tante die 80 jaar wordt. Wij moeten het nog zien te halen Ellen.
  Even terug gekeken op je blog en zag dat jullie 30 jaar getrouwd zijn geweest. Nog van harte proficiat en vele jaren erbij in goede gezondheid. Dat klinkt afgezaagd, maar toch heel belangrijk. Ach je moeder ... zoveel pijn. Je staat er machteloos naast. Maar wat je kunt doen, zul je zeker doen voor je moeder. Ik hoop dat het nu wat beter gaat met haar. Gezellige groetjes LIda

  BeantwoordenVerwijderen
 20. What a stunning card, I love your beautiful design!
  Love, melly. xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Dankjewel dat je een reactie hebt achtergelaten...ik waardeer het zeer en lees ze met veel plezier. Groetjes Ellen